in , , , ,

Μόδα Χειμώνας 2023:10 Εναλλακτικές Λύσεις για Μπλε Τζιν Ώστε να Ανανεώσετε την Γκαρνταρόμπα σας

Μόδα Χειμώνας 2023:10 Εναλλακτικές Λύσεις για Μπλε Τζιν Ώστε να Ανανεώσετε την Γκαρνταρόμπα σας
Μόδα Χειμώνας 2023:10 Εναλλακτικές Λύσεις για Μπλε Τζιν Ώστε να Ανανεώσετε την Γκαρνταρόμπα σας

Το μπλε τζιν είναι ένα βασικό στοιχείο σε κάθε γκαρνταρόμπα που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε ρούχο. Αλλά αν θέλετε ποικιλία υπάρχουν φοβερές εναλλακτικές στο μπλε τζιν που μπορούν να ταιριάζουν τόσο στον ζεστό όσο και στον κρύο καιρό. 15 Λάθη με Τζιν που Μπορούν να Καταστρέψουν και τις πιο Κομψές Εμφανίσεις

Παντελόνι καμπάνα

© senivpetro / Freepik, © freepik / Freepik

Τα παντελόνια καμπάνα μπορούν να κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο αδύνατα. Και όταν συνδυάζονται με παπούτσια που έχουν τακούνια ή πλατφόρμες, δημιουργούν μια εκπληκτική εμφάνιση. Για ένα ισορροπημένο ντύσιμο, επιλέξτε ένα crop top ή, αν σας αρέσει η ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’70, ένα πλεκτό γιλέκο ή τοπ.

Δερμάτινο παντελόνι

© Leonardo Luz / Pexels, © Nadin / Pexels

Τα δερμάτινα παντελόνια είναι ευέλικτα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά βασικά ρούχα. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές εμφανίσεις από casual έως επίσημες. Το δέρμα είναι ιδανικό για δροσερό καιρό – το φθινόπωρο και νωρίς την άνοιξη, θα παραμείνετε ζεστοί και μοντέρνοι. Αυτά τα παντελόνια είναι εύκολα στη συντήρηση επειδή δεν χρειάζονται πλύσιμο και σιδέρωμα.

Αθλητική φόρμα

© user15285612 / Freepik

Οι φόρμες δεν είναι πια μόνο για αθλήματα. έχουν γίνει δήλωση μόδας. Πολλοί λάτρεις του στυλ έχουν αποδείξει ότι μπορούν να είναι κομψές για περισσότερα από το τρέξιμο ή τη γιόγκα. Συνδυάζοντάς τις με ένα πανωφόρι ή ένα μεγάλο σακάκι και αντικαθιστώντας τα παπούτσια με γόβες μπορεί να τις μεταμορφώσετε σε ένα μοντέρνο σύνολο.

Παντελόνι Cargo

Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News, Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Το φαρδύ παντελόνι με τσέπες είναι πρακτικό και κομψό, το οποίο εδώ και καιρό προτιμούν διασημότητες. Οι στιλίστες προτείνουν να δίνετε προσοχή όχι μόνο στις σκούρες αποχρώσεις αλλά και στις ανοιχτές παραλλαγές.

Γκρι τζιν

brightside

Τα γκρι στενά τζιν είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για τα πιο τυπικά μπλε τζιν. Είναι ευέλικτα, κατάλληλα για κάθε εποχή και εκδήλωση και συνδυάζονται υπέροχα με ρούχα διαφορετικού στυλ. Τόσο οι ανοιχτόχρωμες όσο και οι σκούρες παραλλαγές φαίνονται κομψές και καλόγουστες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Τζιν

Πλισέ φούστες

© WellStock / Shutterstock.com

Οι πλισέ φούστες είναι ένα από εκείνα τα trendy ρούχα που μπορούν να φορεθούν για διαφορετικές περιστάσεις. Μπορούν να δημιουργήσουν μια επαγγελματική εμφάνιση όταν συνδυάζονται με μπλούζες ή πουκάμισα με κουμπιά ή μπορούν να δημιουργήσουν ένα casual ντύσιμο όταν συνδυάζονται με σπορ φούτερ ή μεγάλου μεγέθους πουλόβερ.

Παντελόνι Palazzo

© senivpetro / Freepik, © freepik / Freepik

Τα παντελόνια Palazzo με ψηλή μέση και φαρδύ κόψιμο είναι στη μόδα εδώ και αρκετές σεζόν και το 2023 δεν αποτελεί εξαίρεση. Φαίνονται κομψά με μπλουζάκια, μεταξωτές μπλούζες, ζακέτες ή σακάκια.

Κοτλέ παντελόνι

Τα κοτλέ παντελόνια έχουν γίνει ξανά μόδα. Ήρθε η ώρα να τα βγάλετε από την ντουλάπα γιατί πλέον καταλαμβάνουν μια τιμητική θέση ανάμεσα στις πολυπόθητες τάσεις της μόδας. Μπορούν να φορεθούν σε μια σειρά χρωμάτων, από πλούσιο καφέ έως άμμου και ροζ.

Παντελόνι σε έντονα χρώματα

Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News, Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Το τζιν χάνει τη δημοτικότητά του, καθώς όλο και περισσότερες επιδείξεις μόδας παρουσιάζουν παντελόνια σε διάφορα χρώματα και στυλ. Μπορούν να κυμαίνονται από απαλές παστέλ αποχρώσεις έως ζωηρά και έντονα χρώματα, όπως κίτρινο, πράσινο ή κόκκινο. Τα παντελόνια είναι ευέλικτα και μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικές εμφανίσεις για διαφορετικές περιστάσεις.

Μάξι ίσιες φούστες

ANGELA WEISS / AFP / East News

Οι μακριές φούστες είναι πλέον στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας, ειδικά αυτές μέχρι το πάτωμα. Φαίνονται κομψές αφενός και αφετέρου θυμίζουν παλιότερες τάσεις, όταν το boho στυλ ήταν στη μόδα.

πηγή

Δείτε επίσης Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023-2024: 5 Χρώματα που πρέπει να έχετε στην Γκαρνταρόμπα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κιτρινίλες και Πουρί σε Τουαλέτες και Μπανιέρες: Πως να το Καθαρίσετε

Κιτρινίλες και Πουρί σε Τουαλέτες και Μπανιέρες: Πως να το Καθαρίσετε

Πώς να Καθαρίσετε και να Γυαλίσετε Γρήγορα Τζάμια με Ταλκ

Πώς να Καθαρίσετε και να Γυαλίσετε Γρήγορα Τζάμια με Ταλκ