in , , ,

15 ΔΩΡΕΑΝ Πράγματα που Μπορείτε να Πάρετε από ένα Ξενοδοχείο

δωρεάν πράγματα ξενοδοχείου,συμβουλές για ξενοδοχεία,χρήσιμα,
δωρεάν πράγματα ξενοδοχείου,συμβουλές για ξενοδοχεία,χρήσιμα,

Είναι πάντα ωραίο να διατηρείτε τη μνήμη ενός ενδιαφέροντος ταξιδιού παίρνοντας μερικά χρήσιμα πράγματα από το ξενοδοχείο στο οποίο έχετε μείνει. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα που επιτρέπεται να πάρετε δωρεάν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα παρασυρθείτε πολύ. Διαμονή Σε Ξενοδοχείο: Πάντα Να Καθαρίζεις Μόνος Σου Αυτά Τα Σημεία

Σαπούνι, σαμπουάν, κοντίσιονερ

© sunburnedtourist / reddit

Αντικείμενα όπως μίνι μπουκάλια σαμπουάν, κοντίσιονερ, αφρόλουτρα και μικροσκοπικές μπάρες σαπουνιών χεριών είναι κλασικά. Δεν είναι κακό να τα πάρετε μαζί σας! Το μικρό τους μέγεθος είναι ιδανικό για ταξιδιώτες και μπορούν να μεταφερθούν χωρίς περιορισμούς στις χειραποσκευές σας κατά τη διάρκεια της πτήσης σας για το σπίτι. Μπορείτε επίσης να πάρετε δωρεάν και αποσμητικά.

Λοσιόν και κρέμες

© Monica Kaneko / flickr

Το ξενοδοχείο σας μπορεί επίσης να σας προσφέρει μικρά μπουκάλια λοσιόν σώματος ή κρέμες χεριών. Μη διστάσετε να τα πάρετε μαζί σας. Μπορείτε να τα κρατήσετε στην τσάντα σας και να τα χρησιμοποιήσετε όταν το δέρμα σας είναι ξηρό.

Οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα και οδοντόβουρτσες

© cwrex2 / reddit

Ακόμα κι αν φέρατε τα δικά σας είδη στοματικής φροντίδας, δεν είναι κακό να πάρετε μια επιπλέον οδοντόκρεμα ή στοματικό διάλυμα που παρέχεται από το ξενοδοχείο σας. Οι οδοντόβουρτσες που βγάζουν συνήθως κυκλοφορούν και σε ταξιδιωτικά μεγέθη, οπότε είναι ωραίο να τις έχετε μαζί σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο επόμενο ταξίδι σας ή απλώς να τα έχετε στην τσάντα σας για κάποια περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε την αναπνοή σας.

Ξυράφια και κρέμες ξυρίσματος

© LuukPl / reddit

Ακόμα κι αν διαθέτετε ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν μίας χρήσης μηχανή που σας άφησε το προσωπικό του ξενοδοχείου. Αν ξεχάσετε να φορτίσετε τη μηχανή σας, τότε αυτη του ξενοδοχείου θα σας φανεί χρήσιμη! Συνήθως συνοδεύεται από κρέμα ξυρίσματος, οπότε μην το ξεχνάτε ούτε αυτό.

Σετ ραπτικής

© Saintdavus / reddit

Τα σετ ραπτικής που παρέχονται από τα ξενοδοχεία είναι σωτήρια για πολλούς ταξιδιώτες. Τα κιτ συνήθως διατίθενται σε μικρό μέγεθος, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για μεταφορά στις αποσκευές σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε πάντα να ρωτήσετε το προσωπικό του ξενοδοχείου εάν επιτρέπεται να το πάρετε και συνήθως δεν το πειράζει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κιτ γυαλίσματος παπουτσιών

© shutterstock.com

Αυτό είναι ένα άλλο πολύ χρήσιμο στοιχείο για πολλούς ταξιδιώτες που μερικές φορές μπορεί να βρεθεί στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να το ζητήσετε από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν στους επισκέπτες τους σφουγγάρια γυαλίσματος παπουτσιών ή ακόμα και ολόκληρα κιτ που μπορούν να κρατήσουν.

Κόκκαλο παπουτσιών

© novamenities.com

Σε ορισμένα ξενοδοχεία, στον λογαριασμό περιλαμβάνεται ακόμη και ένα κόκαλο παπουτσιών. Οι επισκέπτες μπορούν να το πάρουν δωρεάν. Επίσης, σε ορισμένα ξενοδοχεία μπορεί να αναπληρωθεί δωρεάν, σε περίπτωση που χάλασε το προηγούμενο. Εάν δεν βρείτε ένα στο δωμάτιό σας, μπορείτε πάντα να ρωτήσετε τον ρεσεψιονίστ σας εάν μπορεί να σας προσφέρει.

