in , , , ,

10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Διαμάντια

10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Διαμάντια
10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Διαμάντια

Όλες εμείς έχουμε τα μικρά μυστικά ομορφιάς και τα κόλπα που χρησιμοποιούμε εδώ και πολλά χρόνια. Και οι διασημότητες δεν αποτελούν εξαίρεση. Για να λάμψουν στο κόκκινο χαλί, χρησιμοποιούν κάθε είδους κόλπα ομορφιάς: μερικά είναι πολύ πρακτικά και άλλα είναι αρκετά περίεργα. 10 Κόλπα Ομορφιάς που θα Ευγνωμονείτε Όλη σας τη Ζωή

Σαρλίζ Θερόν

VALERIE MACON / AFP / East News

Κατά τη διάρκεια των Χρυσών Σφαίρων 2019, η Σαρλίζ Θερόν κατέπληξε το κοινό με τη φανταστική εμφάνισή της και αποκάλυψε ένα από τα μυστικά του ολοένα νεανικού δέρματός της. Οι πιο προσεκτικοί θαυμαστές της ηθοποιού παρατήρησαν τα ίχνη μιας δημοφιλούς διαδικασίας ομορφιάς — το fraxel, που αφαιρεί τις ρυτίδες.

Ριάνα

AFP / East News

Η Ριάνα φτιάχνει τα μαλλιά της με συνηθισμένο σαπούνι για να κάνει τα φρύδια της να φαίνονται απίστευτα. Έμαθε αυτό το κόλπο από τον makeup artist της. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, το σαπούνι λειτουργεί καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν, κολλώντας τα μαλλιά στο δέρμα.

Κιμ Καρντάσιαν

Anthony Behar/Sipa USA/East News

Κατά τη διάρκεια του Vanity Fair Oscar Party 2021, η Κιμ Καρντάσιαν ήταν πολύ κομψή. Ζήτησε από τον καλλιτέχνη της απλό μακιγιάζ και χρησιμοποίησε μόνο κρεμώδη μπρόνζερ στα βλέφαρά της.

Τζένιφερ Άνιστον

Elizabeth Goodenough / Everett Collection / East News

Η Jillian Dempsey, η makeup artist της Άνιστον, χρησιμοποιεί ένα απλό κόλπο για να κάνει το κραγιόν της να διαρκεί αρκετές ώρες. Εφαρμόζει το επιλεγμένο κραγιόν και στη συνέχεια βάζει ένα κομμάτι ριζόχαρτο από πάνω και πασπαλίζει απαλά μια χαλαρή πούδρα από πάνω.

Σούζαν Σάραντον

MEGA / East News

Η Σούζαν Σάραντον δείχνει εκπληκτική στα 76 της χρόνια. Και το μυστικό της είναι αβίαστο. Ο makeup artist της, ο Tim Quinn, σμιλεύει το πρόσωπό της με ένα μικρό κόλπο: βάζει το μπρόνζερ ξεκινώντας από το μέτωπο, αγγίζοντας τα ζυγωματικά και κατεβαίνοντας μέχρι το πηγούνι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 6 Φυσικά Κόλπα Ομορφιάς που Πιθανότατα θα Θέλετε να Εφαρμόσετε Αμέσως

Τζένιφερ Λόπεζ

Evan Agostini / Invision / AP / East News, Richard Shotwell/Invision/AP/East News

Η Λόπεζ αυξάνει πάντα το φυσικό περίγραμμα των χειλιών της κατά 1-2 mm χρησιμοποιώντας μολύβια σε φυσικές αποχρώσεις για να τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα.

Έμμα Στόουν

Sthanlee Mirador / Sipa USA / East News

Η Έμμα Στόουν προετοιμάζεται πάντα προσεκτικά για εκδηλώσεις και δεν ξεχνά να ενυδατώνει το δέρμα και τα χείλη της. Χρησιμοποιεί επιθέματα με κολλαγόνο και βιταμίνη Ε.

Ζόι Κράβιτζ

ANGELA WEISS / AFP / East News, AFP / East News

Η Ζόι Κράβιτζ είναι μια ασυνήθιστη γυναίκα. Και έχει μια μοναδική προσέγγιση όσον αφορά το μακιγιάζ. Κάνει το δέρμα της να λάμπει με ένα απλό κόλπο: βάζει πάντα το μέικ-απ πάνω από το highlighter. Μπορείτε να το προσθέσετε από πάνω, αλλά υπάρχει μια λάμψη από κάτω.

Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Courtesy Everett Collection / East News

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε πολλά μυστικά ομορφιάς. Ένας από αυτά, έκανε μπάνιο μετά το μακιγιάζ. Ο ατμός θα σφράγιζε τα προϊόντα ομορφιάς και θα δημιουργούσε δροσερή επιδερμίδα. Χρησιμοποίησε, επίσης, περισσότερο διαφανές μέικ-απ για να αναδείξει τις φακίδες της.

Lady Gaga

Invision / Invision / East News, Jean_Nelson / Depositphotos

Η Lady Gaga είναι μεγάλη φαν των περούκων. Όχι μόνο προστατεύουν τα μαλλιά της από υπερβολική φθορά αλλά τη βοηθούν επίσης να αλλάξει το σχήμα των ματιών της. Είπε ότι χρησιμοποίησε ταινία για να διορθώσει τις περούκες και να ανασηκώσει το δέρμα της όταν χρειαζόταν. Μπορείτε να το παρατηρήσετε σε φωτογραφίες από το πάρτι Vanity Fair του 2014.

Δείτε επίσης 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Εντυπωσιακές στο Κόκκινο Χαλί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 61

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

vintage διακόσμηση καθιστικού,ιδέες διακόσμησης καθιστικού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

37 Vintage Ιδέες Διακόσμησης Καθιστικού

διακοσμητικά κήπου από θαλασσόξυλα,DIY διακοσμητικά κήπου,DIY κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,επαναχρησιμοποίηση,

Θαλασσόξυλα στον κήπο: 25 μοναδικά Διακοσμητικά που μπορείτε να φτιάξετε με τα χεράκια σας