Μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας τόσο φωτεινό και χαρούμενο που να ανακουφίζεστε αμέσως όταν περνάτε την πόρτα με χρώματα ζαχαρωτών παντού. Η τάση της Δανέζικης παστέλ διακόσμησης του σπιτιού στο TikTok είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρετε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας. Οι αποχρώσεις του ροζ cotton candy, του παστέλ μπλε, του πράσινου της μέντας και του ηλιόλουστου κίτρινου μπορούν να ανεβάσουν τον χώρο και τη διάθεσή σας ταυτόχρονα. Όσο περισσότερα παστέλ προσθέτετε, τόσο περισσότερο θα νιώθετε ότι ζείτε σε ένα προσωπικό ζαχαροπλαστείο – κάτι που ακούγεται υπέροχο, σωστά; Οι 7 Αποχρώσεις που Πρέπει να Έχετε στο Υπνοδωμάτιο σας Φέτος Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Αναβάθμιση κορνιζών

José Carlos Cubías Campos / EyeEm/EyeEm/GettyImages

Οι αγαπημένες σας φωτογραφίες και τα έργα πιθανότατα τοποθετούνται κυρίως σε μαύρη ή μεταλλική κορνίζα. Όμως το καδράρισμα φωτογραφιών και έργων τέχνης με παστέλ αποχρώσεις φέρνει περισσότερο χρώμα στο δωμάτιο και οι παστέλ κορνίζες δεν αποσπούν απαραίτητα την προσοχή από την τέχνη που επιδεικνύουν. Ίσως και να το συμπληρώσουν. Για παράδειγμα, κορνιζάρετε μια εικόνα που έχει πολύ πράσινο μέσα της με λιλά ή άλλη απαλή απόχρωση του μωβ. Εάν έχετε ξύλινες κορνίζες, το τρίψιμο και το ξαναβάψιμο τους είναι ένα έργο μιας ημέρας.

Αλλάξτε τα μαξιλάρια και τις κουβέρτες

constantgardener/E+/GettyImages

Το να αγοράσετε νέα μαξιλάρια και κουβέρτες είναι ένας από τους πιο γρήγορους και οικονομικούς τρόπους για να αλλάξετε την οπτική επίδραση του σαλονιού σας. Η προσθήκη υφασμάτων με θερμά χρώματα σε μια ποικιλία από πολυτελείς υφές (βελούδο, ψεύτικη γούνα, χοντρά πλεκτά) κάνει επίσης έναν χώρο να αισθάνεται αμέσως πιο οικείος. Τονίστε έναν ουδέτερο γκρι ή μπεζ καναπέ με μαξιλάρια σε αποχρώσεις του cotton candy pink, παστέλ κίτρινου και βαθύ πορτοκαλί ή αγοράστε μια ποικιλία από καλύμματα μαξιλαριών σε διαφορετικές αποχρώσεις και υφές μιας μόνο παστέλ απόχρωσης.

Ξαναβάψτε καρέκλες και τραπεζάκια καφέ

fotostorm/E+/GettyImages

Το τρίψιμο και το βάψιμο ξύλινων επίπλων είναι ένα έργο που πρέπει να δοκιμάσετε για τους λάτρεις του πολύχρωμου, αταίριαστου στυλ boho. Αρπάξτε καρέκλες και τραπέζια και βάψτε τα σε αποχρώσεις του απαλού μπλε, του πράσινου της μέντας και του κίτρινου λεμονί. Αφήστε τα έτσι ή δημιουργήστε πιο vintage όψη τρίβοντας τα πρόσφατα βαμμένα έπιπλά σας σε τυχαίες περιοχές για να μοιάζουν σαν να βρίσκονται γύρω από το τραπέζι της κουζίνας σας εδώ και χρόνια.

Αλλάξτε πόμολα και είδη κιγκαλερίας

Alina Kujur / EyeEm/EyeEm/GettyImages

Χρειάζονται μηδενικές δεξιότητες διακόσμησης εσωτερικού χώρου και μόλις λίγα λεπτά για να αναβαθμίσετε τα είδη κιγκαλερίας σας. Ξεβιδώστε τις παλιομοδίτικες ορειχάλκινες λάβες ντουλαπιών και τα βαρετά ξύλινα πόμολα. Ξαναβάψτε τα μόνοι σας ή επενδύστε σε νέο εξοπλισμό σε παστέλ ή καραμελί αποχρώσεις. Για ψηλά συρτάρια και άλλα κομμάτια με πολλά συρτάρια, δημιουργήστε ένα εφέ ombre ή ουράνιο τόξο με υλικό σε διαφορετικά έντονα χρώματα. (

Τα 5 βασικά παστέλ χρώματα:

Απαλό ροζ
Πασχαλιά
Βουτυροκίτρινο
Μπλε του ουρανού
Πράσινο μέντας

Τοποθετήστε αυτοκόλλητη ταπετσαρία

Jenny Dettrick/Moment/GettyImages

Αλλάξτε το χρώμα του τοίχου σας χωρίς να τον βάψετε ή να τοποθετήστε ταπετσαρία. Η εφεύρεση της αυτοκόλλητης ταπετσαρίας άλλαξε το παιχνίδι για τους λάτρεις της διακόσμησης του σπιτιού. Δημιουργήστε έναν τοίχο με πράσινο της μέντας σε ένα απαλό γκρι δωμάτιο ή προσθέστε ρίγες από διάφορες παστέλ αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο εφέ ουράνιου τόξου στους απλούς λευκούς τοίχους. Η αυτοκόλλητη ταπετσαρία μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πλεονέκτημα για τους ενοικιαστές, στους οποίους μπορεί να μην επιτρέπεται να κάνουν μόνιμες αλλαγές στα χρώματα των τοίχων.

Related Post

Δείτε ακόμη 16 Χρώματα για να Συμπληρώσετε το Κίτρινο στο Σπίτι σας

Χρησιμοποιήστε κεντρικά διακοσμητικά τραπεζαρίας

Lisa Schaetzle/Moment/GettyImages

Γιατί να αποθηκεύσετε τα κεντρικά κομμάτια διακοσμητικά τραπεζαρίας για ειδικές περιστάσεις; Κρατήστε τα στην τραπεζαρία σας και στο τραπεζάκι του σαλονιού σας ως χαρούμενα σημεία εστίασης όλο το χρόνο. Ξεκινήστε με ένα βάζο σε πράσινο της μέντας ή baby blue και γεμίστε το με μεταξωτά λουλούδια σε αποχρώσεις του ροζ και του μωβ. Βάλτε βαμμένα κλαδιά ή κλωνάρια πρασίνου κομμένα από τα δέντρα της γειτονιάς σας σε κάθε βάζο. Σκεφτείτε και πέρα από τα φυτά. Ένα φαρδύ γυάλινο μπολ γεμάτο με μικρές μπάλες από νήματα σε χρώμα καραμελί ή παστέλ θαλασσινό γυαλί θα μπορούσε επίσης να κάνει ένα υπέροχο κεντρικό κομμάτι.

Βάψτε ένα έργο τέχνης σε ακουαρέλα για τον τοίχο

Vladimir Vladimirov/E+/GettyImages

Είστε έτοιμοι να αφήσετε τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη; Η δημιουργία αφηρημένης τέχνης τοίχου χρησιμοποιώντας χρώματα ακουαρέλας δεν απαιτεί πραγματικό καλλιτεχνικό ταλέντο και είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε φθηνά έργα τέχνης που προσαρμόζονται στον ακριβή χρωματικό σας συνδυασμό. Εξασκηθείτε πρώτα σε χαρτί για να εξοικειωθείτε με τα είδη σχημάτων που μπορείτε να φτιάξετε και να πειραματιστείτε με τη χρήση διαφορετικών ποσοτήτων νερού και την ανάμειξη χρωμάτων. Στη συνέχεια, ζωγραφίστε σε καμβά ή χαρτί ακουαρέλας για να το βάλετε σε κορνίζες.

Κρεμάστε πρωτότυπα έργα τέχνης

Yuwarin Thititanamethikorn / EyeEm/EyeEm/GettyImages

Η τέχνη δεν χρειάζεται να είναι κατασκευασμένη από επαγγελματία ή να έχει κάποια σημαντική ιστορία για να είναι αισθητικά ευχάριστη. Γιατί να μην φέρετε περισσότερο χρώμα στο χώρο σας κορνιζάροντας κομμάτια όμορφης ταπετσαρίας ή ένα μεγάλο τετράγωνο από vintage ύφασμα; Ή, μπορείτε να φτιάξετε μια συλλογή από καμβάδες βαμμένους σε συμπαγή χρώματα διαφορετικών αποχρώσεων, όλα στην ίδια παστέλ χρωματική παλέτα. Κορνιζάρετέ τα για να τα κάνετε να μοιάζουν με μοντέρνα έργα τέχνης ή δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο κέντημα και κρεμάστε τα πολύχρωμα έργα σας σε κρίκους στον τοίχο.

Φτιάξτε τα δικά σας καμπυλωτά κεριά

Etsy: Moonbow Home

Είναι ένα γρήγορο, διασκεδαστικό έργο χειροτεχνίας που είναι τέλειο για παστέλ διακόσμηση δωματίου και δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι στενά κεριά σε μια ποικιλία από παστέλ αποχρώσεις και ένα βουλωμένο νεροχύτη ή ένα μεγάλο μπολ γεμάτο νερό που είναι ζεστό μέχρι καυτό. Μουλιάστε τα κεριά στο νερό για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια λυγίστε απαλά και καμπυλώστε το καθένα σε ένα ελαφρώς διαφορετικό σχήμα. Προσέξτε να τα λυγίσετε σε σχήματα που θα στέκονται μόνα τους χωρίς βάση και θα κρατούν το φυτίλι στραμμένο προς τα πάνω. Αφήστε τα να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου και συγκεντρώστε πολλά μαζί ως διακόσμηση τραπεζιού.

Αναπαλαιώσετε μια άνετη καρέκλα (ή δύο)

ExperienceInteriors/E+/GettyImages

Μια πολυθρόνα που έχει καλό σκελετό αλλά φθαρμένη ταπετσαρία έχει ακόμα λίγη ζωή. Κάντε την μοντέρνο καλύπτοντάς την με ένα πολυτελές ύφασμα. Μπορείτε να αγοράσετε καλύμματα stretch-to-fit που ταιριάζουν σε πολλά σχήματα καρέκλες ή να επενδύσετε λίγο στη μελλοντική διακόσμηση του σπιτιού σας, αναπαλαιώνοντας τις πολυθρόνες σας επαγγελματικά. Τα παστέλ χρώματα, όπως το απαλό μπλε ή το απαλό πράσινο, είναι κλασικά, ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάζετε μαξιλάρια καθώς αλλάζει το στυλ σας τα επόμενα χρόνια.

Δείτε επίσης Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος και Οικονομικός Τρόπος για να Προσθέσετε Χρώμα στο Σπίτι σας

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα