in , , , ,

Θάψτε 2 Λευκά Εσώρουχα στον Κήπο και Δείτε τι θα Συμβεί

λευκά εσώρουχα στον κήπο,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,
λευκά εσώρουχα στον κήπο,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Ενώ υπάρχουν πολλοί επιστημονικοί τρόποι και μικροσυσκευές για να προσδιορίσετε την ποιότητα του χώματός σας, μπορεί είτε να είναι λίγο χρονοβόροι είτε δαπανηροί. Αλλά ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να ελέγξετε την ποιότητα του χώματος είναι να θάψετε 2 λευκά εσώρουχα στον κήπο σας. Μην πετάς τα Τσόφλια από τα Φυστίκια Αιγίνης: Οι 4 Χρήσεις τους στον Κήπο

ravallirepublic

Η σχετική μελέτη ξεκίνησε για πρώτη φορά από το Υπουργείο Γεωργίας του Οντάριο, στον Καναδά, όπου η δοκιμή βαμβακιού πραγματοποιήθηκε από έναν ειδικό στη διαχείριση του εδάφους ως «τροφή» για οργανισμούς. Σε εδάφη με υψηλότερη βιολογική δραστηριότητα, τα βαμβακερά εσώρουχα ήταν πιο αποσυντεθειμένα καθώς οι οργανισμοί τρέφονται με αυτό, υποδεικνύοντας ότι ήταν ενεργοί στο χώμα.

Το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ερευνητικό Ινστιτούτο επίσης ερευνούν και διερευνούν τη βιοποικιλότητα στο έδαφος θάβοντας ένα ζευγάρι εσώρουχα στο έδαφος και το προωθούν ως τεστ έτσι ώστε οι ιδιώτες κηπουροί και οι αγρότες να μπορούν να εξετάσουν και να κατανοήσουν το υγεία του εδάφους.

Δείτε ακόμη Θα εκπλαγείτε με αυτά τα 9 Σπιτικά Λιπάσματα Γκαζόν Χωρίς Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

Τι συμβαίνει όταν θάβετε 2 λευκά εσώρουχα στον κήπο

Το τεστ είναι αρκετά απλό και κατανοητό. Ένα βαμβακερό σώβρακο θάβεται στο χώμα για 2 μήνες. Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος, αφαιρείται και εξετάζεται για την κατάστασή του. Εάν έχει φθαρεί άσχημα, αυτό υποδηλώνει υψηλό αριθμό μικροβιακής δραστηριότητας, δείχνοντας ότι το χώμα είναι πλούσιο και υγιές, το οποίο είναι εξαιρετικό για την κηπουρική και τη γεωργία.

Εάν το εσώρουχο δεν έχει φθαρεί ή βρεθεί ελαφρώς φθαρμένο, σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεγάλη βιολογική δραστηριότητα στο χώμα και ότι δεν είναι τόσο πλούσιο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

botinst

Συνήθως, το χώμα πρέπει να είναι ποικιλόμορφο – θα πρέπει να υπάρχουν ωφέλιμοι μύκητες, βακτηρίδια και άλλοι βοηθητικοί μικροοργανισμοί. Όσο περισσότερα είναι, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δραστηριότητά τους στο χρώμα, διασφαλίζοντας ότι είναι πλούσιο και υγιές. Όταν θάβετε λευκά βαμβακερά εσώρουχα στο χρώμα, αυτά τρέφονται με το υλικό. Αναλόγως το επίπεδο αποσύνθεσης του υφάσματος, μπορείτε να προσδιορίσετε πόσο υγιές και θρεπτικό είναι το χώμα σας.

Πώς μπορείτε να το δοκιμάσετε

Μπορείτε να θάψετε μερικά βαμβακερά εσώρουχα στον κήπο σας σε διαφορετικά σημεία – αρκετά βαθιά ώστε να καλυφθούν από χώμα και να τα σκάψετε μετά από 2 μήνες για να αναλύσετε την κατάστασή τους. Όσο πιο φθαρμένα είναι, τόσο καλύτερο χώμα έχετε στον κήπο σας. Αντίστοιχα, αν έχετε μια μεγάλη ζαρντινιέρα στο σπίτι, μπορείτε να θάψετε ένα μικρό βαμβακερό μαντήλι για να δοκιμάσετε την ποιότητα του χώματος του μικρού σας κήπου.

Δείτε επίσης Ποια Είναι η Χειρότερη Ωρα για να Ποτίζετε τα Φυτά και Ποια η Καλύτερη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός συσκευών κουζίνας,συμβουλές καθαρισμού TikTok,χρήσιμα,

Συμβουλές Καθαρισμού Συσκευών Κουζίνας με τον Τρόπο του TikTok!

κίνδυνος πρόωρου θανάτου,καθημερινή άσκηση 11 λεπτών,συμβουλές υγείας,υγεία,

Καθημερινή Άσκηση 11 Λεπτών Μπορεί να Μειώσει τον Κίνδυνο Πρόωρου Θανάτου, Σύμφωνα με Νέα Μελέτη