in , , , , ,

Οι 7 Αποχρώσεις που Πρέπει να Έχετε στο Υπνοδωμάτιο σας Φέτος Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Οι 7 Αποχρώσεις που Πρέπει να Έχετε στο Υπνοδωμάτιο σας Φέτος Σύμφωνα με τους Ειδικούς
Οι 7 Αποχρώσεις που Πρέπει να Έχετε στο Υπνοδωμάτιο σας Φέτος Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις υπνοδωματίου αυτή τη στιγμή. Οι 5 Καυτές Τάσεις Διακόσμησης Υπνοδωματίου για το 2023 και 4 που μας Αποχαιρετούν

Οι ροζ τόνοι σας χαλαρώνουν.

KatarzynaBialasiewicz/Getty Images

Το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ένα μέρος που φέρνει άνεση και ηρεμία και ένα απαλό, ουδέτερο ροζ είναι τέλειο για να δημιουργήσει μια ξεκούραστη απόδραση.

Το κασμιρένιο αποπνέει κομψότητα και στυλ.

New Africa/Shutterstock

Οι πλούσιοι τόνοι του κασμιρένιου χρώματος, που είναι πιο ζεστοί από το λευκό, δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας που μετατρέπει κάθε υπνοδωμάτιο σε ένα κομψό καταφύγιο. Η πιο πλούσια, υπόλευκη απόχρωση μπορεί να προσθέσει μια χαλαρωτική αίσθηση στο υπνοδωμάτιο.

Επιπλέον παρέχει μια φυσική ζεστασιά χωρίς να είναι ένα χρώμα στο οποίο πρέπει να δεσμευτείτε η διακόσμηση στο υπνοδωμάτιό σας και μπορείτε να το ενσωματώσετε με πολυτελή κλινοσκεπάσματα, ζεστές, άνετες κουβέρτες και βαμμένους τοίχου.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, μπορεί να ενισχύσει το φυσικό φως της ημέρας στο δωμάτιο, καθώς είναι ένα “γήινο χρώμα με μια πιο ανοιχτή πινελιά”.

Το ομιχλώδες μπλε του ουρανού προκαλεί γαλήνιο συναίσθημα.

ben bryant/Shutterstock

Τα μπλε είναι γνωστά για την ειρήνη και την ηρεμία και τίποτα δεν είναι τόσο χαλαρό και ευάερο όσο το ομιχλώδες μπλε του ουρανού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αν επιλέξετε ένα γαλάζιο που είναι λίγο πιο φωτεινό, μπορείτε να δώσετε ενέργεια στο δωμάτιο και αν επιλέξετε μια απόχρωση που είναι λίγο πιο σιωπηλή, θα απολαύσετε ένα πιο κομψό σχέδιο.

Δείτε ακόμη Τα Ιδανικά Χρώματα Υπνοδωματίου για Κάθε Ζώδιο

Τα θερμά καφέ ζεσταίνουν το υπνοδωμάτιό σας.

sirtravelalot/Shutterstock

Τα πλούσια, γήινα καφέ αγκαλιάζουν τη ζεστασιά, καθιστώντας την απόχρωση μια υπέροχη επιλογή για το υπνοδωμάτιο.

Οι ζεστές αποχρώσεις του ξύλου κάνουν το υπνοδωμάτιο φιλόξενο, ο καφέ δερμάτινος εξοπλισμός είναι μια κομψή πρόταση και οι καφέ αποχρώσεις προσθέτουν μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τη φύση που λειτουργεί με δημοφιλή πιο φωτεινά χρώματα. Τα πιο σκούρα καφέ μπορούν να κάνουν κομψή αντίθεση με λευκά και κρεμ, αλλά έχουν μια πιο ήπια εμφάνιση με πιο απαλά μπλε, γαλαζοπράσινα και ροζ.

Το mossy green προσθέτει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Ground Picture/Shutterstock

Τα χρώματα που είναι εμπνευσμένα από τη φύση είναι ιδιαίτερα ελκυστικά στο υπνοδωμάτιο, όπου προσθέτουν μια αίσθηση φρεσκάδας. Το mossy green μπορεί να ενσωματωθεί με πολλούς τρόπους, όπως σε φυτά, κλινοσκεπάσματα, έργα τέχνης και χρώματα τοίχων.

Το μπλε-γκρι του σχιστόλιθο είναι ιδανικό για όσους θέλουν γαλήνια ατμόσφαιρα.

LEKSTOCK 3D/Shutterstock

Ως ένας από τους πιο ιδιωτικούς χώρους του σπιτιού, το υπνοδωμάτιο μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος απόδρασης και επαναφόρτισης, κάνοντας το μπλε-γκρι του σχιστόλιθου το ιδανικό χρώμα.

Μπορεί να λειτουργήσει με πολλά στυλ σχεδίασης, από ρουστίκ και cottage-y έως κομψό και μοντέρνο. Η ομορφιά του είναι ότι μπορείτε να του δώσετε το δικό σας προσωπικό στυλ, κάνοντάς το το χρώμα φόντου του υπνοδωματίου σας.

Το λιλά θα λάμψει στην οροφή.

Viktoria Lytvyn/Shutterstock

Η οροφή τoυ υπνοδωματίου μπορεί συχνά να παραβλέπεται, αλλά είναι ένα υπέροχο μέρος για να “προσθέσετε ένα μυστικό χρώμα εμφασης” για να το απολαύσετε πριν κοιμηθείτε ή ξυπνήσετε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το λιλά λειτουργεί ως ένα υπέροχο, χαλαρωτικό χρώμα για να προσθέσει μια απαλή λάμψη στην οροφή.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 12 Αλλαγές που Πρέπει να Κάνουν Όλοι στο Υπνοδωμάτιό τους Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Πίνετε Καφέ σε μια Κόκκινη Κούπα

Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Πίνετε Καφέ σε μια Κόκκινη Κούπα

βραζιλιάνικη λεμονάδα,καλοκαιρινό ποτό,νόστιμες δημιουργίες,γλυκές δημιουργίες,

Η Βραζιλιάνικη Λεμονάδα Είναι το Ποτό που Πρέπει να Δοκιμάσετε Αυτό το Καλοκαίρι