in , , , ,

Ξέμεινες από Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων; Αυτό Μπορείς Να Κάνεις

Ξέμεινες από Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων; Αυτό Μπορείς Να Κάνεις
Ξέμεινες από Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων; Αυτό Μπορείς Να Κάνεις

Έχετε λοιπόν μια στοίβα από ρούχα για να πλύνετε αλλά συνειδητοποιείτε ότι ξεμείνατε από απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων; Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. 9 Εναλλακτικές Χρήσεις Αφρού Ξυρίσματος

Africa Studio/Shutterstock

Απορρυπαντικό αραιωμένο με νερό

Όταν πανικοβάλλεστε μήπως ξεμείνετε από απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, δοκιμάστε αυτό το εξαιρετικό κόλπο πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα ζεστού νερού στο άδειο μπουκάλι απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων και ανακινήστε το. Οι πιθανότητες είναι ότι θα έχετε αρκετό για να πλύνετε ένα ακόμη φορτίο ρούχων.

Τριμμένο σαπούνι και βόρακας

Μια μπαρα σαπουνιου μπορεί να τριφτεί και να συνδυαστεί με βορακα για να δημιουργήσετε μια πολύ αποτελεσματική εναλλακτική λύση απορρυπαντικού πλυντηρίου. Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Με ένα μαχαίρι βουτύρου, ένα κουτάλι ή ακόμα και έναν τρίφτη τυριών, τρίψτε περίπου ένα φλιτζάνι σαπούνι.
  • Προσθέστε το τριμμένο σαπούνι σε ½ φλιτζάνι βόρακα και ½ φλιτζάνι σόδα πλυσίματος.
  • Ανακατέψτε το διάλυμα και χρησιμοποιήστε όπως θα κάνατε με ένα κανονικό απορρυπαντικό πλυντηρίου.

Δείτε ακόμη 7 Χρήσεις του Γάλακτος που Μπορεί να Σώσουν την Ημέρα σας

Μαγειρική σόδα

Για πρόσθετη ενίσχυση της καθαριστικής δύναμης, προσθέσετε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα στον κάδο πριν βάλετε ρούχα. Είναι σε θέση να αφαιρεί οξέα, λάδια και ακόμη και οσμές, αφήνοντας τα ρούχα σας να μυρίζουν καθαρά και φρέσκα.

Δεδομένου ότι είναι ένα φυσικό προϊόν, είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα στα ρούχα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ξύδι

Μια δόση από λευκό ξύδι που θα προστεθεί σε έναν κύκλο πλύσης μπορεί να διαλύσει τους λεκέδες και τις μυρωδιές και να αφήσει τα ρούχα σας πιο φρέσκα από ό,τι όταν μπήκαν στο πλυντήριο. Επιπλέον, είναι φθηνό! Το ξύδι πρέπει να έχει πάντα μια θέση στο ράφι του πλυντηρίου σας, ακόμα και όταν τελικά έχετε εφοδιαστεί με το αγαπημένο σας απορρυπαντικό.

Για να χρησιμοποιήσετε το ξύδι ως εναλλακτική λύση απορρυπαντικού πλυντηρίου, απλά προσθέστε ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι με τον ίδιο τρόπο που θα προσθέσατε απορρυπαντικό.

Ζεστό νερό

Μπορείτε πάντα να βασιστείτε στη δύναμη του ζεστού νερού. Για τη μεγαλύτερη καθαριστική ισχύ, ρυθμίστε τον κύκλο πλύσης σε υψηλή θερμοκρασία, ρυθμίστε το επίπεδο της βρωμιάς σε πολύ και επιλέξτε επιλογή ατμού εφόσον έχει το πλυντήριο . Αποφύγετε τη χρήση ευαίσθητου προγράμματος ή γρήγορου πλυσίματος.

Δείτε επίσης Βάλτε Ξίδι στο Καζανάκι και Προσέξτε τι θα Συμβεί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Φυτά για να Αποφύγετε τα Τσιμπήματα των Μελισσών Αυτό το Καλοκαίρι

12 Φυτά για να Αποφύγετε τα Τσιμπήματα των Μελισσών Αυτό το Καλοκαίρι

καφέ άκρες σε φυτά εσωτερικού χώρου,καφέ άκρες σε φύλλα,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Καφέ Φύλλα Στα Φυτά Σας: 10 Λόγοι που Δημιουργούνται και Αντιμετώπισή τους