in ,

3 Έξυπνες Συμβουλές για να Εξοικονομήσετε Χρήματα στα Ξενοδοχεία

εξοικονομήση χρημάτων,συμβουλές για ξενοδοχεία,χρήσιμα,
3 Έξυπνες Συμβουλές για να Εξοικονομήσετε Χρήματα στα Ξενοδοχεία

Φαίνεται σχεδόν σαν μια ιδιαίτερη ικανότητα. Σχεδιάζετε ένα ταξίδι με χαμηλό προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε πολυτελείς διακοπές. Αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας ευκολότερο και φθηνότερο χωρίς να χρειάζεται να κοιμάστε σε μοτέλ χαμηλού κόστους. Εξοικονόμηση χρημάτων: 5 Εύκολα Κόλπα για να Μειώσετε το Κόστος των Προϊόντων Καθαριότητας

3 Έξυπνες Συμβουλές για να Εξοικονομήσετε Χρήματα στα Ξενοδοχεία

Φτηνά δωμάτια

Υπάρχουν τρόποι να βρείτε φθηνά δωμάτια χωρίς να χρειάζεται να μείνετε στο ανατριχιαστικό μοτέλ που μοιάζει με αυτά που βλέπετε σε ταινίες τρόμου. Και το καλύτερα κρυμμένο μυστικό είναι ότι μερικές φορές, η online κράτηση δεν είναι η φθηνότερη επιλογή. Μπορεί να φαίνεται πιο εύκολο επειδή δεν χρειάζεται να μιλήσετε πραγματικά με άλλους για να κλείσετε τις διακοπές σας, αλλά μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα εάν καταβάλετε την προσπάθεια να πραγματοποιήσετε την κλήση.

Έτσι, τηλεφωνήστε στο ξενοδοχείο που σκοπεύετε να κάνετε κράτηση και ρωτήστε τους εάν έχουν ειδικές τιμές εκπτώσεων. Με αυτόν τον τρόπο, θα βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα την καλύτερη τιμή όταν κάνετε κράτηση δωματίου.

Δείτε ακόμη 6 Τρόποι Εξοικονόμησης Χρήματων Χωρίς να Κάνετε Περικοπές σε ότι Απολαμβάνετε

Check-in

Εάν έχετε λίγο περιθώριο όταν πρόκειται για την ημερομηνία έναρξης των διακοπών σας, προσπαθήστε να τις ξεκινήσετε την Κυριακή. Είναι η φθηνότερη ημέρα της εβδομάδας για check-in. Μπορεί να εξοικονομήσετε έως και 19% στην τιμή του δωματίου σας σε σύγκριση με άτομα που κάνουν check-in άλλες ημέρες. Η πιο ακριβή μέρα για να κάνετε check-in στο δωμάτιο είναι η Τρίτη. Πάντα να ελέγχετε πολλές ημέρες όταν προσπαθείτε να βρείτε ένα ξενοδοχείο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσαρμόσετε τις διακοπές σας με βάση τις φθηνότερες επιλογές. Και πάντα να ελέγχετε αν η πτήση σας για εκείνη την ημέρα είναι επίσης φθηνή. Δεν θέλετε να καταλήξετε σε ένα φτηνό ξενοδοχείο μόνο για να μάθετε ότι το κόστος της πτήσης είναι πολύ πάνω από τον προϋπολογισμό σας.

Χρόνος

Εκτός από την ημέρα της εβδομάδας, σημασία έχει και την ώρα που κάνετε κράτηση δωματίου. Εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε σε μια πραγματικά μεγάλη πόλη που είναι συνηθισμένη σε πολλά επαγγελματικά ταξίδια, θα πρέπει να κλείσετε το δωμάτιό σας την τελευταία στιγμή. Σε αυτές τις πόλεις, οι τιμές για τα ξενοδοχεία τείνουν να πέφτουν τους τρεις μήνες πριν από το check-in. Έτσι, δεν θα ήταν κακό να κάνετε κράτηση τελευταίας στιγμής σε αυτήν την περίπτωση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν ταξιδεύετε σε μικρότερες πόλεις, θα πρέπει να κάνετε κράτηση λίγο περισσότερο εκ των προτέρων. Όταν περιμένετε την τελευταία στιγμή, οι τιμές θα ανέβουν και θα καταλήξετε σε ένα πιο ακριβό δωμάτιο. Κλείστε λοιπόν το δωμάτιό σας τρεις μήνες νωρίτερα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την καλύτερη τιμή!

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 15 ΔΩΡΕΑΝ Πράγματα που Μπορείτε να Πάρετε από ένα Ξενοδοχείο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6+1 Αποτελεσματικοί τρόποι για να διώξεις τη μυρωδιά της μούχλας!

6+1 Αποτελεσματικοί τρόποι για να διώξεις τη μυρωδιά της μούχλας!