in , ,

8 Κόλπα Ομορφιάς από τα μοντέλα της Victoria’s Secret για να Λάμπουν σαν Αστέρια

κόλπα ομορφιάς από μοντέλα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
8 Κόλπα Ομορφιάς από τα μοντέλα της Victoria's Secret για να Λάμπουν σαν Αστέρια

Τα μοντέλα της Victoria’s Secret έχουν ταραχώδη τρόπο ζωής και το πολυάσχολο πρόγραμμά τους μπορεί να κατακλύσει ακόμα και τον πιο οργανωμένο άνθρωπο. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα κι αν μερικές φορές κοιμούνται μόλις 4 ώρες, εξακολουθούν να λάμπουν σαν να μην συνέβη τίποτα. Δεν είναι μαγικό, απλά αποτελεσματικά κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν τα μοντέλα. 10 Κόλπα Ομορφιάς που θα Ευγνωμονείτε Όλη σας τη Ζωή

Οδοντόκρεμα για την ακμή

Vogue/Ferrari Press/East News

Η Τζίτζι Χαντίντ χρησιμοποιεί κανονική οδοντόκρεμα για να αφαιρέσει τα σπυράκια. Αυτή η συμβουλή είναι μάλλον αμφιλεγόμενη. Κάποιοι θεωρούν ότι περιέχει τις κατάλληλες χημικές ουσίες για την απομάκρυνση των βακτηρίων και του πρηξίματος. Άλλοι, ωστόσο, λένε ότι μπορεί να κάνει το αντίθετο, όπως να επιδεινώσει την ακμή σας.

Πυγμαχία

Wiese/face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Η Αντριάνα Λίμα ασχολείται με την πυγμαχία για περισσότερα από 10 χρόνια. Το μοντέλο λέει ότι είναι θεραπευτικό τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα της. Η πυγμαχία καίει επίσης 800 θερμίδες σε μόλις 1 ώρα και, γενικά, σας κάνει να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ζεστάνετε τα ψαλίδια βλεφαρίδων με πιστολάκι

LaurentVu/SIPA/EAST NEWS

Η Τέιλορ Χιλ πάντα ζεσταίνει τα ψαλίδια βλεφαρίδων της πριν τα χρησιμοποιήσει. Έμαθε αυτό το κόλπο από επαγγελματίες μακιγιάζ. Τα ζεστά σίδερα βοηθούν τις βλεφαρίδες σας να παραμείνουν κατσαρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επίσης ανυψώνονται ψηλότερα.

Εμφιαλωμένο νερό για το πλύσιμο του προσώπου σας

0000003/Reporter/East News

Η Αντριάνα Λίμα χρησιμοποιεί μόνο εμφιαλωμένο νερό αντί για νερό βρύσης για το πρόσωπό της. Λέει ότι το νερό της βρύσης είναι γεμάτο χημικές ουσίες και βακτήρια, και έχει δίκιο. Σύμφωνα με έναν δερματολόγο, μπορεί να απορροφήσουμε περισσότερο χλώριο και άλλες τοξίνες κάνοντας μπάνιο και ντους παρά πίνοντας νερό βρύσης.

Δείτε ακόμη 6 Φυσικά Κόλπα Ομορφιάς που Πιθανότατα θα Θέλετε να Εφαρμόσετε Αμέσως

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φάτε κάθε 2 ώρες

face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Η Μπάρμπαρα Πάλβιν είναι αντίθετη του να τρώει όσο το δυνατόν λιγότερο, ειδικά το πρωί. Είναι εντάξει να τρώτε σνακ κάθε 2 ώρες, απλά βεβαιωθείτε ότι αυτό που τρώτε είναι υγιεινό. Το σνακ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να νικήσετε τη λιγούρα και να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας.

Ρυζόνερο για την επιλόχεια τριχόπτωση

EAST NEWS

Τα μαλλιά της Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι επιδεινώθηκαν σημαντικά όταν έμεινε έγκυος. Έγιναν εύθραυστα και έσπασαν. Βρήκε ένα εξαιρετικό φάρμακο για την τριχόπτωση μετά τον τοκετό – το ρυζόνερο.

Κέρδισε δημοτικότητα στο TikTok λόγω της αποτελεσματικότητάς του. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται καν να το αγοράσετε – απλώς χρησιμοποιήστε το νερό που έχει απομείνει μετά το βράσιμο του ρυζιού.

Κάντε σάουνα ή χαμάμ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα

0000001/Reporter/East News

Η Ιρίνα Σέικ είναι μεγάλη λάτρης των ατμόλουτρων. Ξεμπλοκάρουν τέλεια τους πόρους και μόλις 15 λεπτά θα είναι αρκετά για να καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας. Εάν δεν έχετε χρόνο να ξεκινήσετε το σπα, μπορείτε να έχετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα ρίχνοντας βραστό νερό σε ένα φιόγκο και κρατώντας το πρόσωπό σας από πάνω. Φροντίστε να καλύψετε το κεφάλι σας με μια πετσέτα.

Αν λαχταράτε τη ζάχαρη, φάτε την το πρωί.

Demis Maryannakis, PacificCoastN/EAST NEWS

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο εξομολογείται ότι λατρεύει το φαγητό, ειδικά τα γλυκά. Δεν κάνει δίαιτα και τρώει τα πάντα με μέτρο. Όταν επιδίδεται στις αγαπημένες της λιχουδιές, συνήθως το κάνει τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας. Της αρέσει να έχει αυγά, φρούτα, καφέ, μάφιν, σάντουιτς ή κουλούρια για πρωινό.

Δείτε επίσης 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Διαμάντια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τατουάζ δαχτύλων,ιδέες για τατουάζ δαχτύλων,συμβουλές για τατουάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

25 Τατουάζ Δαχτύλων που Μπορεί να σας Εμπνεύσουν να Ξεφορτωθείτε τα Δαχτυλίδια σας

σκυροδέμα στο μπάνιο,ιδέες με σκυροδέμα στο μπάνιο,διακόσμηση μπάνιου με σκυροδέμα,ιδέες διακόσμησης μπάνιου με σκυροδέμα

84 Κομψοί Τρόποι Χρήσης Σκυροδέματος στο Μπάνιο