in , , , ,

10 Κανόνες Μόδας που στην Πραγματικότητα Δεν Λειτουργούν

άχρηστοι κανόνες μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
άχρηστοι κανόνες μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Η σύγχρονη μόδα είναι πολύ ευέλικτη. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι για να δείχνουν κομψοί, πρέπει να ακολουθούν κανόνες. Αλλά στην πραγματικότητα, εάν θέλετε να δείχνετε κομψες, πρέπει να γνωρίζετε οι μερικοί κανόνες μόδας στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν. 14 Κανόνες Ντυσίματος που Πρέπει να Γνωρίζουν Όλοι

Μην φοβάστε τα αξεσουάρ στην εμφάνισή σας.

AndreaA / Depositphotos

Στην πραγματικότητα, οι στυλίστες δεν συνιστούν να περιπλέκετε την εμφάνισή σας με πάρα πολλά αξεσουάρ. Υπάρχει ένας απλός κανόνας — 1:1, που σας επιτρέπει να διατηρείτε εύκολα τη σωστή αναλογία αξεσουάρ στην εμφάνισή σας: για παράδειγμα, να φοράτε μόνο μεγάλα σκουλαρίκια και ένα φουλάρι ταυτόχρονα ή να έχετε μια φωτεινή τσάντα και να φοράτε ένα κολιέ.

Αυτός ο κανόνας σας επιτρέπει να φαίνεστε κομψές και λιτές. Ωστόσο, για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή και αξέχαστη εμφάνιση, αξίζει να πειραματιστείτε με αξεσουάρ, διακοσμητικά και χρωματικούς τόνους.

Τα ρούχα με οριζόντιες ρίγες δεν αδυνατίζουν.

brightside

Η πεποίθηση ότι οι κάθετες γραμμές σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες και ψηλότερες έχει ριζώσει σταθερά στο μυαλό μας. Ωστόσο, οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι κάνουμε λάθος.

Ο επιστήμονας Hermann von Helmholtz ανακάλυψε μια ψευδαίσθηση σύμφωνα με την οποία ένα τετράγωνο που αποτελείται από οριζόντιες γραμμές φαίνεται πιο ψηλό και ευρύτερο από το ίδιο τετράγωνο που αποτελείται από κάθετες γραμμές. Και αυτό επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια ενός πειράματος σε τρισδιάστατες φιγούρες. Αποδεικνύεται ότι, με τον ίδιο σωματότυπο, ένα άτομο που φορά ρούχα με οριζόντιες ρίγες φαίνεται πιο αδύνατο από ένα άτομο που φορά ρούχα με κάθετες ρίγες.

Ρούχα διαφορετικού στυλ μπορούν να φορεθούν μαζί και θα φαίνεστε υπέροχες.

brightside

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά στυλ ρούχων. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα κλασικό ίσιο παντελόνι και ένα σακάκι με τα στοιχεία ενός αθλητικού στυλ — με αθλητικά παπούτσια. Ένα θηλυκό φόρεμα φαίνεται υπέροχο με ένα δερμάτινο μπουφάν και μια φόρμα μπορεί να φαίνεται υπέροχη με ένα κλασικό παλτό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα φωτεινά «ασύμβατα» χρώματα μπορούν να φαίνονται καλά μαζί.

AndreaA / Depositphotos

Υπάρχουν χρωματικοί συνδυασμοί που αναγνωρίζονται ως ανεπιτυχείς, όπως το καφέ με το μαύρο ή το νέον με το “φούξια”. Κάποιοι φαίνονται πολύ θαμποί, άλλοι πολύ φωτεινοί. Αλλά συνολικά, δεν υπάρχουν “λάθος” συνδυασμοί και οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελός σας.

Για όσες θέλουν να προσθέσουν περισσότερο χρώμα στη ζωή τους, υπάρχουν διάφορα κόλπα όπως ο χρωματικός κύκλος του Itten. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να επιλέξετε συνδυασμούς χρωμάτων που φαίνονται καλά μαζί.

Τα κοντά κορίτσια φαίνονται όμορφα με μάξι φούστες.

brightside

Ο κανόνας που λέει ότι τα κοντά κορίτσια δεν μπορούν να φορούν μάξι φούστες δεν ισχύει. Αυτό το άνετο και θηλυκό ρούχο μπορεί να δείχνει όμορφο σε γυναίκες κάθε ύψους και σωματότυπου.

Οι μακριές φούστες βρίσκονται στο απόγειο της δημοτικότητάς τους φέτος, με μεγάλη ποικιλία στυλ, υφασμάτων και χρωμάτων για να διαλέξετε. Έτσι, αν δεν ταιριάζετε με ορισμένα επιβεβλημένα πρότυπα μόδας, δεν έχει σημασία. Απλά φορέστε αυτό που σας αρέσει προσωπικά.

