in , , , , ,

53 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Στενής Κουζίνας

53 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Στενής Κουζίνας
53 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Στενής Κουζίνας

Υπάρχουν πολλές ιδέες για στενες κουζίνες που βοηθούν να μετατραπεί αυτός ο άβολος χώρος σε κάτι κομψό και εκλεπτυσμένο, οπότε μην τα παρατάτε ακόμα. 10 Συμβουλές για να Κάνετε την Κουζίνα σας να Φαίνεται πιο Ευρύχωρη

53 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Στενής Κουζίνας

Ποια είναι η καλύτερη διάταξη για μια στενή κουζίνα

Εάν έχετε να κάνετε με μια στενή κουζίνα, ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας είναι μια διάταξη διπλής κουζίνας. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά και τις δύο πλευρές με Νας συνδυασμό ντουλαπιών κουζίνας και ανοιχτών ραφιων.

Πώς να οργανώσετε την αποθήκευση σε μια στενή κουζίνα

Δημιουργήστε μικρές περιοχές με ιδέες αποθήκευσης μικρών κουζινών που είναι και πρακτικές και προσθέτουν στυλ στο σπίτι σας, από πιο ευρύχωρα κομμάτια όπως ντουλάπια κουζίνας μέχρι τα φορμάκια μπισκότων για να τα στοιβάξετε σε μια γωνία.

Πώς να φτιάξετε μια στενή κουζίνα

Εάν έχετε αρκετό διαθέσιμο μήκος, μια γωνιά με πάγκο ή ένα μπαρ πρωινού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρέχετε ένα μέρος για συνομιλίες, χωρίς να διακόπτετε τη γαστρονομική απόλαυση. Το κλειδί είναι να επιλέξετε ένα τραπέζι που δεν θα εμποδίζει την πρόσβαση στην καρδιά της μικρής κουζίνας.

Δείτε ακόμη 50 Έξυπνες Ιδέες για Κουζίνα Κάτω από τις Σκάλες

Πώς να κάνετε μια στενή κουζίνα να φαίνεται μεγαλύτερη

Ακόμη και η πιο στενή κουζίνα μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερη με τη σωστή ταπετσαρία ή πλάτη κουζίνας. Το κόλπο είναι να τραβήξετε τα βλέμματα όσο το δυνατόν πιο μακριά κατά μήκος της κουζίνας σας. Επιπλέον, όσο πιο γεμάτο το μοτίβο σας, τόσο περισσότερο θα τραβήξει τα βλέμματα και θα δημιουργήσει αυτή την οπτική ψευδαίσθηση που αναζητάτε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επιλέξτε τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά στο δωμάτιο και στη συνέχεια βάψτε τα σε αντίθετες αποχρώσεις για να τα κάνετε να ξεχωρίζουν. Αυτό θα απομακρύνει επίσης την έμφαση από λιγότερο ελκυστικά στοιχεία.

Δημιουργήστε μια αίσθηση ευρυχωρίας επιλέγοντας κομψές μονάδες χωρίς λαβή, φινιρίσματα ανοιχτού χρώματος και γυαλιστερές επιφάνειες που αντανακλούν το φως, με την ακαταστασία να περιορίζεται στο ελάχιστο. Η τεχνολογική πρόοδος στις πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν με ώθηση σημαίνει ότι έχει καταστεί δυνατή η απαλλαγή από λαβές τόσο στα ντουλάπια τοίχου όσο και στα δαπέδου.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 10 Πράγματα που ΔΕΝ Πρέπει να Έχετε στην Κουζίνα Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

11 Συμβουλές για Νέους Οδηγούς που Δεν θα Μάθετε στη Σχολή Οδηγών

11 Συμβουλές για Νέους Οδηγούς που Δεν θα Μάθετε στη Σχολή Οδηγών

Πώς η Διαφορά Ηλικίας Επηρεάζει την Επιτυχία του Γάμου Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Πώς η Διαφορά Ηλικίας Επηρεάζει την Επιτυχία του Γάμου Σύμφωνα με τους Ειδικούς