in , , , , ,

Βαριέσαι το Καθάρισμα; 9 Εύκολα Κόλπα για να Ξεσκονίσετε Εύκολα και Γρήγορα

κόλπα ξεσκονίσματος,ξεσκόνισμα σπιτιού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
κόλπα ξεσκονίσματος,ξεσκόνισμα σπιτιού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Μερικές γυναίκες θεωρούν ότι το ξεσκόνισμα είναι θεραπευτικό και καθαρίζουν τις επιφάνειες προτού καν καθίσει η σκόνη ενώ άλλες ξεσκονίζουν μόνο όταν η πεθερά τους το προσέξει. Σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκετε, αυτά τα εύκολα κόλπα ξεσκονίσματος θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο όταν βαριέστε να το κάνετε. 13 Κόλπα που θα Κάνουν το Σπίτι σας να Μυρίζει σαν Πολυτελής Σουίτα Ξενοδοχείου

Απλώστε κερί στις συσκευές και τους αεραγωγούς σας για να τις διατηρήσετε χωρίς σκόνη για περισσότερο.

9 Εύκολα Κόλπα Καθαρισμού για Όταν Βαριέστε να Ξεσκονίσετε

Ο βαθύς καθαρισμός των συσκευών είναι μια δουλειά που απαιτεί πολύ κόπο. Για να μην χρειάζεται να το κάνετε συχνά, εφαρμόστε κερί αφού τα καθαρίσετε όλα καλά. Θα κάνει το ξεσκόνισμα αυτών των σημείων παιχνιδάκι στο μέλλον.

Χρησιμοποιήστε ένα φύλλο στεγνωτήριου για να καθαρίσετε τη σκόνη από τα σοβατεπί.

Τα φύλλα στεγνωτηρίου (καινούργια ή μεταχειρισμένα) συλλέγουν τη σκόνη καλύτερα από ένα πανί. Περάστε τα κατά μήκος των σοβατεπί και θα δείτε πόσο γρήγορα προσελκύει τα σωματίδια σκόνης.

Μην στρώνετε το κρεβάτι σας.

Τα σεντόνια σας αερίζονται καλύτερα όταν τα αφήνετε άστρωτα και λίγο ακατάστατα, αποτρέποντας τα ακάρεα της σκόνης να εγκατασταθούν στα άνετα καλύμματά σας.

Καλύψτε μια σφουγγαρίστρα σκόνης με μια κάλτσα σενίλ.

Δεν έχετε Swiffer; Περάστε μια κάλτσα σενίλ γύρω από τη σφουγγαρίστρα και χρησιμοποιήστε τη για να ξεσκονίσετε δάπεδα, τοίχους και οροφές. Πετάξτε την κάλτσα στο πλυντήριο μόλις γεμίσει με σκόνη και χρησιμοποιήστε την ξανά και ξανά.

Δείτε ακόμη 6 Κόλπα Καθαρισμού για ένα πιο Υγιεινό Σπίτι – Αλάτι, Ξίδι, Σπίρτα Θα Σας Αλλάξουν Την Οπτική

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ξεσκονίστε τα στόρια σας με μια κάλτσα.

Περάστε την άλλη κάλτσα σενίλ στο χέρι σας και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να καθαρίσετε τις αυλακώσεις των οριζόντιων περσίδων σας. Θα εκπλαγείτε με το πόση σκόνη θα μπορείτε να φτάσετε γρήγορα.

Χρησιμοποιήστε μια μαξιλαροθήκη για να ξεσκονίσετε τον ανεμιστήρα οροφής.

Ανοίξτε μια μαξιλαροθήκη, περάστε τη προσεκτικά πάνω από το πτερύγιο του ανεμιστήρα και σκουπίστε το από το κέντρο του ανεμιστήρα μέχρι την άκρη του. Θα μαζέψετε τη σκόνη και θα πέσει στη μαξιλαροθήκη αντί στο πάτωμά σας.

Κόψτε μια μαγική γόμα σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε την για να σκουπίσετε το πληκτρολόγιό σας.

Το κόψιμο σε λωρίδες ενός σφουγγαριού μαγική γόμα διευκολύνει τους ελιγμούς μέσα από τις μικρές σχισμές του πληκτρολογίου σας όπου συγκεντρώνεται η σκόνη. Είναι επίσης καλή ιδέα να έχετε ένα μπουκάλι απολυμαντικό χεριών κοντά σας όλο το εικοσιτετράωρο—οι καθαροί δείκτες βοηθούν να διατηρείτε το πληκτρολόγιό σας καθαρό, πράγμα που σημαίνει λιγότερο χρόνο για ξεσκόνισμα.

Περάστε ένα ρολό για χνούδι πάνω από σκονισμένα αμπαζούρ και κουρτίνες.

Ένα ρόλο για χνούδι είναι μια γρήγορη λύση εάν χρειάζεται να καθαρίσετε μόνο μια μικρή περιοχή. Όποιος έχει γάτα ή σκύλο γνωρίζει ότι το κάτω μέρος μιας κουρτίνας μπροστά από ένα ηλιόλουστο παράθυρο χρειάζεται εβδομαδιαίο καθάρισμα, οπότε κρατήστε το ρολό κοντά.

Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο μακιγιάζ για να ξεσκονίσετε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα.

Τα μικρά διακοσμητικά αντικείμενα στο σπίτι είναι διασκεδαστικά, αλλά συχνά σκονισμένα. Το απόλυτο κόλπο είναι να τα ξεσκονίσετε με ένα πινέλο μακιγιάζ.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 10 Επαγγελματικά Κόλπα για να Καθαρίσετε το Σπίτι σας Πολύ πιο Γρήγορα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ταπετσαρία Καναπέ: 7 Τύποι Ταπετσαριών Καναπέδων και 60 Ιδέες

Ταπετσαρία Καναπέ: 7 Τύποι Ταπετσαριών Καναπέδων και 60 Ιδέες

Παλιές Πετσέτες Μπάνιου και Θαλάσσης: 12 Τρόποι Να Τις Αξιοποιήσετε Στο Σπίτι Χωρίς Να Τις Πετάξετε

Παλιές Πετσέτες Μπάνιου και Θαλάσσης: 12 Τρόποι Να Τις Αξιοποιήσετε Στο Σπίτι Χωρίς Να Τις Πετάξετε