in , , , , , ,

10 Πράγματα που ΔΕΝ Πρέπει να Έχετε στην Κουζίνα Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

διακόσμηση κουζίνας,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
διακόσμηση κουζίνας,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Οι διακοσμητές αποκαλύπτουν 10 πράγματα που δεν πρέπει να έχετε στην κουζίνα για να είναι λειτουργική και διαχρονική. Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Τάσεις Διακόσμησης Υπνοδωματίου που Επιθυμούν να Εξαφανιστούν

Οι μη πρακτικοί πάγκοι δεν είναι λειτουργικοί μακροπρόθεσμα.

chuckcollier/Getty Images

Αποφύγετε ιδιαίτερα υλικά όπως πάγκος κρεοπωλείου, ξύλο, σκυρόδεμα και πλακάκια επειδή έχουν μια μοντέρνα, ξεχωριστή εμφάνιση και μπορεί να απαιτούν ειδική συντήρηση. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε αυτά τα υλικά σε ένα μέρος της κουζίνας σας, όπως σε έναν ξεχωριστό χώρο μπαρ, για να σας δώσουν την εμφάνιση που θέλετε χωρίς να δεσμεύεστε 100% στην τάση.

Τα φυτά γίνονται πολύ βρώμικα στην κουζίνα.

New Africa/Shutterstock

Τα φυτά είναι μια όμορφη προσθήκη στη διακόσμηση της κουζίνας, αλλά μαζεύουν σκόνη και μπορούν να καλυφθούν από στρώματα μαγειρικού λίπους που είναι δύσκολο να καθαριστούν. Τα ψεύτικα φυτά μπορεί επίσης να παγιδεύουν τις μυρωδιές του μαγειρέματος εάν δεν καθαρίζονται τακτικά και τα φυσικά φυτά είναι ευαίσθητα στη μούχλα και τα παράσιτα.

Πολλά laminate ντουλάπια δεν αντέχουν λίγο νερό.

Alphotographic/Getty Images

Τα προκατασκευασμένα ντουλάπια laminate είναι μια δημοφιλής επιλογή επειδή είναι εύκολο να τοποθετηθούν και πολύ οικονομικά. Ωστόσο, οποιοδήποτε νερό ψεκασμού μπορεί να εισχωρήσει στις ραφές και να προκαλέσει τη διόγκωση της μοριοσανίδας και τη δημιουργία φυσαλίδων στην επιφάνεια του laminate.

Τα ταιριαστά σετ πιάτων στερούνται προσωπικότητας.

Tracy ben/Shutterstock

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας επιλέγοντας μεμονωμένα κομμάτια με ταιριαστά ή συμπληρωματικά χρώματα, μοτίβα και στυλ για να δημιουργήσετε μια συνεκτική, οπτικά ευχάριστη εμφάνιση τραπεζιού. Επιπλέον, τα λινά τραπεζομάντιλα και σουπλά μπορούν επίσης να δώσουν προσωπικότητά σας στην κουζίνα και μια αίσθηση διακοσμητή.

Οι βαριές κουρτίνες θα εγκλωβίσουν τις μυρωδιές του μαγειρέματος.

onurdongel/Getty Images

Οι χοντρές, πολυτελείς κουρτίνες είναι καλύτερα να μείνουν έξω από την κουζίνα, ώστε να αποφύγετε τις οσμές μαγειρέματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα βαμβακερά και λινά υφάσματα, από τα οποία κατασκευάζονται πολλές κουρτίνες, ξεθωριάζουν γρήγορα στο άμεσο ηλιακό φως και πρέπει να πλένονται τακτικά. Οι χοντρές κουρτίνες βαραίνουν επίσης οπτικά έναν χώρο, ένας τόνος που δεν ταιριάζει σε μια ενεργητική ζώνη εργασίας όπως μια κουζίνα.

