in , , , , ,

14 Κόλπα Καθαρισμού Που Θα Αναρωτιέστε Γιατί δεν Τα Γνωρίζατε Πιο Πριν

κόλπα καθαρισμού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
κόλπα καθαρισμού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Το ερώτημα πώς να κάνετε την καθαριότητα του σπιτιού ευκολότερη και το πιο σημαντικό, πιο αποτελεσματική ήταν πάντα σημαντικό και σχετικό. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά ελάχιστα γνωστά κόλπα καθαρισμού που είναι εκπληκτικά και πολύ αποτελεσματικά. 10 Χρήσιμα Κόλπα για τις Δουλειές του Σπιτιού που θα σας κάνουν τη ζωή εξαιρετικά εύκολη

Μπορείτε να απολυμάνετε ένα στρώμα χρησιμοποιώντας ένα σπιτικό σπρέι καθαρισμού.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Πώς φρεσκάρουμε ένα στρώμα στο οποίο ξοδεύουμε σημαντικό μέρος της ζωής μας; Λοιπόν, δεν μπορείτε να το πλύνετε. Αλλά μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε την επιφάνεια του στρώματος με ένα σπιτικό σπρέι που αποτελείται από ένα μέρος οινόπνευμα αναμεμειγμένο με δύο μέρη νερού.

Καθαρίστε το στρώμα σας με ηλεκτρική σκούπα και στη συνέχεια ψεκάστε το με το διάλυμα. Αφήστε το να στεγνώσει. Το οινόπνευμα θα απολυμάνει την επιφάνεια του στρώματος και θα σκοτώσει τυχόν βακτήρια που το κάνουν να μυρίζει άσχημα.

Βάλτε άμμο γατας στο ψυγείο για να μην μυρίζει.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η άμμος γάτας απορροφά πολύ καλά τις μυρωδιές. Αν τη βάλετε σε κουτί και βάλετε το κουτί στο ψυγείο, το ψυγείο θα συνεχίσει να μυρίζει όμορφα.

Ακόμα κι αν όλα τα τρόφιμα στο ψυγείο είναι φρέσκα, η ανάμειξη των μυρωδιών μπορεί να οδηγήσει σε μια δυσάρεστη οσμή. Η άμμος πυριτίου είναι η καλύτερη επιλογή για το ψυγείο.

Πώς να πλύνετε ιδανικά ένα μπλέντερ.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Είναι απλό: απλά ρίξτε λίγο νερό και μια σταγόνα απορρυπαντικό πιάτων στο μπλέντερ και λειτουργήστε το για λίγη ώρα. Μετά από αυτό, απλώς πλύνετε την κανάτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το αλμυρό γκρέιπφρουτ μπορεί να καθαρίσει τις ασβεστούχες αποθέσεις.

© Depositphotos.com

Αυτό το ασυνήθιστο μείγμα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την εναπόθεση ασβεστίου στο μπάνιο. Κόψτε ένα γκρέιπφρουτ στη μέση, ρίξτε αλάτι σε ένα από τα μισά και τρίψτε με αυτό τη μπανιέρα ή τον νεροχύτη.

Προσοχή: χρησιμοποιήστε λεπτότερους κόκκους αλατιού για να μην γρατσουνίσετε και να μην καταστρέψετε καμία επιφάνεια.

Πως να κάνετε τα ρούχα άσπρα σαν το χιόνι.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για να διατηρήσετε τα λευκά σας ρούχα ολόλευκα ή φρέσκα, ανακατέψτε απορρυπαντικό ρούχων και χλωρίνη σε ίσες ποσότητες μαζί με μια ταμπλέτα για πλυντήρια ρούχων.

Μουλιάστε τα ρούχα σας σε αυτό το διάλυμα για λίγο και μετά πλύντε τα όπως θα κάνατε συνήθως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την ταμπλέτα, αλλά θα πρέπει να τη διαλύσετε και να πλύνετε τα ρούχα σε πολύ ζεστό νερό.

Το αλάτι μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τα ρούχα σας πιο φωτεινά για περισσότερο.

© Depositphotos.com

Για να επιστρέψετε το έντονο χρώμα στα ρούχα σας, προσθέστε μισό ποτήρι αλάτι στο πλυντήριό σας ή μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα στο χέρι με αλάτι και νερό. Τα χρώματα θα ξαναγίνουν φωτεινά.

Το μυστικό για να καθαρίσετε γρήγορα τα σοβατεπί.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για να πλύνετε το σοβατεπί στον τοίχο, χρησιμοποιήστε μια τραχιά σκούπα. Τυλίξτε την σε ένα πανί από μικροΐνες και πλύντε τα. Αυτό θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά.

