in , , , ,

12 Κόλπα Ομορφιάς που σας Κάνουν να Φαίνεστε Φρέσκιες σαν Λουλούδι

κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο για την αιώνια νεότητα, αλλά υπάρχουν πολλά απλά κόλπα ομορφιάς που μπορειτε να χρησιμοποιήσετε για να δείχνετε φρέσκια και μερικά χρόνια νεότερες. Και μπορούμε επίσης να τα χρησιμοποιήσουμε για να τονίσουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά που αγαπάμε στον εαυτό μας. Κάν’το όπως η Τζένιφερ Λόπεζ: 14 Κόλπα Ομορφιάς που την Βοηθούν να Δείχνει Εκπληκτική στα 53 της

Κάντε στρώσεις στα μαλλιά σας για να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας

© Prodigal Son / Berlanti Productions, © catherinezetajones / Instagram

Αν προτιμάτε τα μαλλιά σας μακριά, μια καλή ιδέα είναι να προσθέσετε στρώσεις και υφή, καθώς αυτό πλαισιώνει το πρόσωπο, δίνοντάς του μια όψη νεότητας.

Ορισμένες γυναίκες προσκολλώνται στο μήκος επειδή πιστεύουν ότι τις κάνει να φαίνονται νεότερες, ενώ στην πραγματικότητα το μαλλί απλώς κρέμεται και δεν κάνει τίποτα για να κολακεύει ή να απαλύνει τα χαρακτηριστικά σας.

Φορέστε ρούχα με λαιμόκοψη V

© imagepressagency / Depositphotos, © PopularImages / Depositphotos

Το να φοράτε ρούχα με λαιμόκοψη V είναι μια ιδανική επιλογή, έτσι ώστε η ζαρωμένη περιοχή στον λαιμό να μην γίνεται το επίκεντρο. Έτσι, η προσοχή πηγαίνει στο ντεκολτέ, παρέχοντας κάλυψη.

Η περλέ σκιά ματιών μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου

© sofiatilbury / Instagram, © charlottetilbury / Instagram

Χρησιμοποιήστε μια μαργαριταρένια σκιά κάτω από τα φρύδια και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για να φωτίσετε και να τονίσετε διακριτικά τα μάτια, αλλά χωρίς να εστιάσετε στα πόδια της χήνας ή στις περιοχές που χαλαρώνουν. Τα ανοιχτά ουδέτερα χρώματα θα συμπληρώσουν τέλεια το υπόλοιπο μακιγιάζ ματιών που εφαρμόζετε.

Μην βάζετε ρουζ κάτω από τα ζυγωματικά σας

© jlo / Instagram, © jlo / Instagram

Όταν πρόκειται για ρουζ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι να αλλάξετε από πούδρα σε κρέμα, καθώς το δέρμα τείνει να γίνεται πιο ξηρό με τα χρόνια και η πούδρα θα μπορούσε να το τονίσει αυτό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δεύτερον, εφαρμόστε το το στη σωστή περιοχή, έτσι ώστε το πρόσωπό σας να μην φαίνεται χαλαρό αλλά σφριγηλό. Το καλύτερο μέρος για να το τοποθετήσετε είναι κατά μήκος της μέσης των ζυγωματικών, προχωρώντας προς τα πάνω προς τα αυτιά.

Το μαύρο δεν είναι το ιδανικό χρώμα για eyeliner

© juliannemoore / Instagram, © hungvanngo / Instagram

Η περιοχή των ματιών έχει λεπτό δέρμα, έτσι συχνά εμφανίζονται οι πρώτες λεπτές γραμμές εκεί. Συχνά, χωρίς να το προσέξουμε, τονίζουμε την περιοχή και, ως εκ τούτου, μπορούμε να φαινόμαστε μεγαλύτερες. Αυτό συμβαίνει όταν βάζετε χοντρό, μαύρο eyeliner, κάνοντας τα μάτια να φαίνονται μικρότερα και πιο γυάλινα.

Μια εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε καφέ eyeliner, ώστε να έχετε μια πιο απαλή, πιο νεανική εμφάνιση.

Κάντε αφέλειες για να κρύψετε τις λεπτές γραμμές

© susansarandon / Instagram, © susansarandon / Instagram

Το να έχετε μακριές αφέλειες είναι μια ιδανική επιλογή για να απαλύνετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι επίσης ένας διακριτικός τρόπος για να κρύψετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καθώς και ένα πλαίσιο για να τονίσετε τα μάτια.

