in , , , ,

Ποια Παπούτσια να Συνδυάσετε με Φούστες Διαφορετικών Τύπων

Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να επιλέξετε το σωστό ντύσιμο. Θέλετε να φαίνεστε υπέροχες και να νιώθετε άνετα ταυτόχρονα. Οι φούστες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με διαφορετικά κοσμήματα, πουκάμισα και παπούτσια. Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε διαφορετικά μήκη φούστες και να τις συνδυάσετε με διαφορετικούς τύπους παπουτσιών. Πάντα Μέσα Στην Μόδα: Πώς να Δείχνετε Πάντα Μοντέρνες με Ευκολία

Ποια Παπούτσια να Συνδυάσετε με Φούστες Διαφορετικών Τύπων

Υπάρχουν τρεις τύποι φούστες ανάλογα με το μήκος:

Μίντι φούστες + ψηλοτάκουνα

Οι μίντι φούστες συνδυάζονται καλύτερα με ψηλοτάκουνα. Ωστόσο, ανάλογα με την περίσταση, μπορείτε να φορέσετε και sneakers ή φλατ σανδάλια σε ασορτί χρώμα. Εάν επιλέξετε πλατφόρμες, θα φαίνονται καλύτερα με έναν συνδυασμό φούστας που καλύπτει το πόδι.

Μίνι φούστες + φλατ παπούτσια

Όσο πιο κοντή είναι η φούστα, τόσο πιο χαμηλά πρέπει να είναι τα παπούτσια. Το να φοράτε μια μίνι φούστα με εξαιρετικά ψηλά τακούνια είναι εκτός μόδας. Αν το μήκος της φούστας που φοράτε είναι πάνω από τα γόνατα, καλύτερα να τη συνδυάσετε με μοκασίνια ή μπαλαρίνες. Μπορείτε επίσης να βάλετε αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να φοράτε φλατ παπούτσια, μπορείτε να συνδυάσετε τη μίνι φούστα με kitten-heels ή σανδάλια με χαμηλό τακούνι.

Δείτε ακόμη 7 Τρόποι να Φορέσετε Μίνι Φούστα σαν Μοντέλο

Μάξι φούστες + ψηλοτάκουνα ή πλατφόρμες

Οι μάξι φούστες είναι προσαρμοσμένες για να τονίζουν τη μέση της γυναίκας. Μπορούν να συνδυαστούν με γιλέκα ή ζώνες σε διάφορα χρώματα. Σύμφωνα με τους ειδικούς της μόδας, οι μάξι φούστες ταιριάζουν τέλεια με πλατφόρμες και ψηλοτάκουνα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλισέ φούστα + μπότες

Μια πλισέ φούστα μπορείτε να την φορέσετε στη δουλειά ή όταν βγαίνετε έξω με τους φίλους σας. Όσον αφορά τα παπούτσια, ταιριάζει τέλεια με μποτάκια.

Δερμάτινη φούστα + ψηλοτάκουνα

Η δερμάτινη φούστα είναι κάτι που πρέπει να έχετε. Όταν αγοράζετε μια δερμάτινη φούστα, φροντίστε να είναι στενή και ίσια και να αναδεικνύει τις καμπύλες. Ανάλογα με το χρώμα της φούστας, μπορείτε να τη φορέσετε με μπλούζες, παλτό, πουκάμισα. Ταιριάζει τέλεια με ψηλοτάκουνα. Επιλέξτε τον τύπο και το μήκος της φούστας ανάλογα με το γούστο και την περίσταση.

Pencil φούστα + χαμηλά άνετα τακούνια

Οι pencil φούστες είναι ιδανικές για επαγγελματικές και κοινωνικες περιστάσεις. Επιλέξτε μια που είναι κατασκευασμένη από φυσικά υφάσματα. Το χειμώνα επιλέξτε pencil φούστες από βαμβάκι, ενώ το καλοκαίρι επιλέξτε πιο λεπτό υλικό.

Οι pencil φούστες μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με διαφορετικά χρώματα και παπούτσια. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την καθημερινή ρουτίνα εργασίας, μπορείτε να τις φορέσετε με ανοιχτά ή κλειστά ψηλοτάκουνα.

Φούστα tulip + παπούτσια με καλυμμένους αστραγάλους

Οι φούστες tulip τονίζουν τους γοφούς και τις καμπύλες. Επιλέξτε ένα ζευγάρι παπούτσια με ασορτί χρώμα με τους αστραγάλους καλυμμένους και τα δάχτυλα ανοιχτά. Οι φούστες tulip ταιριάζουν τέλεια με σανδάλια gladiator και παπούτσια με μυτερή μύτη. Ωστόσο, αν προτιμάτε να φοράτε φλατ παπούτσια, μπορείτε να τα συνδυάσετε και με sneakers.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 10 Κανόνες Μόδας που στην Πραγματικότητα Δεν Λειτουργούν

Image by freepic.diller

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα,

Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Φοράτε τα Ίδια Παπούτσια Κάθε Μέρα

Ελαιόλαδο: Μπορεί να Είναι Ακριβό Αλλά Υπάρχουν 5 Πράγματα που Μπορείτε να Καθαρίσετε

Ελαιόλαδο: Μπορεί να Είναι Ακριβό Αλλά Υπάρχουν 5 Πράγματα που Μπορείτε να Καθαρίσετε