in , , , , ,

Πως να Καθαρίσετε Λεκέδες Σάλτσας στα Ρούχα Χωρίς Πλυντήριο

λεκέδες σάλτσας στα ρούχα,καθαρισμός λεκέδων σάλτσας,ρούχα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
λεκέδες σάλτσας στα ρούχα,καθαρισμός λεκέδων σάλτσας,ρούχα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Αν είχατε ποτέ λεκέ από σάλτσα στο αγαπημένο σας πουκάμισο, ξέρετε πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι να το καθαρίσετε. Ενώ η χρήση πλυντηρίου είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από λεκέδες σάλτσας, μερικές φορές χρειαζόμαστε μια γρήγορη λύση όταν είμαστε εν κινήσει ή δεν έχουμε πρόσβαση σε πλυντήριο ρούχων. Μπορείτε να καθαρίσετε λεκέδες σάλτσας από τα ρούχα χωρίς πλυντήριο χρησιμοποιώντας κοινά είδη οικιακής χρήσης που πιθανότατα έχετε ήδη. Πως να Καθαρίσετε Κιτρινισμένα Μαξιλάρια Χωρίς Πλυντήριο Ρούχων

Πως να Καθαρίσετε Λεκέδες Σάλτσας στα Ρούχα Χωρίς Πλυντήριο

Ξίδι και μαγειρική σόδα

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καθαρίσετε τους λεκέδες σάλτσας είναι ένα μείγμα ξιδιού και μαγειρικής σόδας. Ξεκινήστε ανακατεύοντας ίσα μέρη τους για να δημιουργήσετε μια πάστα. Εφαρμόστε την πάστα απευθείας στον λεκέ σάλτσας και αφήστε την για 10-15 λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ή ένα πανί με μαλακές τρίχες για να τρίψετε απαλά τον λεκέ. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να φύγει ο λεκές.

Χυμός λεμονιού

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τους λεκέδες σάλτσας είναι η χρήση χυμού λεμονιού. Ρίξτε λίγο πάνω στον λεκέ και αφήστε το για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να φύγει ο λεκές.

Δείτε ακόμη Ο Απόλυτο Οδηγός για το Πλύσιμο Ρούχων στο Πλυντήριο

Αλάτι

Ρίξτε λίγο αλάτι στον λεκέ και αφήστε το για λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ή ένα πανί με μαλακές τρίχες για να τρίψετε απαλά τον λεκέ. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να φύγει ο λεκές.

Υγρό πιάτων

Το υγρό πιάτων έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί λίπος και λάδια, γεγονός που το καθιστά αποτελεσματική λύση για τον καθαρισμό λεκέδων σάλτσας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα απευθείας στον λεκέ και αφήστε το για λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ή ένα πανί με μαλακές τρίχες για να τρίψετε απαλά τον λεκέ. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να φύγει ο λεκές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οινόπνευμα εντριβής

Το οινόπνευμα εντριβής είναι μια άλλη αποτελεσματική λύση για τον καθαρισμό λεκέδων σάλτσας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στον λεκέ και αφήστε το για λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ή ένα πανί με μαλακές τρίχες για να τρίψετε απαλά τον λεκέ. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να φύγει ο λεκές.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Γιατί Πρέπει να Βάζετε Μαύρο Πιπέρι στο Πλυντήριο Ρούχων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παπούτσια στο σπίτι,Clostridium Difficile,Escherichia coli,βακτήρια στο σπίτι,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Αυτοί Είναι οι Αηδιαστικοί Λόγοι που ΔΕΝ Πρέπει να Φοράτε ΠΟΤΕ Παπούτσια στο Σπίτι

Σνακ στο σχολείο: 5 Συμβουλές για κάθε μαμά που θα της λύσει τα χέρια

Σνακ στο σχολείο: 5 Συμβουλές για κάθε μαμά που θα της λύσει τα χέρια