Δείτε ακόμη 11 Βασικοί Κανόνες Μόδας για να Ντύνεστε Πάντα με Στυλ

Δεν χρειάζεται να κρύψετε τα χέρια σας αν είστε άνω των 50 ετών.

brightside

Τα 50 είναι μια υπέροχη ηλικία όταν μπορείτε να φορέσετε ό,τι θέλετε. Και ο κανόνας που λέει ότι δεν μπορείτε να φοράτε ρούχα που αποκαλύπτουν τα χέρια σας είναι απλώς ανόητος.

Θα πρέπει να γνωρίζετε τα δυνατά σας σημεία και να τα αναδείξετε όταν επιλέγετε ένα ρούχο. Αν θέλετε να κάνετε τα μπράτσα σας πιο κομψά, επιλέξτε γαλλικά μανίκια ή μανίκια 3/4. Μια καλή ιδέα είναι να φοράτε μπλούζες από ελαφριά, ρέοντα υφάσματα που δεν κολλάνε στο σώμα σας.

Οι αθλητικές φόρμες μπορούν να φορεθούν και εκτός γυμναστήριου.

AGCreativeLab / Depositphotos

Ένας άλλος απαρχαιωμένος κανόνας ενδυματολογικού κώδικα λέει ότι πρέπει να φοράμε μόνο φόρμες όταν αθλούμαστε. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Οι φόρμες είναι άνετες και η άνεση είναι ο κύριος παράγοντας που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας σήμερα.

Εξάλλου, σήμερα είναι πολύ διαφορετικές σε σύγκριση με αυτό που έμοιαζαν παλιά. Μπορείτε να συνδυάσετε πολλά διαφορετικά μοντέλα και τύπους με άλλα ρούχα και να τις φορέσετε όπου θέλετε.

Μπορείτε να φοράτε κροπ τοπ ακόμα και όταν είστε μεγαλύτερες.

AndreaA / Depositphotos

Μην εγκαταλείπετε μόνο τα κροπ τοπ επειδή έχετε φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία. Μπορεί να φαίνονται λίγο ανέμελα, αλλά όταν συνδυάζονται σωστά, κανείς δεν θα νοιάζεται πόσο χρονών είστε.

Τα κροπ τοπ φοριούνται καλύτερα με κάτι πιο λιτό, όπως τζιν ή ψηλόμεσο παντελόνι ή ψηλόμεση φούστα. Φορέστε σακάκια και ζακέτες από πάνω για να κάνετε την εμφάνιση πιο ισορροπημένη.

Μπορεί να φορεθεί κολάν αντί για παντελόνι.

Belrose Mila / ABACA / Abaca / East News

Μια άλλη προκατάληψη σχετικά με τα αθλητικά ρούχα είναι η πεποίθηση ότι τα κολάν δεν πρέπει ποτέ να φοριούνται ως παντελόνια. Τα βαμβακερά κολάν μπορούν πράγματι να εφαρμόζουν πολύ σφιχτά στο σώμα και να δείχνουν προκλητικά. Επιπλέον, τεντώνονται γρήγορα και φθείρονται, παίρνοντας μια μη ελκυστική εμφάνιση. Υπάρχουν και άλλα λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν φορούν κολάν.

Ωστόσο, μπορείτε να φοράτε κολάν από πιο πυκνά υλικά. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το μέγεθος που σας ταιριάζει άνετα και έχει το βέλτιστο μήκος. Συνήθως, οι στυλίστες συνιστούν να συνδυάσετε το κολάν με ένα μακρόστενο πουκάμισο ή σακάκι για να αποφύγετε να φαίνεστε σαν να βγήκατε έξω χωρίς φούστα.

Δεν χρειάζεται να φοράτε τακούνια για να δείχνετε κομψές.

brightside

Σήμερα, είναι απολύτως αποδεκτό να φοράτε αθλητικά παπούτσια ή οποιαδήποτε άλλα παπούτσια με επίπεδη σόλα με ένα φόρεμα. Ακόμα και σταρ το κάνουν αυτό στο κόκκινο χαλί αλλά όχι πάντα.

Ο κανόνας του να φοράτε πάντα ψηλοτάκουνα όταν βγαίνετε είναι ξεπερασμένος εδώ και καιρό. Η μόδα και το στυλ έχουν γίνει πολύ πιο ανθρώπινα: μπορείτε να φοράτε ότι θέλετε και να μην θυσιάζετε την άνεση για χάρη των αποδεκτών προτύπων μόδας.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Κανόνες για τα Παπούτσια που Πιθανόν να Έχετε Παραβιάσει Ακούσια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μουστάρδα: 17 τρόποι να την χρησιμοποιήσεις εκτός από το φαγητό που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Μουστάρδα: 17 τρόποι να την χρησιμοποιήσεις εκτός από το φαγητό που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

τατουάζ στον λαιμό,ιδέες τατουάζ,συμβουλές για τατουάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

23 Γοητευτικά Τατουάζ στον Λαιμό που Κανείς Δεν Μπορεί να Αντισταθεί