in , , ,

Πώς να Αποθηκεύσετε το Καρπούζι Ωστε να Είναι Πάντα Τραγανό και Ζουμερό

αποθήκευση καρπουζιού,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα,
αποθήκευση καρπουζιού,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα,

Το ζουμερό κόκκινο καρπούζι είναι ένα εμβληματικό καλοκαιρινό σνακ και ένας εξαιρετικός τρόπος για να δροσιστείτε μια ζεστή μέρα. Αλλά αν δεν ξέρετε πώς να αποθηκεύετε σωστά το καρπούζι, αυτό που θα έπρεπε να είναι μια γλυκιά απόλαυση θα μπορούσε να καταλήξει σε μια απογοήτευση. Μην Πετάτε τους Σπόρους Λεμονιού! Έχουν μια Απροσδόκητη Χρήση

Πώς να Αποθηκεύσετε το Καρπούζι Ωστε να Είναι Πάντα Τραγανό και Ζουμερό

Πώς να αποθηκεύσετε ολόκληρο καρπούζι

Ένα φρέσκο, άκοπο καρπούζι μπορεί να αποθηκευτεί στον πάγκο ή στο ψυγείο. Μόλις κοπεί από το χωράφι, ένα καρπούζι έχει περίπου τέσσερις εβδομάδες διάρκεια ζωής. Αλλά να έχετε κατά νου ότι όταν αγοράζετε ένα στο κατάστημα, πρέπει να υπολογίζετε τον χρόνο που χρειάζεται για να συσκευαστούν τα καρπούζια σε κάδους, να αποσταλούν στα καταστήματα και να εκτεθούν μέχρι να αγοραστούν.

Πώς να αποθηκεύσετε κομμένο καρπούζι

Μόλις κόψετε σε ένα καρπούζι, πρέπει να διατηρηθεί στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο για να ελαχιστοποιηθεί η ανάπτυξη βακτηρίων. Οι κομμένοι κύβοι καρπούζι μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα δοχείο αποθήκευσης τροφίμων, σε μια σακούλα Ziploc ή σε μια επαναχρησιμοποιήσιμη σφραγισμένη σακούλα ή σε ένα μπολ καλυμμένο με μεμβράνη ή με μελισσοκέρι για να μειωθεί η έκθεση στον αέρα, κάτι που βοηθά στη διατήρηση της γεύσης και της υφής του.

Δείτε ακόμη Με Αυτό το Έξυπνο Κόλπο θα Μαλακώσετε Αμέσως ένα Άγουρο Αβοκάντο

Το καρπούζι είναι κυρίως νερό και μπορείτε να το διατηρήσετε πιο φρέσκο, στραγγίζοντας καθημερινά τον χυμό που συσσωρεύεται στο κάτω μέρος του δοχείου αποθήκευσης.

Μίνι καρπούζια κομμένα σε φέτες μπορούν να τοποθετηθούν σε μια μεγάλη επανασφραγιζόμενη σακούλα ή δοχείο αποθήκευσης τροφίμων, αλλά τα μεγαλύτερα θα πρέπει να τυλιχτούν σε μεμβράνη τροφίμων ή μελισσοκέρι με καλυμμένες τις κομμένες πλευρές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πόσο διαρκεί το καρπούζι

Ενώ ένα καρπούζι που καλλιεργείτε μόνοι σας μπορεί να διαρκέσει για περίπου ένα μήνα, ένα που αγοράζεται από ένα κατάστημα θα διαρκέσει συνήθως μόνο για επτά έως 10 ημέρες. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να ξέρετε πόσος χρόνος χρειάστηκε για να φτάσει από το χωράφι στο καλάθι αγορών σας, συνιστάται να το καταναλώσετε μέσα σε μια εβδομάδα».

Αποφύγετε να αποθηκεύετε καρπούζια δίπλα σε μπανάνες, καθώς το αέριο αιθυλενίου που εκπέμπουν μπορεί να κάνουν τα καρπούζια να χαλάσουν πιο γρήγορα.

Ενώ η κατάψυξη ενός ολόκληρου καρπουζιού μπορεί να παρατείνει λίγο τη διάρκεια ζωής του, η διαφορά θα είναι μόνο θέμα ημερών, όχι εβδομάδων. Δεδομένου ότι τα καρπούζια μπορούν να πιάσουν πολύ χώρο στο ψυγείο, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλύτερο να αποθηκεύουν το άκοπο καρπούζι στον πάγκο της κουζίνας .

Για πόσο καιρό είναι καλό το κομμένο καρπούζι

Ενώ ένα άκοπο καρπούζι που φυτεύετε στο κρεβάτι του κήπου σας μπορεί να διαρκέσει ένα μήνα και ένα από το κατάστημα μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες. Μόλις κόψετε το καρπούζι σας και το αποθηκεύσετε στο ψυγείο, θα πρέπει να το καταναλώσετε εντός τριών έως πέντε ημέρες για να μειώσετε τον κίνδυνο τροφιμογενών ασθενειών. Η ποικιλία του καρπουζιού δεν επηρεάζει το πόσο διαρκεί.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Αυτό το Έξυπνο Κόλπο θα Σώσει το Σπανάκι που Πρόκειται να Χαλάσει

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μούχλα στο μπάνιο,αντιμερώπιση μούχλας,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Επικίνδυνη Μούχλα στο Μπάνιο: Πώς να την Αποτρέψετε Και Να Προστατέψετε Την Υγεία Σας

κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

12 Κόλπα Ομορφιάς που σας Κάνουν να Φαίνεστε Φρέσκιες σαν Λουλούδι