in , , , ,

Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023-2024: 5 Χρώματα που πρέπει να έχετε στην Γκαρνταρόμπα σας

Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023-2024: 5 Χρώματα που πρέπει να έχετε στην Γκαρνταρόμπα σας
Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023-2024: 5 Χρώματα που πρέπει να έχετε στην Γκαρνταρόμπα σας

Καθώς οι εποχές περνούν, το ίδιο κάνει και η αίσθηση της μόδας μας. Ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα καλοκαιρινά φορέματα και τα σορτς και να αγκαλιάσετε τα ζεστά, κομψά σύνολα που φέρνουν το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Ποια χρώματα όμως πρέπει να αναζητήσετε στη φετινή γκαρνταρόμπα σας για το φθινόπωρο-χειμώνα; Η μόδα εξελίσσεται διαρκώς και αυτά είναι τα κορυφαία 5 χρώματα που πρέπει να έχετε για την ντουλάπα σας το φθινόπωρο-χειμώνα το 2023-2024. Αυτές οι αποχρώσεις θα σας εξασφαλίσουν ότι θα είστε και μοντέρνες και άνετες κατά τους πιο κρύους μήνες. Ποια Παπούτσια να Συνδυάσετε με Φούστες Διαφορετικών Τύπων

Ρουστίκ τερακότα

5 Χρώματα για την Γκαρνταρόμπα σας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2023-2024

Η ζεστασιά της ρουστίκ τερακότας είναι ιδανική για τη μετάβαση από το φθινόπωρο στο χειμώνα. Αυτός ο γήινος τόνος αποπνέει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, καθιστώντας το βασικό στοιχείο για τη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα πουλόβερ από τερακότα με τζιν ή να το στρώσετε με ένα κασκόλ σε αντίθεση για μια κομψή, εποχιακή εμφάνιση.

Γκρι σχιστόλιθος

Μια διαχρονική και ευέλικτη απόχρωση, το γκρι του σχιστόλιθου είναι απαραίτητο για κάθε γκαρνταρόμπα φθινοπώρου-χειμώνα. Είναι ένα ουδέτερο που μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για μια ποικιλία ρούχων. Είτε πρόκειται για ένα ραμμένο γκρι παλτό είτε για ένα ζευγάρι γκρι μποτάκια, αυτό το χρώμα είναι εκλεπτυσμένο και ανθεκτικό.

Δείτε ακόμη 22 Ιδέες για Ρούχα σε Ακαδημαϊκό Στυλ για να Ξεκινήσετε το Φθινόπωρό σας

Σμαραγδί πράσινο

Προσθέστε πινελιά χρώματος στη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα με σμαραγδένιο πράσινο. Αυτή η απόχρωση είναι ταυτόχρονα κομψή και εντυπωσιακή. Σκεφτείτε ένα ζεστό σμαραγδένιο πουλόβερ ή ένα κομψό πράσινο παντελόνι.

Θερμό καμηλό

Το καμηλό ήταν εδώ και πολύ καιρό το αγαπημένο φθινόπωρο και το χειμώνα και επιστρέφει δυναμικά φέτος. Οι θερμοί, ουδέτεροι τόνοι του συμπληρώνουν διάφορα άλλα χρώματα, καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή. Είτε πρόκειται για καμπαρντίνα σε καμηλό χρώμα είτε για κλασικό πουλόβερ από κασμίρ, αυτή η απόχρωση αποπνέει κομψότητα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκούρο δαμασκηνί

Για όσες θέλουν να κάνουν μια τολμηρή δήλωση αυτή τη σεζόν φθινοπώρου-χειμώνα, το σκούρο δαμασκηνί είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτό το πλούσιο, βασιλικό χρώμα προσθέτει βάθος στα ντυσίματά σας και μπορεί να φορεθεί ως φόρεμα, σακάκι ή ακόμα και ως αξεσουάρ όπως γάντια και φουλάρια.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 11 Συμβουλές Ψυχολογίας Χρωμάτων για να Έχετε το Τέλειο Ντύσιμο σε Οποιαδήποτε Περίσταση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Εξαφάνισε όλες τις κατσαρίδες σε μία μόνο μέρα μόνο με ένα κρεμμύδι

Εξαφάνισε όλες τις κατσαρίδες σε μία μόνο μέρα μόνο με ένα κρεμμύδι

Γιατί το Ρύζι στα Εστιατόρια Εχει Τόσο Καλύτερη Γεύση από ότι στο Σπίτι

Γιατί το Ρύζι στα Εστιατόρια Εχει Τόσο Καλύτερη Γεύση από ότι στο Σπίτι