in ,

6 Διασημότητες Αποκαλύπτουν τα Μυστικά τους για Απώλεια Βάρους που τους Βοήθησαν να Λάμψουν

διασημότητες και απώλεια βάρους,συμβουλές απώλεια βάρους,lifestyle,
6 Διασημότητες Αποκαλύπτουν τα Μυστικά τους για Απώλεια Βάρους που τους Βοήθησαν να Λάμψουν

Δεν είναι πάντα δυνατό να διατηρείτε μια σωστή διατροφή και τρόπο ζωής, ειδικά αν είστε απασχολημένοι. Ωστόσο, 6 διασημότητες ρίχνουν τα κιλά σαν φύλλα το φθινόπωρο παρά την πολυτάραχη ζωή τους χάρη σε μερικά μυστικά που μοιράζονται εντελώς δωρεάν. 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Εντυπωσιακές στο Κόκκινο Χαλί

Αντέλ

EROTEME.CO.UK/East News, © adele / Instagram

Η Αντέλ ακολουθεί έναν αρκετά ενεργό τρόπο ζωής — σηκώνει βάρη το πρωί, πεζοπορεί το απόγευμα και κάνει καρδιαγγειακή άσκηση το βράδυ. Εκτός αυτού, είναι λάτρης του Pilates. Η τραγουδίστρια εξομολογείται επίσης ότι ο περιορισμός της πρόσληψης ζάχαρης ήταν πιθανότατα ο λόγος που έχασε πολλά κιλά.

Ρέμπελ Γουίλσον

Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS, © rebelwilson / Instagram

Αν και η Ρέμπελ έχει παλέψει με το συναισθηματικό φαγητό και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, έχασε περισσότερα από 80 κιλά. Η ηθοποιός ακολούθησε τη μέθοδο Mayr. Δεν υπάρχει μέτρηση θερμίδων, αλλά πρέπει να μασάτε σωστά την τροφή σας και να τρώτε αργά. Το μεγαλύτερο γεύμα είναι το πρωινό και το μικρότερο είναι το βραδινό. Της αρέσει επίσης να κάνει βόλτες και να διαλογίζεται για να καταπολεμήσει το συναισθηματικό φαγητό.

Τζόνα Χιλ

Mary Evans/Allstar/Kazuki Hirata/East News, JA/Everett Collection/East News

Το βάρος είναι ένα ευαίσθητο θέμα για τον Τζόνα, αλλά αυτός εξακολουθεί να μιλάει για αυτό μερικές φορές. Το 2011, έχασε 20 κιλά μόνο τρώγοντας σούσι. Αργότερα με τη βοήθεια διατροφολόγου διόρθωσε τις ανθυγιεινές συνήθειές του. Άρχισε να τρώει περισσότερα φρούτα και λαχανικά, άπαχη πρωτεΐνη, δημητριακά ολικής αλέσεως και ούτω καθεξής. Εξάλλου, πηγαίνει για τρέξιμο και κάνει 100 push-ups κάθε μέρα.

Δείτε ακόμη 12 Διασημότητες Αποκαλύπτουν πώς Παραμένουν σε Φόρμα Μετά τα 40

Μελίσα ΜακΚάρθι

AP/East News, © melissamccarthy / Instagram

Η Μελίσα λέει ότι η αλλαγή του τρόπου ζωής της ήταν αρκετή για να αδυνατίσει. Πλέον νιώθει άνετα με το δέρμα της και δεν έχει εμμονή με τις δίαιτες ή με τα νούμερα στη ζυγαριά. Γνωρίζει ότι οι διακυμάνσεις του βάρους είναι φυσιολογικές και δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχεί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κρις Πρατ

© Kathy Hutchins / Shutterstock.com, © prattprattpratt / Instagram

Ήταν δύσκολο για τον Κρις να χάσει βάρος εξαιτίας της μαγειρικής της πρώην συζύγου του. Έπειτα, αποφάσισε να πάρει τον έλεγχο των επιλογών του και άρχισε να γυμνάζεται — έκανε έναν συνδυασμό τρεξίματος, κολύμβησης, πυγμαχίας και kickboxing. Ο Πρατ έτρωγε 4.000 θερμίδες την ημέρα και έπινε τόσο πολύ νερό που έπρεπε να χρησιμοποιεί το μπάνιο όλη μέρα. Έχασε 30 κιλά σε μόλις 6 μήνες.

Ντρου Μπάριμορ

Elizabeth Goodenough/Everett Collection/East News, © Ron Adar / Shutterstock.com

Η Ντρου ξεκινά πάντα τη μέρα της με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι. Για πρωινό, φτιάχνει τοστ με αβοκάντο και όταν τρώει με τους φίλους ή την οικογένειά της, επιλέγει αυγά ή φρούτα. Μερικές φορές, η Ντρου επιτρέπει στον εαυτό της μερικά γαλλικά τοστ ή τηγανίτες. Επιπλέον, γυμνάζεται πάντα το πρωί. Διαφορετικά, δεν μπορεί να το κάνει.
Η Μπάριμορ κάνει καρδιαγγειακή άσκηση, γυμναστική και επίσης χορεύει. Όλα αυτά μαζί είναι εξαιρετικοί καυστήρες θερμίδων.

Δείτε επίσης 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Διαμάντια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ράφια εσοχές,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

46 Πρακτικές Ιδέες για Ράφια Εσοχές

σύγχρονα πράγματα από την αρχαιότητα,περίεργα,χρήσιμα,

7 Σύγχρονα Πράγματα που Εχουμε Χάρη στους Αρχαίους Προγόνους μας