in , , , ,

Λεμόνι με Ελαιόλαδο για Φυσική Αποτοξίνωση Σώματος

Λεμόνι με Ελαιόλαδο για Φυσική Αποτοξίνωση Σώματος
Λεμόνι με Ελαιόλαδο για Φυσική Αποτοξίνωση Σώματος

Πολλοί στρέφονται στη φυσική ιατρική τον τελευταίο καιρό, χάρη στις φθηνές και αποτελεσματικές θεραπείες, και επίσης δεν μπορεί να υπάρχουν δυσάρεστες παρενέργειες. Με τον σύγχρονο τρόπο ζωής που ζούμε, το σώμα μας συλλέγει τεράστιες ποσότητες τοξινών κάθε μέρα. Το ελαιόλαδο και το λεμόνι είναι δύο βασικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν να αποτοξινώσετε ολόκληρο το σώμα καθημερινά και να προστατευθείτε από ασθένειες, μολύνσεις, φλεγμονές και άλλες επικίνδυνες καταστάσεις. Ξεχωριστά, το λάδι και το λεμόνι έχουν ισχυρές ιδιότητες. Και φανταστείτε μαζί! Οι προστατευτικοί μηχανισμοί λειτουργούν με πλήρη ισχύ για την υγεία του οργανισμού. Πλαντάγκο το Μείζον: 9 Λόγοι για να μην Το Ξεριζώσετε – Ισχυρό Φαρμακευτικό Βότανο

Πως να φτιάξετε το μείγμα

Η ετοιμασία του μείγματος είναι εύκολη. Ελαιόλαδο και φρέσκο χυμό λεμονιού αναμεμειγμένα σε αναλογία 1: 1. Ανακατέψτε πολύ καλά. Το μείγμα είναι πλούσιο σε μέταλλα και βιταμίνες.

Δείτε ακόμη Δείτε πώς να φτιάξετε μόνοι σας επιθέματα αποτοξίνωσης – Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!

Οφέλη από το μείγμα

Καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα

Αυτός ο συνδυασμός βοηθά στη λίπανση του πεπτικού βλεννογόνου και ενεργοποιεί τη λειτουργία της ουροδόχου κύστης. Αυτό το μείγμα περιέχει αντιοξειδωτικά που μας βοηθούν να απαλλαγούμε από τις τοξίνες και βοηθούν στη σωστή πέψη των τροφών.

Καρδιοπροστατευτική δράση

Επειδή το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βοηθά στον έλεγχο και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και αφαιρεί επίσης την κακή χοληστερόλη. Βοηθά στη ροή του αίματος, είναι αντιφλεγμονώδες και παρέχει πολλές βιταμίνες.

Διατηρεί ισορροπημένο το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη

Γνωρίζουμε ότι όταν νιώθουμε πρησμένοι, βαρείς και κουρασμένοι, τις περισσότερες φορές είναι επειδή το σώμα μας είναι γεμάτο τοξίνες. Οπότε με αυτό το μείγμα βοηθήστε το συκώτι να τις αποβάλει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αρθρικοί ή ρευματικοί πόνοι

Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, κάθε πρωί ένα κουταλάκι του γλυκού από αυτό το μείγμα καταπολεμά αυτούς τους ενοχλητικούς πόνους.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Γνωρίζατε ότι Μπορείτε να Αποτοξινώσετε το Σώμα σας Μέσω των Ποδιών σας;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη αγκινάρας,συμβουλές διατροφής,διατροφή,συμβουλές υγείας,υγεία,

Αγκινάρα η Θαυματουργή: 5 Διατροφικά Οφέλη για την Υγεία

5 Τρόποι που οι Γονείς Μπορούν να Πουν «Όχι» στα Παιδιά με Θετικό Τρόπο

5 Τρόποι που οι Γονείς Μπορούν να Πουν «Όχι» στα Παιδιά με Θετικό Τρόπο