in , , ,

Αλλαγή Θερμοσίφωνα: 8 Σημάδια ότι Ηρθε η Ωρα να Αντικαταστήσετε τον Θερμοσίφωνά σας

σημάδια αντικατάστασης θερμοσίφωνα,συμβουλές για θερμοσίφωνα,χρήσιμα,
σημάδια αντικατάστασης θερμοσίφωνα,συμβουλές για θερμοσίφωνα,χρήσιμα,

Η αξιοπρεπής συντήρηση του θερμοσίφωνά σας θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι αιώνιο. Ακόμη και οι πιο σύγχρονες συσκευές υψηλής τεχνολογίας τελικά χαλάνε και χρειάζονται αντικατάσταση. Αλλά πώς να ξέρετε αν πρέπει να καλέσετε τον υδραυλικό για να επισκευάσει τον παλιό θερμοσίφωνα ή να τοποθετήσει νέο; Με κάθε τρόπο, τα ακόλουθα σημάδια είναι αρκετά προφανή για να σας βοηθήσουν. 15 Συσκευές που ΔΕΝ Πρέπει ΠΟΤΕ να Συνδέσετε σε Πολύπριζο

8 Σημάδια ότι Ηρθε η Ωρα να Αντικαταστήσετε τον Θερμοσίφωνά σας

Ο θερμοσίφωνας είναι 10+ ετών

Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Το ίδιο και οι θερμοσίφωνες. Επιπλέον, όπως και οι περισσότερες οικιακές συσκευές, οι κατασκευαστές τους έχουν ορίσει συγκεκριμένες περιόδους ζωής που πρέπει να θυμάστε.

Όμως επειδή ο κατασκευαστής σας ισχυρίζεται ότι ο θερμοσίφωνας σας θα λειτουργεί για τουλάχιστον 20 χρόνια, μην περιμένετε να διαρκέσει για τόσο παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Οι υδραυλικοί ισχυρίζονται ότι τα 10 χρόνια είναι η πιο τυπική διάρκεια ζωής ενός θερμοσίφωνα.

Εμφανίζεται σκουριά και διάβρωση

Μην μετράτε τα χρόνια που χρησιμοποιείτε το θερμοσίφωνά σας αν δείτε σκουριά ή διάβρωση.

Αυτά τα σημάδια δεν έχουν καμία σχέση με τον χρόνο και κυριολεκτικά σημαίνουν ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε καινούργιο, ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα ζεστό και όχι κρύο ντους κάθε μέρα. Ρίξτε μια ματιά στον θερμοσίφωνα και επιθεωρήστε τον προσεκτικά για σημάδια σκουριάς.

Δυστυχώς, στις περιοχές με σκληρό νερό οι θερμοσίφωνες αντικαθίστανται με νέους, όχι ανά 10, αλλά ανά λιγότερα χρόνια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προβλήματα θερμοστάτη

Λοιπόν, εάν έχετε συχνά προβλήματα με τον θερμοστάτη, θα παρατηρήσετε πολύ γρήγορα ότι ο θερμοσίφωνας σας έχει καταστεί εκτός λειτουργίας. Κάθε φορά που θέλετε ζεστό νερό, αλλά αντίθετα, βγάζει χλιαρό νερό θα πρέπει να είναι ένας λόγος για να σκεφτείτε την αντικατάστασή του.

Ο θερμοσίφωνας κάνει περίεργους θορύβους

Αν ακούσετε περίεργους θορύβους, μπορεί να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το θερμοσίφωνά σας.

Και δεν είναι λόγος να ανησυχείτε για τα επιπλέον έξοδα που θα κάνετε. Στην πραγματικότητα, ο θόρυβος μπορεί να είναι σημάδι ενός πραγματικά επικίνδυνου προβλήματος που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο σπίτι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πάντα συνετό να επικοινωνήσετε με αδειούχο υδραυλικό για να διερευνήσει τη φύση του προβλήματος και πιθανές επιδιορθώσεις.

Δείτε ακόμη 6 Τρόποι Ώστε οι Οικιακές Συσκευές σας να Διαρκέσουν Περισσότερο

Γύρω του υπάρχουν διαρροές και λακκούβες νερού

Οποιαδήποτε διαρροή στο μπάνιο ή σε κάθε χώρο στο σπίτι είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά με το υδραυλικό σύστημα.

Ως μέρος του, ο θερμοσίφωνας συνήθως πλημμυρίζει σε συγκεκριμένες ζώνες. Αν παρατηρήσετε λακκούβες νερού, πηγαίνετε να αγοράσετε έναν νέο θερμοσίφωνα.

Οι περίεργες μυρωδιές δεν είναι καλό σημάδι

Συνήθως, η μυρωδιά έχει μια μεταλλική νότα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να σας ηρεμεί καθόλου. Μια τέτοια μυρωδιά που προέρχεται από τον θερμοσίφωνα ή οπουδήποτε γύρω του σημαίνει ότι είναι εκτός λειτουργίας.

Υπάρχει τρόπος ένας υδραυλικός να διορθώσει το πρόβλημα. Ωστόσο, εάν διαπιστώσει σοβαρή ζημιά, θα πρέπει καλύτερα να σκεφτείτε την αντικατάσταση.

Εδώ θα πρέπει να επωφεληθείτε από την επίσκεψή του και να του ζητήσετε να σας προτείνει έναν αρκετά καλό τύπο θερμοσίφωνα. Εξηγήστε τις ανάγκες σας για να σας προτείνει μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Υπάρχει συσσώρευση αλάτων

Είναι ένα από τα πιο κοινά σημάδια που δίνουν σαφή ένδειξη ότι ο θερμοσίφωνας σας είναι εκτός λειτουργίας.

Εάν παρατηρήσετε ότι το ζεστό νερό στο σπίτι σας φαίνεται αποχρωματισμένο ή περιέχει σωματίδια, πιθανότατα έχουν συσσωρευτεί άλατα στο κάτω μέρος της δεξαμενής του θερμοσίφωνα σας.

Εάν το πρόβλημα επιμένει ή παρουσιαστούν πρόσθετα προβλήματα όπως διαρροές και σκουριά, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε την αντικατάσταση του θερμοσίφωνα σας.

Ο θερμοσίφωνας απαιτεί συχνές επισκευές

Μπορεί να πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο, αλλά αφού επενδύετε τόσα χρήματα για να επισκευάζετε τακτικά το θερμοσίφωνά σας, ήρθε η ώρα για καινούργιο.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 24 Λάθη που Καταστρέφουν τις Οικιακές Συσκευές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φίλτρα καφέ στο σαλόνι,καθαρισμός με φίλτρα καφέ,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Γιατί Πρέπει να Έχετε Φίλτρα Καφέ στο Σαλόνι σας

δωρεάν πράγματα ξενοδοχείου,συμβουλές για ξενοδοχεία,χρήσιμα,

15 ΔΩΡΕΑΝ Πράγματα που Μπορείτε να Πάρετε από ένα Ξενοδοχείο