in , , ,

Μια Νέα Μελέτη Προτείνει ότι Μπορείτε να Γίνετε πιο Δυνατοί σε Μόνο 3 Δευτερόλεπτα την Ημέρα

άσκηση ενδυνάμωσης 3 δευτερολέπτων,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,
Μια Νέα Μελέτη Προτείνει ότι Μπορείτε να Γίνετε πιο Δυνατοί σε Μόνο 3 Δευτερόλεπτα την Ημέρα

Για να αποκτήσετε το τέλειο καλοκαιρινό σώμα απαιτεί ιδρώτα και αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο. Αλλά η επιστήμη μπορεί να σας δείξει πώς μπορείτε να γίνετε πιο δυνατοί με μόνο 3 δευτερόλεπτα την ημέρα σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Καθημερινή Άσκηση 11 Λεπτών Μπορεί να Μειώσει τον Κίνδυνο Πρόωρου Θανάτου, Σύμφωνα με Νέα Μελέτη

Μια νέα μελέτη δείχνει ότι μια άσκηση 3 δευτερολέπτων θα μπορούσε να βελτιώσει τη δύναμη.

Μια Νέα Μελέτη Προτείνει ότι Μπορείτε να Γίνετε πιο Δυνατοί σε Μόνο 3 Δευτερόλεπτα την Ημέρα

Στη μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στο Scandanavian Journal of Medicine and Science in Sports, 39 φοιτητές επιλέχθηκαν να κάνουν μόνο μία άσκηση μυών για 3 δευτερόλεπτα την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα.

Υπήρχαν 3 ομάδες σε αυτό το πείραμα. Η πρώτη επικεντρώνονταν στο να κατεβάσουν βάρος από τους ώμους τους προς τα κάτω. Η δεύτερη ομάδα έκανε μια παραλλαγή της άσκησης, σηκώνοντας το βάρος μέχρι τους ώμους. Έπειτα, υπήρχε μια τρίτη ομάδα ελέγχου, που δεν έκανε κανενός είδους άσκηση.

Τα αποτελέσματα

Τα άτομα της πρώτης είχαν 12% αύξηση στη δύναμη ενώ η δεύτερη ομάδα που έκανε την ισομετρική μπούκλα είχε λιγότερο σημαντική αύξηση στη δύναμη.

Δείτε ακόμη 7 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Κάνετε πριν από Άσκηση

Δεν αντικαθιστά πραγματικά την τακτική άσκηση.

Οι personal trainers μας υπενθυμίζουν ότι η σωματική υγεία έχει πολλές συνιστώσες — διατήρηση και επίτευξη καλής κινητικότητας, φροντίδα του αναπνευστικού συστήματος και βελτίωση της μυϊκής κατάστασης, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Ναι, η μελέτη έδειξε ότι η άσκηση των 3 δευτερολέπτων είχε κάποια κέρδη δύναμης, αλλά δεν λαμβάνει υπόψη το χτίσιμο μυών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι το μέγεθος του δείγματος στη μελέτη ήταν μάλλον μικρό. Επίσης, μπορεί να είχαν ωφεληθεί οι αρχάριοι καθώς αποκτούν δύναμη πιο γρήγορα από τους βετεράνους του γυμναστηρίου.

Οι άνθρωποι που μπορούν να ωφεληθούν

Για τους περισσότερους από εμάς, η άσκηση δεν θα δώσει φουσκωμένους μύες. Ωστόσο, μπορεί να ωφελήσει μερικούς ανθρώπους με θετικό τρόπο. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, ηλικιωμένους που υποφέρουν από μείωση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Μια τέτοια ρουτίνα άσκησης μπορεί να είναι ένας επαρκής τρόπος για να διατηρήσουν τις σωματικές τους ικανότητες σε κάποια δυναμικότητα.

Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως τόνωση του ηθικού για άτομα που πιστεύουν ότι το γυμναστήριο είναι ένα εξαιρετικά τρομακτικό μέρος και πιστεύουν ότι η αλλαγή απαιτεί τεράστια προσπάθεια.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 7 Αιτίες Αύξησης Βάρους που Δεν Εχουν Σχέση με τη Διατροφή ή την Έλλειψη Άσκησης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ανακαίνιση κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,

5 Πράγματα στην Ανακαίνιση Κουζίνας για τα Οποία Δεν Πρέπει να Σπαταλάτε Χρήματα Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Κρεμάς Την Πετσέτα Της Κουζίνας Στον Φούρνο; Αυτός είναι ο Λόγος που Δεν Πρέπει Να Το Ξανακάνεις

Κρεμάς Την Πετσέτα Της Κουζίνας Στον Φούρνο; Αυτός είναι ο Λόγος που Δεν Πρέπει Να Το Ξανακάνεις