Δείτε ακόμη 8 Κόλπα Ομορφιάς από τα μοντέλα της Victoria’s Secret για να Λάμπουν σαν Αστέρια

Εάν έχετε τα μαλλιά σας κοντά, το πρώτο στρώμα δεν πρέπει να είναι πολύ ψηλό

© monicabellucciofficiel / Instagram, © monicabellucciofficiel / Instagram

Εάν έχετε τα μαλλιά σας κοντά, μια απλή αλλαγή που μπορεί να επηρεάσει την εικόνα σας είναι να μην τα έχετε πολύ κοντά από πάνω.

Το να αφήνετε τα μαλλιά πιο μακριά δίνει μια πιο θηλυκή και νεανική εμφάνιση καθώς μεγαλώνετε, ειδικά όταν πρόκειται για χαλαρό δέρμα γύρω από το λαιμό.

Εφαρμόστε χοντρή μάσκαρα

© jenniferaniston / Instagram, © jenniferaniston / Instagram

Ο όγκος των βλεφαρίδων και το σχηματισμό μιας ανοδικής γραμμής είναι ένας τρόπος για να ανασηκώσετε τα μάτια και να αντιμετωπίσετε το κρεμασμένο βλέμμα.

Χρησιμοποιήστε πρώτα μια μάσκαρα όγκου για να δημιουργήσετε όγκο στις άνω και κάτω βλεφαρίδες. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια μάσκαρα επιμήκυνσης στις εξωτερικές γωνίες μόνο για να δημιουργήσετε μια μπούκλα που ανασηκώνει το μάτι διαγώνια.

Χρησιμοποιήστε ενυδατικά κραγιόν αντί για ματ

© juliaroberts / Instagram, © juliaroberts / Instagram

Τα ματ κραγιόν τείνουν να στεγνώνουν τα χείλη και να τα κάνουν να φαίνονται πιο σκληρά και μεγαλύτερα. Μια κολακευτική επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κρεμώδες μολύβι ή απόχρωση χειλιών με λίγη γυαλάδα.

Αποφύγετε το ματ μέικ-απ

© Jean_Nelson / Depositphotos, © nicolekidman / Instagram

Η επιλογή μέικ-απ είναι σχετική, καθώς, με την ηλικία, οι ρυτίδες και οι γραμμές μπορούν να γίνουν πιο αισθητές αν επιλέξετε ένα που έχει ματ φινίρισμα, το οποίο μπορεί να τονώσει αυτές τις περιοχές. Μια καλή επιλογή είναι να επιλέξετε ένα πιο ελαφρύ ή ενυδατικό μέικ-απ.

Τα γκρίζα μαλλιά μπορούν να φαίνονται όμορφα

© andiemacdowell / Instagram, © andiemacdowell / Instagram

Τα γκρίζα μαλλιά δεν σας κάνουν απαραίτητα να φαίνεστε μεγαλύτερες. Αντίθετα τα φυσικά μαλλιά σε αποχρώσεις του γκρι ή του λευκού μπορούν να δώσουν λάμψη και φρεσκάδα στην εμφάνισή σας.

Μην κάνετε τα μαλλιά σας πολύ σκούρα

© charlizeafrica / Instagram, © charlizeafrica / Instagram

Η χρήση μιας πολύ σκούρας βαφής θα μπορούσε να κάνει το δέρμα να φαίνεται θαμπό ή τραχύ. Μια επιλογή είναι να προσθέσετε ανταύγειες για να δώσετε βάθος στα μαλλιά και μια φυσική λάμψη που αντανακλά στο πρόσωπο.

πηγή

Δείτε επίσης 10 ΣΠΙΤΙΚΑ Κόλπα Ομορφιάς από Διάσημες για Υπέροχες Εμφανίσεις με Οικονομικό Τρόπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αποθήκευση καρπουζιού,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα,

Πώς να Αποθηκεύσετε το Καρπούζι Ωστε να Είναι Πάντα Τραγανό και Ζουμερό

Από Σκουπίδια σε Θησαυρό: 25 Ιδέες Επαναχρησιμοποίησης Αντικειμένων για τη Διακόσμηση του Κήπου

Από Σκουπίδια σε Θησαυρό: 25 Ιδέες Επαναχρησιμοποίησης Αντικειμένων για τη Διακόσμηση του Κήπου