in , , ,

8 Κακές Συνήθειες στο Μπάνιο που Αρρωσταίνουν Εσάς και την Οικογένειά σας

κακές συνήθειες στο μπάνιο,συμβουλές για το μπάνιο,υγεία,συμβουλές υγείας,χρήσιμα,
κακές συνήθειες στο μπάνιο,συμβουλές για το μπάνιο,υγεία,συμβουλές υγείας,χρήσιμα,

Το μπάνιο είναι ένας δύσκολος χωρος για να διατηρηθεί καθαρός. Είναι ένα πολύ μικροβιακό μέρος για στο σπίτι σας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συνήθεις που ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάνουν την οικογένειά σας και εσάς να αρρωσταίνει στο μπάνιο. 8 Κακές Συνήθειες που Κάνουν το Σπίτι Ακατάστατο

8 Κακές Συνήθειες στο Μπάνιο που Αρρωσταίνουν Εσάς και την Οικογένειά σας

Χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο

Τα τηλέφωνα μπορεί να καλύπτονται από βακτήρια, ειδικά όταν τα χρησιμοποιείτε στο μπάνιο. Θέλετε να το βάλετε στο πρόσωπό σας; Για να μειώσετε την ποσότητα βακτηρίων στο τηλέφωνό σας, αφήστε το έξω από το μπάνιο.

Περπάτημα ξυπόλητοι

Το να περπατάτε ξυπόλητοι στο μπάνιο σας είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξαπλώσετε βακτήρια. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα ζευγάρι παπούτσια μπάνιου ή απλώς να φροντίζετε να καθαρίζετε με απολυμαντικό συχνά το πάτωμα του μπάνιου σας!

Δεν πλένετε σωστά τα χέρια σας

Το πλύσιμο των χεριών σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε καθαροί, αλλά πολλοί δεν πλένουν τα χέρια τους αρκετά. Φροντίστε να τα πλένετε με ζεστό νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα για να τα καθαρίσετε πραγματικά.

Δείτε ακόμη Μεγάλη προσοχή: 15 Υγιεινές Συνήθειες που Θέτουν σε Κίνδυνο την Υγεία σας

Τραβάτε καζανάκι χωρίς να κλείσετε το καπάκι της λεκάνης

Όταν το καπάκι της λεκάνης μείνει ανοιχτό, το νερό από το καζανάκι μπορεί να φτάσει σχεδόν τα 2 μέτρα σε ύψος. Αυτό σημαίνει ότι βακτήρια θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη και στο ταβάνι σας! Για να αποτρέψετε την εξάπλωση των βακτηρίων στη λεκάνη της τουαλέτας, φροντίστε κλείσετε το καπάκι όταν τραβάτε το καζανάκι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφήνετε το μακιγιάζ σας έξω

Όταν αφήνετε το μακιγιάζ σας στον πάγκο, τα βακτήρια μπορούν εύκολα να αρχίσουν να αναπτύσσονται πάνω του. Ο πάγκος δεν είναι το καλύτερο μέρος για να το αφήσετε. Αποθηκεύστε το σε ένα συρτάρι μόνο του ή σε ένα δοχείο. Αυτό θα το διατηρήσει φρέσκο και καθαρό.

Δεν πλένετε συχνά τις πετσέτες σας

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι πετσέτες σας πρέπει να πλένονται κάθε 3 ημέρες. Ωστόσο, εάν είστε ο μόνος που τη χρησιμοποιεί, ίσως μπορέσετε να το κάνετε να διαρκέσει έως και μια εβδομάδα. Οι πετσέτες μπορούν να κρατήσουν πολλά βακτήρια, γι’ αυτό φροντίστε να τις πλένετε τακτικά.

Αποθηκεύετε λάθος την οδοντόβουρτσά σας

Η οδοντόβουρτσά σας πρέπει να φυλάσσεται όρθια και σε ανοιχτό χώρο. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν θα αγγίξει τις άλλες βούρτσες.

Βάζετε το σαπούνι σε μια σαπουνοθήκη

Όταν βάζετε το σαπούνι σας σε μια σαπουνοθήκη μπορεί να κρατήσει τα βακτήρια από τα χέρια σας. Βεβαιωθείτε ότι έχει τρύπες για να στραγγίσουν τα βακτήρια. Αν όχι, φροντίστε να την καθαρίζετε συχνά.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 9 Συνήθειες που Πρέπει να Σταματήσετε για να Μην Αρρωσταίνετε το Χειμώνα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τρως πολύ αλάτι; 8 σημάδια ότι το παρακάνεις

Οι Διαρρήκτες Χρησιμοποιούν Αυτό το Πονηρό Κόλπο για να Μάθουν αν Είστε Σπίτι ή Όχι

Οι Διαρρήκτες Χρησιμοποιούν Αυτό το Πονηρό Κόλπο για να Μάθουν αν Είστε Σπίτι ή Όχι