in , , ,

9 Αηδιαστικά Μυστικά που Δεν θα σας πει Ποτέ το Προσωπικό Ξενοδοχείου

9 Αηδιαστικά Μυστικά που Δεν θα σας πει Ποτέ το Προσωπικό Ξενοδοχείου
9 Αηδιαστικά Μυστικά που Δεν θα σας πει Ποτέ το Προσωπικό Ξενοδοχείου

Πίσω από τη γυαλιστερή πρόσοψη των ξενοδοχείων κρύβεται ένας κόσμος μυστικών που το προσωπικό και η διοίκηση δεν θέλουν να γνωρίζετε. Αλλά τώρα, ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια για τα κρυμμένα αηδιαστικά μυστικά κρύβονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Οι Υπάλληλοι των ΙΚΕΑ Αποκαλύπτουν τα 9 Μυστικά της Εταιρείας που δεν φανταζόμασταν καν

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ τα ποτήρια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας.

brightside

Μην εμπιστεύεστε ποτέ τα ποτήρια των δωματίων του ξενοδοχείου. Συχνά οι καθαρίστριες είναι τόσο πιεσμένες χρονικά που θα καθαρίσουν τα ποτήρια με τα ίδια κουρέλια με τα οποία καθαρίζουν το μπάνιο. Άλλωστε, στόχος τους είναι να κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται καθαρό.

Το προσωπικό καθαριότητας μερικές φορές κοιμάται στο κρεβάτι σας.

brightside

Το προσωπικό καθαριότητας μερικές φορές κοιμάται στα δωμάτια παρόλο που δεν έπρεπε. Για παράδειγμα, αν εχουν μια μεγάλη σουίτα για καθάρισμα μπορεί να πάρουν έναν υπνάκο στα κρεβάτια.

Οι κοριοί είναι σχεδόν εξίσου συνηθισμένοι με τους επισκέπτες στα ξενοδοχεία.

Nature’s Images, Inc./ East News

Κάθε ξενοδοχείο, από υποβαθμισμένα μοτέλ έως θέρετρα 5 αστέρων, έχει αντιμετωπίσει κοριούς. Μια μελέτη του 2018 δείχνει ότι οι κοριοί γίνονται πιο συνηθισμένοι στις Ηνωμένες Πολιτείες από ό,τι τα τελευταία 15 χρόνια. Τα ξενοδοχεία και τα μοτέλ είναι ανάμεσα στα 3 κορυφαία μέρη όπου μπορούν να βρεθούν αυτά τα παράσιτα.

Οι υπηρέτριες δοκιμάζουν τα ακριβά ρούχα των επισκεπτών.

© Maid in Manhattan / Revolution Studios and co-producers

Οι περισσότερες υπηρέτριες κοιτάζουν μόνο τα ρούχα που φέρνουν οι επισκέπτες, αλλά μερικές έχουν επίσης παραδεχτεί ότι τα δοκίμασαν στα δωμάτια. Υπηρέτριες έχουν πιαστεί αρκετές φορές πριν το κάνουν αυτό.

Δείτε ακόμη 10 Μυστικά για τα Καταστήματα Ρούχων που δεν γνωρίζετε και θα σας φανούν χρήσιμα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Το προσωπικό καθαριότητας χρησιμοποιεί περιστασιακά και τις τουαλέτες των δωματίων.

© The Help / DreamWorks Pictures and co-producers

Επίσης, εάν το προσωπικό καθαριότητας πρέπει να πάει στην τουαλέτα, θα χρησιμοποιήσει αυτή στο δωμάτιο που καθαρίζει αντί για το μπάνιο προσωπικού που υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί.

Οι αποσκευές σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποδόσφαιρο.

ASSOCIATED PRESS / East News

Όταν αφήνετε τις αποσκευές σας εσκεμμένα ή εν αγνοία σας, κρατιούνται σε ένα μικρό δωμάτιο, που δεν φαίνεται από έξω. Εκεί, οι αποσκευές σας χειρίζονται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο όπως να χρησιμοποιηθούν ως μπάλα για ποδόσφαιρο.

Το φαγητό για χορτοφάγους δεν είναι πάντα χορτοφαγικό, καθώς το κρέας μπορεί εύκολα να καταλήξει σε οποιοδήποτε πιάτο.

© Klaus Nielsen / Pexels, © JoyfulRose / Pixabay, © Katerina Holmes / Pexels

Οι κουζίνες των ξενοδοχείων συχνά δεν ενδιαφέρονται για την ακριβή εστίαση στις χορτοφαγικές απαιτήσεις. Το χορτοφαγικό φαγητό δεν είναι πραγματικά λαχανικό, αν ρίξετε μια ματιά στον τρόπο παρασκευής του. Η ζύμη για τα flatbreads έχει αυγά, οι σάλτσες παρασκευάζονται με ζωμό κοτόπουλου ή μοσχαρίσιου, τα ίδια σκεύη χρησιμοποιούνται για όλα και πραγματικά μπορεί να καταλήξει ένα κομμάτι κρεας στο πιάτο σας.

Έχουν συμβεί πολλά αηδιαστικά πράγματα στο δωμάτιό σας.

© Sunshine Cleaning / Big Beach Films and co-producers

Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και το διοικητικό προσωπικό δεν είναι περήφανοι για αυτό, γι’ αυτό δεν θα ακούσετε αυτά τα πράγματα από αυτούς. Ωστόσο, ευτυχώς, μερικά από τα μέλη του προσωπικού ήταν ειλικρινείς και μίλησαν για μερικές από τις εμπειρίες τους, όπως το να μαρινάρουν ένα ολόκληρο γουρούνι στην μπανιέρα. Πιστέψτε μας, τα δωμάτια που κάνετε κράτηση τα έχουν δει όλα.

Τα στεγνωτήρια μαλλιών ξενοδοχείου φιλοξενούν κάθε είδους βακτήρια.

brightside

Ενώ οι κανονισμοί υγιεινής απαιτούν από τα ξενοδοχεία να απολυμαίνουν τις περιοχές που αγγίζονται συχνά, όπως τα μπάνια και τα ποτήρια, δεν δίνεται το ίδιο επίπεδο προσοχής σε λιγότερο εμφανή αντικείμενα, όπως πιστολάκια μαλλιών. Κατά συνέπεια, αυτά τα αντικείμενα μπορεί να μην καθαρίζονται τακτικά και μπορεί να περάσουν για μεγάλες περιόδους χωρίς κατάλληλη απολύμανση, προκαλώντας τη συσσώρευση βακτηρίων.

πηγή

Δείτε επίσης Τα μυστικά των Zara: Τι γίνονται τα λερωμένα ρούχα και άλλα 21 πράγματα που οι πελάτες δεν γνωρίζουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.9 / 5. Αξιολογήσεις: 13

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φροντίδα εύθραστων νυχιών,φροντίδα αδύναμων νυχιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Εύθραυστα Και Αδύναμα Νύχια: 10 Φυσικοί Τρόποι για να τα Φροντίσετε

ερυθριτόλη,συνέπειες ερυθριτόλης,κατανάλωση γλυκαντικών,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

Η Κατανάλωση Γλυκαντικών Χαμηλών Θερμίδων Μπορεί να Αυξήσει τον Κίνδυνο Καρδιακής Προσβολής και Εγκεφαλικού