Γιατί φαίνεται ότι το σπανάκι χαλάει πάντα γρηγορά; Αλλά μην φοβάστε, αυτό το έξυπνο κόλπο θα σώσει το σπανάκι για ένα εξάμηνο. 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ
Σας παρουσιάζουμε: σπανάκι σε σκόνη. Ενώ πιθανότατα έχετε δει δοχεία αυτής της σκόνης υπερτροφής στα ράφια των καταστημάτων υγείας και των σούπερ μάρκετ, είναι πραγματικά εκπληκτικά εύκολο να το φτιάξετε στο σπίτι και πολύ οικονομικό.
@creative_explained Do this next time you buy a bag of spinach! 🍃 Idk about you, but I’ve wasted enough.. and doing it this way just makes it easier to benefit from all goodies in spinach! 🤩 PS: good way to get spinach into your kids’ diet without them knowing 😂🤫 . . #spinach #fiber #lifehacks #cookinghacks #healthyfood #diy #howto #selfcare #beautyhacks #hacks ♬ original sound – Armen Adamjan
Αρχικά, απλώστε όλο το σπανάκι σε ένα ταψί. Στη συνέχεια, αφυδατώστε τα φύλλα, βάζοντάς τα στο φούρνο στους 50 ℃ μέχρι να στεγνώσει και να γίνει τραγανό το σπανάκι. Αυτό θα διαρκέσει μερικές ώρες. Στη συνέχεια, βάλτε τα φύλλα σε ένα μπλέντερ ή μύλο καφέ για να τα μετατρέψετε σε λεπτή σκόνη. Αποθηκεύστε σε οποιοδήποτε βάζο ή δοχείο έχετε και αυτό είναι κυριολεκτικά το μόνο που πρέπει να κάνετε.
Πώς όμως να το χρησιμοποιήσετε; Βάλτε το σε οποιοδήποτε πιάτο μαγειρεύετε ή smoothie που φτιάχνετε.
Δείτε επίσης 4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν