in , , , ,

5 Φυτά Εσωτερικού Χώρου για την Πρόληψη της Μούχλας στο Μπάνιο και τους Τοίχους

μούχλα στο μπάνιο,μούχλα στους τοίχους,καθαρισμός μούχλας,φυτά εσωτερικού χώρου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
μούχλα στο μπάνιο,μούχλα στους τοίχους,καθαρισμός μούχλας,φυτά εσωτερικού χώρου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Η μαύρη μούχλα είναι ένας τύπος μύκητα που μπορεί να αναπτυχθεί σε υγρούς, ζεστούς και ανεπαρκώς αεριζόμενους χώρους του σπιτιού, όπως τα μπάνια. Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας εάν δεν αντιμετωπιστεί και δεν αφαιρεθεί σωστά. Ένας τρόπος για την καταπολέμηση της μαύρης μούχλας στο μπάνιο είναι η χρήση φυτών εσωτερικού χώρου που έχουν φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες και απομακρύνουν τους ρύπους από τον αέρα. 12 Σημεία στην Κουζίνα σας Όπου Μπορεί να Κρύβεται η Μούχλα

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ αυτά τα φυτά μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα, ένα συνεπές πρόγραμμα καθαρισμού και συντήρησης εξακολουθεί να είναι απαραίτητο για την πρόληψη της ανάπτυξης μαύρης μούχλας.

Εδώ είναι τα 5 καλύτερα φυτά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε:

Χλωρόφυτο: είναι γνωστό για την ικανότητά του να αφαιρεί φορμαλδεΰδη, ξυλόλιο και τολουόλιο από τον αέρα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για μπάνια.

Σανσεβιέρια: είναι αποτελεσματικό στην απομάκρυνση της φορμαλδεΰδης και του βενζολίου, καθιστώντας τα μια άλλη εξαιρετική επιλογή για μπάνια.

Δείτε ακόμη Μούχλα Στο Σπίτι: Ιδού Τα 11 Μεγάλα Λάθη που Οδηγούν στην Ανάπτυξη Της Και Τα Κάνεις Κάθε Μέρα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φτέρη της Βοστώνης: απομακρύνει τη φορμαλδεΰδη και το ξυλόλιο από τον αέρα, καθιστώντας τις μια εξαιρετική επιλογή για μπάνια και άλλους υγρούς χώρους του σπιτιού.

Αλόη βέρα: Τα φυτά της αλόης έχουν φυσικές αντιμυκητιακές ιδιότητες, καθιστώντας τα αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της μαύρης μούχλας στα μπάνια.

Πόθος: απομακρύνει τη φορμαλδεΰδη και το μονοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για μπάνια και άλλους υγρούς χώρους του σπιτιού.

Επιλέξτε το φυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και τις ανάγκες του σπιτιού σας και τοποθετήστε το στα πιο υγρά περιβάλλοντα για να αποτρέψετε τη δημιουργία μούχλας στους τοίχους.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Μούχλα σε Ξύλο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κιτρινισμένα μαξιλάρια,καθαρισμός μαξιλαριών,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πως να Καθαρίσετε Κιτρινισμένα Μαξιλάρια Χωρίς Πλυντήριο Ρούχων

τροφική δηλητηρίαση,ξαναζεσταμένα φαγητά,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,χρήσιμα,

Τροφική Δηλητηρίαση από Ξαναζεσταμένα Φαγητά: Πως να Αποφύγετε