in , , , , ,

Εξοικονόμηση χρημάτων: 5 Εύκολα Κόλπα για να Μειώσετε το Κόστος των Προϊόντων Καθαριότητας

Εξοικονόμηση χρημάτων: 5 Εύκολα Κόλπα για να Μειώσετε το Κόστος των Προϊόντων Καθαριότητας
Εξοικονόμηση χρημάτων: 5 Εύκολα Κόλπα για να Μειώσετε το Κόστος των Προϊόντων Καθαριότητας

Εξοικονόμηση χρημάτων: Τα προϊόντα καθαριότητας μπορεί να είναι ακριβά και συνήθως είναι πιο συμπυκνωμένα από όσο χρειάζεται. Αυτά τα πέντε εύκολα κόλπα θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα καθαριστικά σας να διαρκέσουν λίγο περισσότερο και να εξοικονομήσετε χρήματα. Εξοικονόμηση χρημάτων: 13 Συμβουλές για τη Διατήρηση Ευπαθών Τροφίμων που Μπορούν να Χαλάσουν Ακόμα και στο Ψυγείο

5 Εύκολα Κόλπα για να Μειώσετε το Κόστος των Προϊόντων Καθαριότητας

Εξοικονόμηση χρημάτων: Χρησιμοποιήστε τη μισή ποσότητα απορρυπαντικού ρούχων και πιάτων

Τα απορρυπαντικά ρούχων και πλυντηρίων πιάτων είναι συνήθως εξαιρετικά συμπυκνωμένα και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε την πλήρη συνιστώμενη ποσότητα κάθε φορά. Εάν πλένετε ένα φορτίο ρούχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μισή ποσότητα που συνιστάται με σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα. Όταν πλένετε τα πιάτα, εάν δεν είναι πολύ βρώμικα με φαγητό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη μισή ποσότητα υγρού πιάτων. Τα πλυντήρια πιάτων καθαρίζουν τα πιάτα με εξαιρετικά ζεστό νερό, οπότε τα πιάτα δεν χρειάζονται απαραίτητα τόσο απορρυπαντικό πιάτων για να απολυμανθούν.

Μην ψεκάζετε την επιφάνεια, ψεκάστε το πανί καθαρισμού

Όταν καθαρίζετε επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου, μην ψεκάζετε την επιφάνεια με το καθαριστικό. Ψεκάστε το απευθείας σε ένα υγρό πανί καθαρισμού και μετά σκουπίστε την επιφάνεια. Η μόνη φορά που πρέπει να ψεκάσετε την επιφάνεια με καθαριστικό είναι εάν πρέπει να απολυμανθεί σχολαστικά, όπως όταν καθαρίζετε μετά από μαγείρεμα κοτόπουλου και άλλων κρεάτων. Αυτό λειτουργεί εξαιρετικά και για το ξεσκόνισμα.

Δείτε ακόμη Ζεστό σπίτι φθηνά και αποτελεσματικά: Οι πιο οικονομικοί τρόποι θέρμανσης – Τα συν και τα πλην του καθενός 

Ξεσκονίστε με χρησιμοποιημένα φύλλα στεγνωτηρίου

Χρησιμοποιήστε τα χρησιμοποιημένα φύλλα στεγνωτηρίου για ξεσκόνισμα επιφανειών στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών. Εξακολουθούν να έχουν μαγνητικές ιδιότητες που θα απομακρύνει τη σκόνη από τις επιφάνειες χωρίς να τις χαράξει.

Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις αντί για διαφορετικά καθαριστικά

Αντί να αγοράζετε διαφορετικά καθαριστικά, επιλέξτε ένα πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό διαφορετικών τύπων επιφανειών και υλικών. Υπάρχουν πολλά καθαριστικά πολλαπλών χρήσεων που μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε την κουζίνα, το μπάνιο, ακόμη και το γυαλί. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε την ποσότητα καθαριστικών που αγοράζετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κόψτε τα μαντηλάκια καθαρισμού μιας χρήσης στη μέση

Όταν ο καθαρισμός είναι μικρός, κόψτε ένα μαντηλάκι καθαρισμού μιας χρήσης στη μέση αντί να χρησιμοποιήσετε ένα ολόκληρο. Αυτό ισχύει επίσης για τα φύλλα στεγνωτηρίου, εάν το φορτίο των ρούχων που στεγνώνετε είναι μικρό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν τα μαντηλάκια καθαρισμού σας στεγνώσουν, μπορείτε να προσθέσετε μια ή δύο κουταλιές της σούπας νερό στο δοχείο και να ανακινήσετε καλά για να ξαναβραχούν τα μαντηλάκια.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Αλουμινόχαρτο στο καλοριφέρ: Το πιο έξυπνο και απλό κόλπο για ζέστη και εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας – ΒΙΝΤΕΟ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κόψε ένα Λεμόνι στα 4 και άφησε το όλη νύχτα δίπλα από το κρεβάτι σου - Κάνει Θαύματα

Κόψε ένα Λεμόνι στα 4 και άφησε το όλη νύχτα δίπλα από το κρεβάτι σου – Κάνει Θαύματα

Πόροι στην μύτη: 5 Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς για να Αποφράξετε Διαφορετικούς Τύπους Πόρων Δέρματος

Πόροι στην μύτη: 5 Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς για να Αποφράξετε Διαφορετικούς Τύπους Πόρων Δέρματος