Προτιμήστε διαφανείς κουρτίνες από πολυεστέρα, ξύλινα στόρια, παντζούρια ή ρολά για προστασία της ιδιωτικής ζωής και από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Δείτε ακόμη Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Μοιράζεται τα 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι της

Οι ένθετοι νεροχύτες δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

brizmaker/Getty Images

Οι ένθετοι νεροχύτες είναι συνήθως η πιο οικονομική επιλογή και είναι εύκολο να τοποθετηθούν. Ωστόσο, η βρωμιά μπορεί εύκολα να συσσωρευτεί κατά μήκος της ραφής μεταξύ του νεροχύτη και του πάγκου.

Ο κατασκευαστικός εξοπλισμός των ντουλαπιών κουζίνας.

Bogdan Sonjachnyj/Shutterstock

Η τρέχουσα τάση να αφήνουμε τα πόμολα και τις λάβες των ντουλαπιών κουζίνας από τους κατασκευαστές στερείται προσωπικότητας και μπορεί να κάνει ακόμη και μια πολυτελή κουζίνα να αισθάνεται ανυπόφορη. Η αλλαγή τους είναι ένας σχετικά φθηνός τρόπος για να εμπλουτίσετε τη διακόσμηση της κουζίνας σας.

Για παράδειγμα, αν η διακοσμητική σας αισθητική είναι μοντέρνα vintage, χρησιμοποιήστε μοντέρνα ντουλάπια και τοποθετήστε χρυσό vintage εξοπλισμό.

Τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα διατηρούνται δύσκολα καθαρά.

David Papazian/Shutterstock

Τα ανοιχτά ράφια είναι ένας όμορφος τρόπος για να εμφανίσετε γυάλινα σκεύη, αλλά η συσσώρευση σκόνης και λίπους σε εκτεθειμένα αντικείμενα απαιτεί συχνό καθαρισμό. Η έλλειψη κρυφής αποθήκευσης για να κρατήσει την ακαταστασία μακριά από τα μάτια μπορεί επίσης να δημιουργήσει έναν οπτικά χαοτικό, ακατάστατο χώρο.

Ντουλάπια και συρτάρια χωρίς τεχνολογία απόσβεσης.

Hendrickson Photography/Shutterstock

Πολλά παραδοσιακά ντουλάπια στερούνται την τεχνολογία απόσβεσης που εμποδίζει τις πόρτες και τα συρτάρια να κλείσουν δυνατά. Το δυνατό κλείσιμο των ντουλαπιών μπορεί να επιταχύνει τη φθορά σε μεντεσέδες ή ολισθητήρες.

Τα ντουλάπια και τα συρτάρια με μαλακό κλείσιμο παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του υλικού και προσθέτουν ένα στοιχείο πολυτέλειας στην κουζίνας σας.

Συρτάρια και ντουλάπια χωρίς ράφια είναι μια αναποτελεσματική χρήση του χώρου.

Prostock-studio/Shutterstock

Τα προκατασκευασμένα ντουλάπια, ειδικά τα κάτω ντουλάπια, είναι συνήθως μεγάλοι κενοί χώροι χωρίς μεγάλη λειτουργικότητα για την οργάνωση των αντικειμένων σας. Αν και μπορεί να κοστίζουν λιγότερο, πιθανότατα θα χρειαστεί να αγοράσετε ράφια για να μεγιστοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο.

Σε μια μοντέρνα κουζίνα, επιλέξτε μεγάλα συρτάρια ή ντουλάπια με πτυσσόμενα ράφια. Έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, όπως κάθετα συρτάρια σκευών και σχάρες από ξύλο κοπής είναι επίσης εξαιρετικοί τρόποι για να διατηρήσετε τους πάγκους σας χωρίς ακαταστασία και την κουζίνα σας οργανωμένη.

πηγή

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 5 Πράγματα για τα Οποία Πρέπει να Ξοδέψετε και 4 για να Αγοράσετε Φθηνά για το Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λεμόνι στην κουζίνα,καθαρισμός κουζίνας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Τοποθετήστε ένα Λεμόνι Κομμένο στα 4 με Αλάτι στην Κουζίνα για να Αλλάξετε τη Ζωή σας!

Πώς να Καλλιεργήσετε Σέλερι στο Σπίτι; Χρειάζεστε Μόνο ένα Μάτσο

Πώς να Καλλιεργήσετε Σέλερι στο Σπίτι; Χρειάζεστε Μόνο ένα Μάτσο