in , , , , ,

40 Ιδέες για Κρεμαστά Ράφια σε Κουζίνες

κρεμαστά ράφια κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση,
κρεμαστά ράφια κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση,

Τα κρεμαστά ράφια είναι πολύ πιο μοντέρνα εμφάνιση από τα παραδοσιακά κλειστά επάνω ντουλάπια. Μπορούν είτε να στερεωθούν στον τοίχο είτε να κρεμαστούν με σχοινί ή αλυσίδα από την οροφή για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή κρεμαστή εμφάνιση. Εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά εύχρηστα για αποθήκευση, είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά βιομηχανικής αίγλης στη διακόσμησή σας. Φλοράλ Ταπετσαρίες Κουζίνας: 35 Κομψές ιδέες για Διακόσμηση

40 Ιδέες για Κρεμαστά Ράφια σε Κουζίνες

Γιατί να επιλέξετε κρεμαστά ράφια κουζίνας

Τα τολμηρά, λειτουργικά και αβίαστα όμορφα, ράφια οροφής αποτυπώνουν την πραγματική ουσία του σκανδιναβικού εσωτερικού σχεδιασμού. Δεν εξοικονομούν απλώς χώρο – είναι ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της διακόσμησης της κουζίνα σας.

Σε αντίθεση με τα σταθερά ράφια, τα κρεμαστά μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε – είτε είναι σε τοίχο είτε από την οροφή. Είναι επίσης λιγότερο ογκώδη από τα παραδοσιακά ράφια, δίνοντάς σας έναν κομψό να προβάλλετε τα βιβλία, τα φυτά, τα εργαλεία, τον φωτισμό, τα στολίδια και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Τα σταθερά ράφια μπορεί να είναι μια εύχρηστη λύση αποθήκευσης, αλλά μέχρι εκεί. Με την ελευθερία να αναρτώνται από την οροφή, τα κρεμαστά ράφια εκμεταλλεύονται πλήρως κάθε αχρησιμοποίητο χώρο – αφήνοντας τους τοίχους ελεύθερους για ψηλά έπιπλα, ντουλάπια και βάσεις φυτών.

Δείτε ακόμη Ντουλάπια Κουζίνας Χωρίς Πόρτα: 40 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πώς να δώσετε στυλ σε κρεμαστά ράφια;

Δοκιμάστε να επιμεληθείτε τα κρεμαστά ράφια σας με τρόπο που να ταιριάζει στον χώρο σας – είτε πρόκειται για την κουζίνα, το διάδρομο, το γκαράζ σας ή κάπου αλλού εντελώς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένας εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε τα ράφια σας αισθητικά ευχάριστα είναι να ενσωματώσετε ένα μείγμα υφών. Πράγματα όπως κομψά πέτρινα σκεύη μπορούν να κάνουν όμορφη αντίθεση με πιο ρουστίκ ξύλινα σκεύη.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε όταν διαμορφώνετε τα ράφια με την οροφή σας είναι να ανακατεύετε πρακτικά και διακοσμητικά κομμάτια. Πειραματιστείτε τοποθετώντας χρήσιμα αντικείμενα, όπως βιβλία και μαγειρικά σκεύη, δίπλα σε διάφορα φυτά, στολίδια και έργα τέχνης.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Γυάλινα Ντουλάπια Κουζίνας: 65 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εύκολα σχέδια νυχιών,σπιτικό μανικιούρ,φροντίδα νυχιών,συμβουλές μανικιούρ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

35 Εύκολα Σχέδια Νυχιών για να Δοκιμάσετε Σπίτι και να Εξοικονομήσετε Χρήματα

συντήρηση σπανακιού,σπανάκι σκόνη,κόλπα μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα,

Αυτό το Έξυπνο Κόλπο θα Σώσει το Σπανάκι που Πρόκειται να Χαλάσει