in , , ,

Κάν’το όπως η Τζένιφερ Λόπεζ: 14 Κόλπα Ομορφιάς που την Βοηθούν να Δείχνει Εκπληκτική στα 53 της

κόλπα ομορφιάς Τζένιφερ Λόπεζ,Jennifer Lopez,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,
14 Κόλπα Ομορφιάς που Βοηθούν την Τζένιφερ Λόπεζ να Δείχνει Εκπληκτική στα 53 της

Η Τζένιφερ Λόπεζ, στα 53 της χρόνια, όχι μόνο δείχνει να μην χάνει ποτέ τη γοητεία της αλλά καταφέρνει να γίνεται ακόμα πιο γοητευτική κάθε χρόνο που περνάει. Επιπλέον, τα κόλπα ομορφιάς της J.Lo είναι απλά και προσιτά, καθώς τα μοιράζεται πάντα πρόθυμα με τους θαυμαστές της. 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Διαμάντια

Κοιμάται αρκετά.

© jlo / Instagram

Το πρώτο από τα κόλπα ομορφιάς της J.Lo είναι να κοιμάται έναν πλήρη ύπνο κάθε βράδυ. Σύμφωνα με τη διασημότητα, μπορεί να δώσει στις γυναίκες λαμπερό δέρμα, καθώς η αποκατάσταση του δέρματος γίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επομένως, για να διατηρήσετε την ομορφιά και τη νεανικότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Λόπεζ, συνιστά να κοιμάστε αρκετά — τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και κατά προτίμηση 10. Και επίσης με κουρτίνες συσκότισης στα παράθυρα.

Καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα της.

FaceToFace / REPORTER / East News

Η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει πάντα προσοχή και χρόνο στον καθημερινό καθαρισμό και ενυδάτωση της επιδερμίδας της και συμβουλεύει και άλλους να κάνουν το ίδιο. Την ίδια στιγμή, η σταρ ισχυρίζεται ότι δεν αγοράζει ακριβά καλλυντικά. «Πάντα χρησιμοποιώ ένα καθαριστικό και λίγη κρέμα. Είναι πολύ απλό», λέει η Λόπεζ, προσθέτοντας ότι το καθημερινό της οπλοστάσιο περιλαμβάνει επίσης έναν ορό με γλυκολικό οξύ.

Χρησιμοποιεί προϊόντα με ελαιόλαδο.

Face To Face / REPORTER / East News

Το ελαιόλαδο είναι ένα από τα αγαπημένα συστατικά της J.Lo (και ολόκληρης της οικογένειάς της) σε καλλυντικά προϊόντα, καθώς και το κύριο συστατικό της συλλογής JLo Beauty. Όπως αστειεύεται η διασημότητα, δεν θέλει να μυρίζει σαν σαλάτα, γι’ αυτό χρησιμοποιεί κρέμες και μάσκες με βάση το ελαιόλαδο. Η τραγουδίστρια συνιστά να χρησιμοποιείτε προϊόντα με ελαιόλαδο για την ενυδάτωση του δέρματος και τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας.

Τρώει πράσινα φαγητά.

Everett Collection / East News

Η J.Lo είναι λάτρης της σωστής διατροφής και πολέμιος των αυστηρών δίαιτων. Συνήθως, δεν τρώει μετά τις 18:30, αν και τρώει ελεύθερα, και συχνά, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η διατροφή της Λόπεζ, περιλαμβάνει λευκό κρέας, ψάρι, ξηρούς καρπούς, φρούτα, πλιγούρι βρώμης, πατάτες, ροφήματα πρωτεΐνης και, φυσικά, πρωτεΐνη. Παρεμπιπτόντως, λατρεύει τα πράσινα προϊόντα. «Τρώμε πολλά πράσινα λαχανικά, σπαράγγια, λαχανάκια Βρυξελλών, μπρόκολο και λάχανο», λέει η ερμηνεύτρια.

Χρησιμοποιεί ενεργά highlighters.

Joseph Martinez / PictureLux / Avalon / Photoshot / East News

Τα λαμπερά ζυγωματικά είναι το χαρακτηριστικό look της J.Lo. Το εφέ της τονισμένης επιδερμίδας όχι μόνο κρύβει τις ρυτίδες αλλά δίνει στο δέρμα λάμψη και ξεκούραστη όψη. Η Λόπεζ γνωρίζει αυτό το μικρό μυστικό «αντιγήρανσης», οπότε ένα highlighter είναι ένα απαραίτητο στοιχείο στην καλλυντική τσάντα της σταρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χτενίζει τις βλεφαρίδες της.

Gregorio T. Binuya / Everett Collection / East News

Για να κάνει τις βλεφαρίδες της να φαίνονται εντυπωσιακές και το βλέμμα της να φαίνεται μαγευτικό, ο makeup artist της J.Lo’s Scott Barnes εφαρμόζει μια στρώση primer πριν χρησιμοποιήσει τη μάσκαρα, την αφήνει να στεγνώσει και στη συνέχεια χτενίζει τις βλεφαρίδες. Ως αποτέλεσμα, η μάσκαρα εφαρμόζεται ομοιόμορφα, οι βλεφαρίδες γίνονται αφράτες και τα μάτια της Λόπεζ φαίνονται πάντα εκφραστικά και ακαταμάχητα στην κάμερα.

Δείτε ακόμη 6 Διασημότητες Αποκαλύπτουν τα Μυστικά τους για Απώλεια Βάρους που τους Βοήθησαν να Λάμψουν

Η J.Lo δεν φοβάται να φορέσει φορέματα με βαθιά λαιμόκοψη και ψηλά σκισίματα.