Δείτε ακόμη 6 Εύκολοι Τρόποι για να Βρείτε Κρυφές Κάμερες σε Δοκιμαστήρια και Ξενοδοχεία

Χτένες και βούρτσες μαλλιών

© WolfSweaters / reddit

Ορισμένα ξενοδοχεία βάζουν στα δωμάτια βούρτσες μαλλιών και χτένες μιας χρήσης για τους επισκέπτες τους. Αφού φύγετε, οι μεταχειρισμένες πετιούνται. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να κρατήσετε αυτά τα δωρεάν αντικείμενα για εσάς και τα μελλοντικά σας ταξίδια!

Στυλό, μολύβια και φάκελοι

© mulattodisciple / reddit

Τα ξενοδοχεία δεν πειράζουν αν πάρετε τα χαρτικά ή τους φακέλους τους. Έχουν το λογότυπό τους πάνω τους και μπορούν να χρησιμεύσουν ως καλή διαφήμιση. Ενώ για εσάς, αυτά τα αντικείμενα είναι δωρεάν και εύχρηστα.

Καφές, τσάι και ζάχαρη

© Unicorn8113 / reddit

Μπορείτε να βρείτε φακελάκια με καφέ και τσάι σχεδόν σε κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου. Μπορείτε να τα πάρετε χωρίς καμία χρέωση. Αργότερα, μπορείτε να τα απολαύσετε στο σπίτι, ενθυμούμενοι την καλή εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου σας.

Κούπες

© ume-y / flickr

Τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας επιτραπέζια σκεύη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Ωστόσο, αν το θέλετε πραγματικά, μπορείτε να ρωτήσετε στη ρεσεψιόν αν μπορείτε να κρατήσετε την κούπα τους. Συνήθως, δεν θα τους πειράζει. Και, μόλις εγκριθεί από το προσωπικό, θα ξέρετε ότι δεν κλέβετε τίποτα.

Εμφιαλωμένο νερό

© tubetop2go / reddit

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το εμφιαλωμένο νερό δεν αποτελεί μέρος του μίνι μπαρ. Ρωτήστε πρώτα το προσωπικό του ξενοδοχείου σας και αν δεν είναι, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε δωρεάν.

Μπουρνούζια

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Σε φθηνότερα ξενοδοχεία, τα μπουρνούζια δεν είναι δωρεάν. Αν προσπαθήσετε να τα πάρετε, θα σας χρεώσουν. Αλλά σε μερικά πιο ακριβά ξενοδοχεία, τα μπουρνούζια περιλαμβάνονται στην τιμή του δωματίου. Μερικά από τα ξενοδοχεία μπορεί ακόμη και να κεντήσουν τα αρχικά σας ή το λογότυπο του ξενοδοχείου πάνω τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι δικά σας και μόνο δικά σας και είστε ελεύθεροι να τα πάρετε μαζί σας.

Παντόφλες

© Sali Sasaki / flickr

Συνήθως οι παντόφλες που παρέχονται από τα ξενοδοχεία είναι μιας χρήσης. Εάν τις αφήσετε στο δωμάτιό σας, θα πεταχτούν αφού φύγετε. Επομένως, δεν είναι κακό να τις πάρετε σπίτι. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για φθηνότερα αναλώσιμα. Σε πιο ακριβά ξενοδοχεία μερικές φορές χρησιμοποιούν ακριβές παντόφλες τις οποίες καθαρίζουν και απολυμαίνουν αφού φύγουν οι καλεσμένοι τους — και δεν μπορείτε να τις πάρετε.

Ομπρέλες

© apintogsphotos / flickr, © depositphotos.com

Μπορείτε να πάρετε ομπρέλες στη ρεσεψιόν ορισμένων ξενοδοχείων. Αν και συνήθως δεν είναι δωρεάν, μπορείτε να μιλήσετε με τον ρεσεψιονίστ και να τον ρωτήσετε αν μπορείτε να πάρετε μια. Μερικές φορές δεν τους πειράζει. Εξάλλου, οι ομπρέλες έχουν και το λογότυπο του ξενοδοχείου και μπορούν να χρησιμεύσουν ως καλή διαφήμιση.

πηγή

Δείτε επίσης 9 Αηδιαστικά Μυστικά που Δεν θα σας πει Ποτέ το Προσωπικό Ξενοδοχείου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σημάδια αντικατάστασης θερμοσίφωνα,συμβουλές για θερμοσίφωνα,χρήσιμα,

Αλλαγή Θερμοσίφωνα: 8 Σημάδια ότι Ηρθε η Ωρα να Αντικαταστήσετε τον Θερμοσίφωνά σας

βάψιμο σπιτιού,ανακαίνηση,συμβουλές,χρήσιμα,διακόσμηση σπιτιού,

8 ΜΟΙΡΑΙΑ Λάθη που Κάνετε Όταν Αγοράζετε Χρώματα για το Βάψιμο του Σπιτιού