in , , , , , ,

Βάλτε Ξίδι στο Καζανάκι και Προσέξτε τι θα Συμβεί

Το να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και το μπάνιο σας χωρίς μικρόβια δεν είναι πλέον ένα όνειρο. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε όλα τα είδη χημικών καθαριστικών και απολυμαντικών που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό για το νοικοκυριό σας. Υπάρχουν πολλές φυσικές εναλλακτικές λύσεις που σας βοηθούν να διατηρήσετε ένα υγιές και καθαρό σπίτι για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Αν το κύριο μέλημά σας είναι να έχετε ένα καθαρό και απαλλαγμένο από χημικά μπάνιο, είστε τυχεροί, επειδή έχουμε μια καταπληκτική συμβουλή που θα καθαρίσει και θα απολυμάνει την κύρια πηγή μικροβίων: την τουαλέτα σας. Πώς να καθαρίσετε το φούρνο με μαγειρική σόδα και ξύδι!

Για αυτό το φυσικό μίγμα καθαρισμού θα χρειαστείτε ένα ποτήρι 9% συμπυκνωμένο ξύδι και μαγειρική σόδα ή διάλυμα ιωδίου.

Θερμαίνετε το ποτήρι με ξύδι μέχρι να φτάσει περίπου στους 40 βαθμούς C και στη συνέχεια ανακατέψτε με τη μαγειρική σόδα. Οι αναλογίες σας πρέπει να είναι οι εξής: για 200 γραμμάρια ξύδι θα χρειαστείτε 1 κουταλιά σούπας σόδας. Χύστε το μείγμα στο καζανάκι της τουαλέτας και αφήστε εκεί για λίγες ώρες ή ακόμα και για μια νύχτα. Μπορείτε να ξεπλύνετε με νερό μετά. Επαναλάβετε τη διαδικασία πολλές φορές.

Αν δεν έχετε μαγειρική σόδα μπορείτε να καθαρίσετε την τουαλέτα σας μόνο με το ξύδι. Αδειάστε το καζανάκι και σκουπίστε την επιφάνεια του με ένα καθαρό πανί. Ρίξτε ξύδι στις λεκιασμένες περιοχές και αφήστε για 2-6 ώρες. Τέλος, καθαρίστε τη βρωμιά με μη μεταλλική ξύστρα. 18 προτάσεις καθαριότητας σπιτιού με ξύδι

Το ξίδι είναι εξαιρετικό στην απομάκρυνση των αλάτων και τον καθαρισμό σκουριάς από μεταλλικά μέρη. Το ξίδι είναι επίσης εξαιρετικό στην αφαίρεση δυσάρεστων οσμών και δεν χρειάζεται καθάρισμα καθώς εξατμίζεται μόνο του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα βακτήρια όπως το shigella και το E. coli καταστρέφονται πλήρως με ξύδι και έτσι αποφεύγετε τον κίνδυνο της δυσεντερίας.

Θυμηθείτε τις ιδιότητες του ξιδιού την επόμενη φορά που θα βρεθείτε να επιλέγετε ένα ακριβό χημικό προϊόν καθαρισμού από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ.

ΞΥΔΙ: Οι 20 ΧΡΗΣΕΙΣ του που σίγουρα δεν μπορείς να φανταστείς!!!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Πράγματα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να Καθαρίζετε με την Ηλεκτρική Σκούπα

10 Δημιουργικές Ιδέες για το Χώρο Κάτω από τις Σκάλες