in , , ,

5 Φυτά που Μειώνουν την Καταπόνηση των Ματιών από Κινητά και Υπολογιστές

5 Φυτά που Μειώνουν την Καταπόνηση των Ματιών από Κινητά και Υπολογιστές
5 Φυτά που Μειώνουν την Καταπόνηση των Ματιών από Κινητά και Υπολογιστές

Τα μάτια σας βουρκώνουν συνεχώς από την πολύωρη εργασία; Μην ανησυχείτε άλλο, αυτά τα φυτά μειώνουν την καταπόνηση των ματιών από κινητά και υπολογιστές! Tα 7 πιο επικίνδυνα φυτά που μπορεί να έχεις σπίτι, μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και… θάνατο

Γιατί χρειάζεστε φυτά για να μειώσετε την καταπόνηση των ματιών

Εάν είστε συνεχώς στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, υπάρχει πιθανότητα να έχετε πονοκέφαλο, ξηροδερμία, κόπωση και πόνο στα μάτια. Μπορεί να οφείλεται στη μακρά έκθεση αυτών των αντικειμένων! Μερικά φυτα μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε περισσότερη ενέργεια και να μειώσετε τη συχνότητα των πονοκεφάλων που συχνά συνδέονται με την ακτινοβολία από κινητά και υπολογιστές. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη αποδεικνύεται ότι τα φυτά ανταποκρίνονται σε μη ιονίζοντα ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλής συχνότητας (HF-EMF).

Βασιλικός

Olga Miltsova/Shutterstock

Σύμφωνα με μελέτη ο βασιλικός απορροφά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από την οθόνη του φορητού υπολογιστή και είναι ένα από τα καλύτερα φυτά για να καλλιεργήσετε στο τραπέζι εργασίας σας.

Δεντρολίβανο

Hakan Kiziltan/Shutterstock

Μετά από έρευνα αποδείχθηκε ότι το δεντρολίβανο είναι ένα αρκετά ισχυρό φυτό ενάντια στην επιβλαβή επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του κινητού τηλεφώνου στους παρωτιδικούς αδένες. Παίζει επίσης ζωτικό ρόλο ενάντια στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων μέσω της αντιοξειδωτικής του δράσης. Κρατήστε το στο γραφείο εργασίας σας και προσθέστε τα φρέσκα φύλλα του στα ποτά και τα πιάτα σας για να σας προστατέψει από την ακτινοβολία!

Δείτε ακόμη 11 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Απορροφούν Αποτελεσματικά το CO2

Πέπερι το βετέλειον

balconygardenweb

Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, χάρη στην ιδιότητα του φυτου που δεσμεύει τις ρίζες υδροξυλίου και υπεροξειδίου μαζί με τη λεμφοπολλαπλασιαστική του δράση, αποτρέπει τις επιβλαβείς επιπτώσεις των κυμάτων γάμμα και ραδιοκυμάτων. Αν θέλετε ένα φυτό που σας σώζει από την ακτινοβολία του περιβάλλοντος, τότε σίγουρα αυτό είναι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορείτε να το προσθέσετε στη σαλάτα σας ή απλά να μασάτε μερικά φρέσκα φύλλα ενώ κάνετε τη δουλειά σας κάθε μέρα.

Χλωρόφυτο

southernliving

Σε μια μελέτη που διεξήχθη στο Τμήμα Βιοχημείας στο Graduate Institute of Basic Medical Sciences, στην Καλκούτα της Ινδίας, διαπιστώθηκε ότι το χλωρόφυτο είναι αρκετά ισχυρό στην απορρόφηση της ακτινοβολίας ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (EMF). Κρεμάστε το ακριβώς πάνω από το γραφείο εργασίας σας ή κοντά στην καρέκλα σας για να το χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σανσεβιέρια

balconygardenweb

Σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου IPB της Ινδονησίας, διαπιστώθηκε ότι η σανσεβιέρια μπορεί να απορροφήσει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από διάφορους ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς. Επίσης, μείωσε την ακτινοβολία θερμότητας που εκπέμπουν τα smartphone για 20 λεπτά, μειώνοντας την ακτινοβολία θερμότητας κατά 4,4 °C το πρώτο λεπτό και 4,3 °C το δεύτερο.

πηγή

Δείτε επίσης Οξυγόνο στα πνευμόνια μας: 10 φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι μας καλύτερα από οποιαδήποτε συσκευή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κουρτίνες και αρρώστιες,συμβουλές υγείας,υγεία,

Πώς οι Κουρτίνες σας θα Μπορούσαν να σας Αρρωστήσουν

11 Συμβουλές για Νέους Οδηγούς που Δεν θα Μάθετε στη Σχολή Οδηγών

11 Συμβουλές για Νέους Οδηγούς που Δεν θα Μάθετε στη Σχολή Οδηγών