Αν υπάρχει ένα φαγητό που μπορεί να μαγειρευτεί με διαφορετικούς τρόπους, αυτό είναι το μοσχάρι. Αλλά δεν εξαρτώνται πάντα από τα χέρια μας και την κουζίνα. Το κρέας δεν είναι πάντα τρυφερό ή μαλακό και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Με αυτό το σπιτικό κόλπο το κρέας θα έχει υπέροχη γεύση και θα είναι πολύ τρυφερό. Το Μυστικό των Σεφ: Μαγειρική Σόδα στη Σάλτσα Ντομάτας
Θα χρειαστείτε:
Κρέας
1 παπάγια
Λεμόνι
Αλάτι
Κρεμμύδι
Δείτε ακόμη Κάθε Φορά που Βράζετε Πατάτες, Προσθέστε Λίγο Ξύδι – Ένα Κόλπο Μαγειρικής Που Έχει Προταθεί Από Αρκετούς Σεφ
Οδηγίες:
- Αρχικά κόψτε το κρέας σε φαρδιά φιλέτα.
- Τοποθετήστε την παπάγια σε ένα τραπέζι και με έναν καθαριστή πατάτας αφαιρέστε όλη τη φλούδα.
- Κόψτε την παπάγια με τους σπόρους σε μικρά κομμάτια και ρίξτε τα στο μπλέντερ.
- Προσθέστε νερό και ανακατέψτε.
- Τοποθετήστε τα φιλέτα στο μπολ δύο τη φορά και ρίξτε το μείγμα από πάνω. Βάλτε άλλα δύο, πάλι ρίξτε το μείγμα και συνεχίστε να κάνετε το ίδιο μέχρι να είναι όλα τα φιλέτα μέσα στο μπολ.
- Αν σας περισσέψει μείγμα, περιχύστε τα φιλέτα.
- Αφήστε το μπολ για δύο ώρες.
- Μετά αφαιρέστε με τη βοήθεια ενός μαχαιριού όλη την παπάγια που καλύπτει τα φιλέτα.
- Τοποθετούμε τα φιλέτα σε άλλο δοχείο και προσθέστε το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το τριμμένο κρεμμύδι.
- Ανακατέψτε τα πάντα καλά.
- Τοποθετήστε τα φιλέτα στη σχάρα ή με όποιον άλλο τρόπο μαγειρέματος.
- Στο τέλος του μαγειρέματος θα παρατηρήσετε ότι τα φιλέτα σας είναι μαλακά και ζουμερά.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Το Απολυτό Κόλπο Μαγειρικής Για να μην Βρωμάει το Κουνουπίδι
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!