Andres Otero / WENN.com / agefotostock / East News

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι λάτρης της βαθιάς λαιμόκοψης και των πολύ ψηλών σκισιμάτων στα φορέματα. Και ενώ κάποιες γυναίκες φοβούνται να φαίνονται χυδαίες με παρόμοια φορέματα, η τραγουδίστρια πιστεύει ότι μια όμορφη γυναίκα πρέπει να έχει περισσότερη ελευθερία στις επιλογές της μόδας. Και τα εμβληματικά ρούχα της J.Lo επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει άδικο.

Επιλέγει λεοπάρ print.

Felipe Ramales, PacificCoastNews.com / EAST NEWS

Οι γυναίκες συχνά αποφεύγουν τα ρούχα με λεοπάρ print, λόγω της φήμης τους: ορισμένες τα θεωρούν χυδαία. Όμως η τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι απαλλαγμένη από προκαταλήψεις και συχνά επιλέγει ρούχα σε αυτό το print, θεωρώντας το κομψό. Σύμφωνα με την Τζένιφερ, το animal print ταιριάζει καλύτερα με ασπρόμαυρα ρούχα, ουδέτερες αποχρώσεις και τζιν. Και είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ.

Φοράει συχνά ζιβάγκο.

Miguel Aguilar, Pacific Coast News / EAST NEWS

Ένα ζιβάγκο δεν είναι βαρετό αλλά ευέλικτο και κομψό. Το κύριο πράγμα είναι το σωστό χρώμα και στυλ. Η J.Lo δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Η σταρ προτιμά τις μαύρες ή ουδέτερες αποχρώσεις και τα cropped μοντέλα. Και μερικές φορές τα φοράει ακόμη και το καλοκαίρι. Η Λόπεζ φοράει ζιβάγκο με casual ρούχα, τα συνδυάζει με βραδινά φορέματα και δείχνει πολυτελής μέσα σε αυτά.

Λατρεύει τα ασύμμετρα φορέματα.

0000176 / Reporter / East News

Η Τζένιφερ Λόπεζ επιλέγει συχνά φορέματα με έναν ώμο, θυμίζοντας μας πόσο όμορφα μπορεί να είναι αυτά τα ασύμμετρα σχέδια. Με αυτό το σχήμα λουριού, καταφέρνει να δημιουργήσει μια ταυτόχρονα θηλυκή, εκλεπτυσμένη και πολυτελή εμφάνιση.

Λατρεύει το λευκό.

Pacific Coast News / EAST NEWS

Σχεδόν κάθε τρίτο ρούχο που φοράει η Τζένιφερ Λόπεζ είναι λευκό. Παρά το γεγονός ότι οι στυλίστες ισχυρίζονται ότι το λευκό χρώμα προσθέτει όγκο, η J.Lo, που έχει καμπύλες, επιλέγει πάντα με χαρά αυτό το total look. Η τραγουδίστρια λατρεύει ιδιαίτερα τα κολλητά φορέματα και τα λευκά παντελόνια. Επιπλέον τα λευκά ρούχα φαίνονται πολύ όμορφα με το μαυρισμένο δέρμα της.

Φοράει καπέλα.

East News / East News

Τα καπέλα με φαρδύ γείσο είναι αδυναμία για τη Λόπεζ. Την κάνουν να φαίνεται ντελικάτη και προσθέτουν μια πινελιά ρομαντισμού στην εικόνα της. Εξάλλου, η Τζένιφερ είναι από τα άτομα που φορούν καπέλα ακόμα και στο κόκκινο χαλί, συνδυάζοντάς τα επιδέξια με φορέματα και άλλα ενδύματα. Και φαίνεται μαγευτική μέσα τους!

Είναι πολύ δραστήρια.

NBC / Ferrari Press / East News

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια στην κωμική τηλεοπτική εκπομπή In Living Color το 1991. Για εκείνη, ο χορός είναι ένα μοτίβο ζωής και εγγύηση νεότητας, λεπτότητας και ομορφιάς. Ο χορός της επιτρέπει να διατηρείται σε φόρμα και στα εκπληκτικά σόου της, η Λόπεζ ποντάρει πάντα στη χορογραφία. Πρόσφατα, σε συνέντευξή της στη Vogue, η καλλιτέχνις παραδέχτηκε ότι αν έγραφε απομνημονεύματα, θα το ονόμαζε «Χορέψτε, Χορέψτε και Χορέψτε ξανά».

Έχει πίστη στον εαυτό της.

VALERIE MACON / AFP / East News

Η ομορφιά είναι μέσα μας, όπως και όλα τα όρια που έχουμε δημιουργήσει, είναι σίγουρη για αυτό η Τζένιφερ Λόπεζ. «Πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Τα μόνα όρια είναι αυτά που δημιουργείς στο μυαλό σου», είπε η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey. Και αυτό είναι όλο η J.Lo, γιατί πραγματικά δεν περιορίζεται με δίαιτες ή στερεότυπα. Και φαίνεται να την κάνει χαρούμενη.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Εντυπωσιακές στο Κόκκινο Χαλί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση υπνοδωματίου για αγόρι και κορίτσι,διακόσμηση κοινού υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση,

26 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Κοινού Υπνοδωματίου για Αγόρι και Κορίτσι

κίτρινα ακρυλικά νύχια,ακρυλικό μανικιούρ,συμβουλές μανικιούρ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

40 Εκπληκτικά Κίτρινα Ακρυλικά Νύχια για να Λάμπετε όλο το Χρόνο