in , , , , ,

6 Κόλπα Καθαρισμού για ένα πιο Υγιεινό Σπίτι – Αλάτι, Ξίδι, Σπίρτα Θα Σας Αλλάξουν Την Οπτική

κόλπα καθαρισμού,υγιεινό σπίτι,καθαρισμός σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
κόλπα καθαρισμού,υγιεινό σπίτι,καθαρισμός σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιο υγιεινό σπίτι χρησιμοποιώντας μόνο βασικά είδη οικιακής χρήσης στον καθαρισμό του. 10 Επαγγελματικά Κόλπα για να Καθαρίσετε το Σπίτι σας Πολύ πιο Γρήγορα

Χρησιμοποιήστε αλάτι ως αφυγραντήρα για να απορροφήσετε την υγρασία.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Το να διατηρείτε το επίπεδο υγρασίας στο σπίτι σας σε χαμηλά επίπεδα σε περίπου 30-60% είναι σημαντικό για την υγεία και την άνεσή σας. Τα επίπεδα υγρασίας άνω του 80% είναι ιδανικά για την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων. Αυτά τα σπόρια μούχλας και μυκήτων κυκλοφορούν στο σπίτι μπορεί να είναι επιβλαβή για την αναπνοή, ειδικά για άτομα με αλλεργίες και ασθένειες των πνευμόνων.

Η χρήση αλατιού για τη συλλογή υγρασίας στον αέρα μπορεί να είναι ένα καλό βήμα για την πρόληψη της συσσώρευσης υγρασίας. Απλώς τοποθετήστε το αλάτι σε ένα δοχείο με τρύπες στο κάτω μέρος, αρκετά μεγάλο ώστε να στραγγίζει το νερό, αλλά αρκετά μικρό για να σταματήσει το αλάτι. Τοποθετήστε το μέσα σε ένα άλλο δοχείο όπου μπορεί να συγκεντρωθεί το νερό, βεβαιωθείτε ότι το αλάτι δεν αγγίζει το νερό στον πάτο.

Η μαγειρική σόδα απομακρύνει τη μουχλα.

© Shutterstock.com

Η μούχλα μπορεί να αρχίσει να αναπτύσσεται σε υγρούς και μη αεριζόμενους χώρους των σπιτιών μας, όπως μπάνια, υπόγεια και γύρω από τα παράθυρά μας. Για να αφαιρέσετε το τη μούχλα, ανακατέψτε 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα με νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε το μείγμα πάνω στη μούχλα και αφήστε για 5 λεπτά. Τρίψτε με ένα σφουγγάρι ή βούρτσα και αφήστε να στεγνώσει εντελώς. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται.

Η οδοντόκρεμα καθαρίζει λεκιασμένους νεροχύτες πορσελάνης.

© Shuttterstock.com, © Shutterstock.com

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη κανονική λευκή οδοντόκρεμα (όχι gel) για να κάνετε τον νεροχύτη του μπάνιου σας να λάμπει. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό σφουγγάρι για να το καθαρίσετε.

Επειδή η οδοντόκρεμα είναι ένα ήπιο λειαντικό που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση της πλάκας από τα δόντια μας, μπορεί να κάνει θαύματα στον καθαρισμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Λαμπερά Ντουλάπια Κουζίνας: Εύκολο Σπιτικό Καθαριστικό με Υλικά που Έχεις στο Σπίτι

Καθαρισμός των οπών ξεβγάλματος της τουαλέτας.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Με τον καιρό οι τουαλέτες μπορεί να αρχίσουν να ξεπλένονται πιο αργά και αναποτελεσματικά. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε οι τρύπες κάτω από το χείλος της λεκάνης μπορεί να έχουν να φράξουν με άλατα. Ελέγξτε τις τρύπες με έναν μικρό καθρέφτη και χρησιμοποιήστε μια λυγισμένη κρεμάστρα για να τρυπήσετε την άκρη στις τρύπες και να αφαιρέσετε τυχόν εναποθέσεις.

Το άναμμα ενός σπίρτου καλύπτει τις μυρωδιές του μπάνιου.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μετά τη χρήση του μπάνιου, το άναμμα ενός σπίρτου μπορεί να εξουδετερώσει τις έντονες οσμές. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν έχετε παράθυρο ή σύστημα εξαερισμού. Το σπίρτο παράγει διοξείδιο του θείου που έχει πιο έντονη οσμή από τις οσμές μεθυλομερκαπτάνης που παράγονται στην τουαλέτα. Το διοξείδιο του θείου μυρίζει πολύ καλύτερα και καλύπτει τις ανεπιθύμητες μυρωδιές!

Το ξύδι ξεμπλοκάρει τις βρύσες.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Όταν μια βρύση αρχίζει να χάνει πίεση ή να ψεκάζει προς τη μία πλευρά, μπορεί να οφείλεται στη συσσώρευση βρωμιάς. Το μικρό διχτυωτό κάλυμμα στην άκρη της βρύσης σας, μπορεί να μπλοκαριστεί με την πάροδο του χρόνου. Για να το καθαρίσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το βγάλετε και να το μουσκέψετε με ξύδι πριν το τρίψετε με μια οδοντόβουρτσα.

Δείτε επίσης 14 Κόλπα Καθαρισμού Που Θα Αναρωτιέστε Γιατί δεν Τα Γνωρίζατε Πιο Πριν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 38

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μην Καθαρίζεις Τις Κεραμικές Εστίες Όταν Είναι Ζεστές - Υπάρχει Κίνδυνος Για Την Υγεία Σου

Μην Καθαρίζεις Τις Κεραμικές Εστίες Όταν Είναι Ζεστές – Υπάρχει Κίνδυνος Για Την Υγεία Σου

συνεντεύξη εργασίας,κόλπα για συνεντεύξη εργασίας,συμβουλές για συνεντεύξη εργασίας,χρήσιμα,

6 Τρόποι να Απαντήσετε στις Δύσκολες Ερωτήσεις των Υπεύθυνων Προσλήψεων κατά τη Διάρκεια Συνεντεύξης για Εργασία