in , , , ,

Λάθη Με Την Ηλεκτρική Σκούπα: Αυτά Είναι τα 6 Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγουμε Δια Ροπάλου

Λαθη Με Την Ηλεκτρική Σκούπα: Αυτές Είναι τα 6 Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγουμε Δια Ροπάλου
Λαθη Με Την Ηλεκτρική Σκούπα: Αυτές Είναι τα 6 Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγουμε Δια Ροπάλου

Το σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα είναι μία από τις πιο συχνές αλλά και πιο βαρετές δουλειές για κάθε νοικοκυρά! Υπάρχουν όμως λάθη τα οποία κάνουμε και δημιουργούν πρόβλημα στον σωστό καθαρισμό του σπιτιού! Εάν είστε από αυτές που λένε, «Η ηλεκτρική μου σκούπα δεν καθαρίζει όπως πριν», θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις προτάσεις προτού σκεφτείτε να αγοράσετε μια νέα ηλεκτρική σκούπα. Θα σας παρουσιάσω τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη όταν σκουπίζετε το σπίτι με ηλεκτρική σκούπα.

Αποφύγετε το γρήγορο σκούπισμα

Μη βιάζεστε όταν σκουπίζετε το σπίτι σας! Ο αργός καθαρισμός και προσπαθώντας να φτάσει σε κάθε σημείο που συσσωρεύεται η σκόνη όσο το δυνατόν περισσότερο. Το αργό σκούπισμα σάς δίνει επίσης περισσότερο χρόνο για τη μηχανή σας να μαζέψει τυχόν ψίχουλα.

Σκουπίστε προς όλες τις κατευθύνσεις

Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα με μία συγκεκριμένη κατεύθυνση και μετά αλλάξτε κατεύθυνση. Αυτή η στρατηγική θα σας βοηθήσει να μην χάσετε κάποιο σημείο σε σκληρά δάπεδα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να το κάνετε στο χαλί. Καθώς σπρώχνετε την κεφαλή της ηλεκτρικής σκούπας πάνω από το χαλί, σπρώχνετε και τραβάτε επίσης εμπρός και πίσω προς μία κατεύθυνση. Αν δεν κινείστε κάθετα ή προς την ίδια κατεύθυνση, αφήνετε τη σκόνη και τη βρωμιά να κρυφτούν. 7 Τρόποι με τους Οποίους Μπορεί να Καταστρέφετε τα Ξύλινα Δάπεδά σας

Σκουπίζετε υγρά με την ηλεκτρική σκούπα

Ένα ακόμη λάθος το οποίο κάνουμε με την ηλεκτρική σκούπα είναι να μαζεύουμε υγρά από το πάτωμα! Αν η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι φτιαγμένη για να απορροφά και υγρά, κάτι τέτοιο μπορεί ακόμα και να τη χαλάσει. Πρώτα απορροφήστε τα νερά με μία σφουγγαρίστρα ή ένα πανί, περιμένετε να στεγνώσει η περιοχή και μετά καθαρίστε τον χώρο με τη σκούπα σας!  

Μαζέψτε μεγάλα αντικείμενα από το πάτωμα

Η ηλεκτρική σκούπα έχει κατασκευαστεί για να μαζεύει σκόνη, τρίχες και άλλες μικρές βρωμιές! Αν αφήνετε μεγάλα αντικείμενα στο πάτωμα και ξεκινάτε το σκούπισμα τότε είναι πιθανόν είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα να δημιουργήσετε πρόβλημα στην σκούπα σας! Πριν από το σκούπισμα λοιπόν, μαζέψτε πράγματα όπως συνδετήρες, λάστιχα, γυαλί ή μεγάλα κομμάτια χαρτιού που θα μπορούσαν να σπάσουν τα εξαρτήματα του μηχανήματος.

Αδειάστε τον κάδο της σκούπας

Ένας γεμάτος κάδος είναι η πιο κοινή όπου μία ηλεκτρική σκούπα φαίνεται να έχει χάσει την ισχύ αναρρόφησής της. Ένας υπερφορτωμένος κάδος όχι μόνο επηρεάζει την απόδοση βραχυπρόθεσμα, αλλά μπορεί επίσης να βλάψει το μηχάνημα και με την πάροδο του χρόνου να προκαλέσει υπερθέρμανση του κινητήρα, προκαλώντας σοβαρή βλάβη. Αυτό το σφάλμα θα μειώσει τη συνολική διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σκούπας σας. Φροντίστε να αδειάζετε πάντα τον κάδο σε τακτική βάση!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ελέγξτε το φίλτρο της σκούπας

Το φίλτρο της σκούπας θα πρέπει να είναι καθαρό και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να το ελέγχουμε τακτικά. Τα βουλωμένα φίλτρα αέρα περιορίζουν τη ροή του αέρα, με αποτέλεσμα η ηλεκτρική σκούπα να χάσει την αναρρόφησή της. Δεν πρέπει ποτέ να πλένετε το φίλτρο σας χωρίς να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης. Τα φίλτρα πρέπει να αλλάζονται κατά μέσο όρο κάθε έξι μήνες. Τα φίλτρα που πλένονται πρέπει να πλένονται περίπου κάθε τρεις μήνες. Όπως πάντα όμως ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης για λεπτομέρειες σχετικά με την σκούπα σας.

Δεν Λειτουργεί η Ηλεκτρική Σκούπα; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!

Η διόρθωση αυτών των συνηθισμένων λαθών με την ηλεκτρική σκούπα όχι μόνο θα σας γλιτώσει από το να ξοδέψετε χρήματα σε ένα νέο μηχάνημα, αλλά θα διατηρήσει επίσης το τρέχον μηχάνημά σας να λειτουργεί σαν καινούργιο.

via tospitakimou

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.6 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

μικρά μπαρ πρωινού,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση,

82 Κομψές Ιδέες για Μικρά Μπαρ Πρωινού

Πώς να Γυαλίσετε έναν Ανοξείδωτο Νεροχύτη με Αλεύρι!