Δείτε ακόμη 7 Κόλπα για να Καθαρίσετε το Μπάνιο ώστε να μην Τρίβετε για Ώρες

Ένα τηγάνι θα διαρκέσει περισσότερο αν δεν το πλύνετε αμέσως.

© Depositphotos.com

Ο ευκολότερος τρόπος για να χαλάσετε την επιφάνεια ενός τηγανιού είναι να το πλύνετε όσο είναι ακόμα ζεστό. Αυτό θα οδηγήσει στο κάψιμο των υπολειμμάτων και θα είναι πιο δύσκολο να ξεπλύνετε τα λιπαρά σημεία.

Οπότε, περιμένετε μέχρι το τηγάνι να κρυώσει αρκετά και μόνο τότε αρχίστε να το πλένετε.

Τα παγάκια μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα σημάδια των επίπλων στο χαλί.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για να κάνετε την επιφάνεια του χαλιού επίπεδη όταν υπάρχουν σημάδια επίπλων πάνω του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάγο. Βάλτε παγάκια στην περίμετρο των βουλιαγμένων σημείων και αφήστε τα εκεί για το βράδυ. Το νερό σύντομα θα απορροφηθεί από την επιφάνεια και θα είναι ξανά επίπεδο.

Το μυστικό αυτής της μεθόδου είναι το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είναι σταδιακό, οπότε αν ρίξετε λίγο νερό στο χαλί, δεν θα λειτουργήσει τόσο αποτελεσματικά.

Μπορείτε να καθαρίσετε μια θήκη μαχαιριων με ηλεκτρική σκούπα ή πιστολάκι μαλλιών.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε μια ξύλινη θήκη μαχαιριών είναι η χρήση ηλεκτρικής σκούπας. Αυτό θα είναι πολύ αποτελεσματικό εάν καθαρίσετε τις τρύπες με ένα λεπτό σύρμα. Τα υπολείμματα της σκόνης μπορούν να αφαιρεθούν με πιστολάκι μαλλιών στην πιο δυνατή λειτουργία. Κάντε το κοντά σε νεροχύτη ή μπανιέρα για να μη βρωμίσετε οτιδήποτε άλλο γύρω σας.

Είναι εύκολο να καθαρίσετε μια σχάρα με ένα κρεμμύδι.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το λίπος στη σχάρα αφαιρείται εύκολα με ένα λευκό κρεμμύδι. Κόψτε το στη μέση και βαλτέ το σε ένα πιρούνι. Τρίψτε τη σχάρα με αυτό όσο είναι ακόμα ζεστό.

Η κιμωλία μπορεί να καθαρίσει έναν λεκέ από λίπος σε ρούχα ή ταπετσαρία.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η κιμωλία μπορεί να αφαιρέσει ένα λεκέ λίπους πολύ εύκολα και δεν έχει σημασία πού βρίσκεται — σε ταπετσαρία ή σε ύφασμα. Τρίψτε τον με ένα κομμάτι κιμωλίας και περιμένετε 5 λεπτά. Μετά από αυτό, τρίψτε το σημείο με ένα βρεγμένο κομμάτι ύφασμα. Θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό αρκετές φορές με αρκετά λεκιασμένα σημεία.

Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε αυτοκόλλητα από αντικείμενα με πιστολάκι μαλλιών.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα αυτοκόλλητα τιμής ακόμα και αυτά που φαίνονται αδύνατο να αφαιρεθούν, μπορούν εύκολα να ξεκολλήσουν αν τα ζεστάνετε πρώτα με πιστολάκι μαλλιών για ένα ή δύο λεπτά. Θα δείτε πόσο εύκολα ξεκολλάνε χωρίς να αφήνουν ίχνη.

Το τσόφλι αυγού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσετε βάζα και μπουκάλια.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μπορείτε να καθαρίσετε μπουκάλια με στενό λαιμό χρησιμοποιώντας τσόφλια αυγών. Βάλτε τα μέσα σε ένα μπουκάλι ή ένα βάζο και προσθέστε λίγο απορρυπαντικό. Ανακινήστε το και αφήστε το για λίγη ώρα. Στη συνέχεια, αδειάστε το μείγμα και πλύνετε καλά το μπουκάλι.

Δείτε επίσης 12 Λάθη στο Σπίτι που μας Κάνουν να Χάνουμε πολύ Χρόνο στην Καθαριότητα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 219

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη τσαγιού sencha,ομορφιά και τσάι sencha,συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα δέρματος,ομορφιά,

Πώς η Κατανάλωση Τσαγιού Sencha Βοηθά τις Γιαπωνέζες να Έχουν Δέρμα σαν Πορσελάνη

Βουλωμένη μύτη; Το απλό κόλπο των 15” με τον αντίχειρα που θα την ξεμπλοκάρει και δεν γνώριζε κανείς [βίντεο]