Στην κουζίνα, η πετσέτα είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είδη. Το ύφασμα της είναι συνήθως από βαμβάκι, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση στην κουζίνα για στέγνωμα πιάτων, σκούπισμα χεριών κ.λπ. Λόγω του υφάσματος, είναι φυσιολογικό οι πετσέτες κουζίνας να λερώνονται γρήγορα και να γίνονται έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων. Γι’ αυτό πρέπει να τις καθαρίζετε και να τις απολυμαίνετε τακτικά. Αφρός Ξυρίσματος σε Σκούπα: Δοκιμάστε το και θα Εκπλαγείτε από τα Αποτελέσματα
Λίγο νερό
100 ml ξύδι
Σαπούνι Μασσαλία σε σκόνη
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Γιατί Είναι Απαραίτητο να Ρίξετε Αλάτι στο Σφουγγάρι πριν Πλύνετε τα Πιάτα
Οι χρωστικές, μεταξύ των άλλων πρόσθετων τροφίμων, είναι ουσίες φυσικές ή συνθετικές που προστίθενται σε τροφές έτοιμες προς… Read More
Πολλοί πορτοφολάδες περιμένουν πλήθος κόσμου στα εμπορικά κέντρα. Απασχολημένοι ψάχνοντας για τέλεια δώρα, πέφτουν θύματα… Read More
Εκτός από τα λιπάσματα που βρίσκουμε σε γεωπονικά καταστήματα, υπάρχουν πολλά καθημερινά υλικά, οικιακά υπολείμματα… Read More
Πολλοί κάνουν τις διακοπές τους στη θάλασσα ή σε μια λίμνη. Δυστυχώς, το καλοκαίρι συχνά… Read More
Το καλοκαίρι έρχεται επιτέλους όμως οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημαίνουν ότι πολλά έντομα θα επισκεφθούν τα… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα