in , , , ,

16 Χρώματα για να Συμπληρώσετε το Κίτρινο στο Σπίτι σας

συνδυασμοί χρωμάτων με το κίτρινο,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
16 Χρώματα για να Συμπληρώσετε το Κίτρινο στο Σπίτι σας

Ποιο είναι το τέλειο χρώμα για το σπίτι σας; Όλοι έχουν ένα χρώμα που τους ταιριάζει (υπάρχει ακόμη και ένα χρώμα για κάθε αστρολογικό ζώδιο!). Ίσως το δικό σας να είναι κίτρινο. Εάν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να διακοσμήσετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας το κίτρινο, μάλλον δεν είστε μόνοι. Εάν γνωρίζετε τα χρώματα που συμπληρώνουν το κίτρινο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση στο σπίτι σας. Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος και Οικονομικός Τρόπος για να Προσθέσετε Χρώμα στο Σπίτι σας

16 Χρώματα για να Συμπληρώσετε το Κίτρινο στο Σπίτι σας

Από απαλό, εκλεπτυσμένο μαύρο έως διασκεδαστικό, ζωντανό πράσινο, ακόμη και σούπερ-ρομαντικό ροζ, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενσωματώσετε το κίτρινο στο σπίτι σας χωρίς να καταλήξετε με ένα κίτρινο σπίτι.

Συμβουλές για το συνδυασμό χρωμάτων με κίτρινο

  • Σκεφτείτε τον χώρο: Όλα τα χρώματα, ειδικά τα έντονα όπως το κίτρινο, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Μια φωτεινή απόχρωση μπορεί να είναι ιδανική για ένα σαλόνι ή τραπεζαρία, αλλά μια σιωπηλή απόχρωση μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα για το υπνοδωμάτιο.
  • Διασκεδάστε: Το παιχνίδι με τα ζωντανά χρώματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε την προσωπικότητά σας μέσα από το στυλ διακόσμησης σας. Μην ανησυχείτε πολύ για το ταίριασμα καθώς υπάρχουν πολλά χρώματα που συνδυάζονται τέλεια με όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου!
  • Ψωνίστε vintage: Ενώ το κίτρινο θεωρείται περισσότερο ένα statement χρώμα σήμερα, ήταν βασικό στις προηγούμενες δεκαετίες. Από το μουσταρδί της δεκαετίας του ’70 έως το χρώμα του βούτυρο της δεκαετίας του ’50, οι τάσεις του παρελθόντος σημαίνουν ότι το τοπικό σας κατάστημα με αντίκες είναι πιθανό να ξεχειλίζει από μοναδικά κίτρινα κομμάτια.

Ναυτικό μπλε και κίτρινο

Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές πινελιές όπως μαξιλάρια και φλοράλ για να αποδειχθεί ότι το ναυτικο μπλε είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα που ταιριάζουν με το κίτρινο.. Η επιλογή ενός μπλε που είναι λίγο πιο σκοτεινό, εμποδίζει τον εγκέφαλό σας να σκεφτεί αμέσως ένα κατάστημα IKEA.

Απαλό ροζ και κίτρινο

Ο όμορφος συνδυασμό κίτρινου και απαλού ροζ, αποδεικνύει ότι αυτή η απόχρωση είναι εντελώς ένα από τα χρώματα που ταιριάζουν με το κίτρινο.

Μωβ της μελιτζάνας και κίτρινο

Ως συμπληρωματικές αποχρώσεις το μωβ και το κίτρινο δημιουργήθηκαν πρακτικά το ένα για το άλλο. Κάθε συμπληρωματικό χρώμα έχει χαρούμενους, πιο ψυχρούς τόνους που φαίνονται φανταστικοί με αποχρώσεις του κίτρινου. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν είστε άτομο με θερμό ή ψυχρό χρώμα, δοκιμάστε αυτό το συνδυασμό.

Γκρι και κίτρινο

Το κίτρινο προσθέτει μια πινελιά ευθυμίας ενώ το γκρι φέρνει την εκλεπτυσμένη αισθητική.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καφέ και κίτρινο

Το καφέ πρέπει οπωσδήποτε να είναι στη λίστα των χρωμάτων που ταιριάζουν με το κίτρινο. Οι λευκοί και οι μαύροι τόνοι είναι η τέλεια τελική πινελιά.

Σκούρο κόκκινο και κίτρινο

Το κόκκινο και το κίτρινο ανήκουν στην ίδια χρωματική οικογένεια, επομένως είναι λογικό να συνδυάζονται καλά σε έναν χώρο. Για να ισορροπήσετε όλες τις θέρμες αποχρώσεις, δοκιμάστε ένα ουδέτερο χρώμα τοίχου και κουρτίνα σε απόχρωση όπως το ψυχρό λευκό ή το ανοιχτό γκρι.

Πράσινο και κίτρινο

Οι φωτεινοί κίτρινοι τοίχοι είναι το τέλειο συμπλήρωμα του λαμπερού πράσινου του φυτού.

Μαύρο και κίτρινο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το μαύρο ως χρώμα που ταιριάζει με το κίτρινο χωρίς να μοιάζει ο χώρος με μελισσα. Απλώς προσθέστε ένα τρίτο χρώμα και περιορίστε τους τόνους στο ελάχιστο.

Δείτε ακόμη 26 Πινελιές Έντονων Χρωμάτων για Μινιμαλιστικά Σπίτια

Αποχρώσεις πολύτιμων λίθων και σκούρο κίτρινο

Αυτές οι υπέροχες αποχρώσεις ταιριάζουν με το κίτρινο, όπως τα σκούρα μωβ μαξιλάρια, τα κλινοσκεπάσματα σε νερό, η μουσταρδί κουβέρτα, ακόμη και το έντονο ροζ κρεβάτι για σκύλους. Για να πέτυχετε αυτή την εμφάνιση, επιλέξτε έναν πιο σκούρο κίτρινο τόνο, αντί για έναν πιο φωτεινό.

Θερμό ροζ και μουσταρδί

Έχετε σκεφτεί ποτέ του θερμού ροζ ως ένα από τα χρώματα που ταιριάζουν με το κίτρινο; Αυτό το εκλεκτικό διαμέρισμα το αποδεικνύει! Λατρεύουμε τη χρήση μαξιλαριών σε χρώμα μουσταρδί (ένα χρώμα που είναι τάση αυτή τη στιγμή) στον θερμό ροζ καναπέ και το απαλό κίτρινο των τοίχων στο βάθος.

Γαλαζοπράσινο και νέον κίτρινο

Αν αναρωτιέστε αν το γαλαζοπράσινο είναι ένα από τα χρώματα που συνδυάζονται με το κίτρινο, η απάντηση είναι ναι, αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο κίτρινο.

Λευκό και κίτρινο

Ο κλασικός χρωματικός συνδυασμός λευκού και κίτρινου είναι πάντα αγαπημένος. Και τα δύο χρώματα δίνουν μια καθαρή, φρέσκια ατμόσφαιρα και είναι απολύτως δυνατό να διαμορφώσετε αυτόν τον συνδυασμό με τρόπο που να μην φαίνεται βαρετό.

Αποχρώσεις ξύλου και κίτρινο

Το καφέ και το κίτρινο είναι ένα δυναμικό δίδυμο σε αυτήν την τραπεζαρία. Μια πιο σκούρα κίτρινη απόχρωση παίρνει το επίκεντρο στους τοίχους, ενώ τα καφέ στοιχεία, επίσης μέρος της οικογένειας των θέρμων χρωμάτων, συμπληρώνουν το χώρο και δημιουργούν μια γήινη, φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Σκούρο ροζ και κίτρινο

Ένας σκούρος ροζ καναπές σε συνδυασμό με διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου — ωχρές κουρτίνες, έργα τέχνης μουσταρδί έργα τέχνης και ένα βουτυρένιο μαξιλάρι καθίσματος στην πολυθρόνα είναι μια φωτεινή, ζωντανή προσθήκη στο σπίτι. Δοκιμάστε ένα σχέδιο ταπετσαρίας με παρόμοιες αποχρώσεις για να συνδέσετε άψογα τη διακόσμησή σας μεταξύ τους.

Σκούρο και ανοιχτό κίτρινο

Αυτό το υπνοδωμάτιο αποδεικνύει ότι το περισσότερο είναι περισσότερο με μια μονόχρωμη κίτρινη εμφάνιση. Οι χαρούμενοι τοίχοι του υπνοδωματίου και η κουρτίνα είναι πιο ανοιχτή απόχρωση, ενώ τα κλινοσκεπάσματα και τα κομοδίνα είναι ελαφρώς πιο σκούρες αποχρώσεις και πιο κοντά στο μουσταρδί. Για επιπλέον οπτικό ενδιαφέρον, δοκιμάστε να προσθέσετε στοιχεία όπως ασπρόμαυρες ριγέ λάμπες, οι οποίες εισάγουν ένα φινίρισμα υψηλής αντίθεσης στο χώρο.

Καμένο πορτοκαλί, τριανταφυλλί και κίτρινο

Το κίτρινο λάμπει επίσης όταν περιβάλλεται από τις άλλες αποχρώσεις ανατολής και δύσης του ηλίου – οι ενοποιημένες διαβαθμίσεις του χρώματος παρέχουν ισορροπία χωρίς να θυσιάζουν τον αντίκτυπο. Οι αποχρώσεις του κίτρινου φέρνουν μια φιλόξενη ζεστασιά στους τοίχους και τα κλινοσκεπάσματα, ενώ οι καμένες πορτοκαλί και ροζ λεπτομέρειες δένουν την εμφάνιση με ευκολία. Για να αποφύγετε την υπερβολή αυτής της κάπως μονόχρωμης παλέτας χρωμάτων, δοκιμάστε να εισάγετε άλλα φινιρίσματα στο χώρο, όπως τα ξύλινα κομοδίνα και τα ράφια εδώ. Φυσικά, ούτε τα φυτά βλάπτουν ποτέ στη διακόσμηση.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Τα Ιδανικά Χρώματα Υπνοδωματίου για Κάθε Ζώδιο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος και Οικονομικός Τρόπος για να Προσθέσετε Χρώμα στο Σπίτι σας

Πώς Να Πλύνεις Σωστά Το Πάπλωμα Χωρίς Να Διαλύσεις Το Πλυντήριο

Πώς Να Πλύνεις Σωστά Το Πάπλωμα Χωρίς Να Διαλύσεις Το Πλυντήριο