in , , , , , ,

5 Πράγματα στην Ανακαίνιση Κουζίνας για τα Οποία Δεν Πρέπει να Σπαταλάτε Χρήματα Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

ανακαίνιση κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,
ανακαίνιση κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,

Κατά την ανακαίνιση μιας κουζίνας, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι αξίζει και τι δεν αξίζει να αλλαχθεί. Ορισμένες δαπάνες είναι αναπόφευκτες αλλά για 5 πράγματα δεν πρέπει ποτέ να σπαταλάτε χρήματα σύμφωνα με τους διακοσμητές. Τέλεια Ανακαίνιση Κουζίνας: 6 Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ό,τι έχετε ονειρευτεί

Αλλάξτε μαρμάρινους πάγκους κουζίνας με πάγκους από χαλαζία

Shutterstock

Οι μαρμάρινοι πάγκοι είναι όμορφοι, αλλά τείνουν να έχουν υψηλή τιμή και μπορεί να απαιτούν πολλή συντήρηση. Αν αναζητάτε μια αίσθηση πολυτελείας σε χαμηλότερη τιμή θα πρέπει να επιλέξετε τον τεχνητό χαλαζία που χρησιμοποιεί φυσικά υλικά.

Προσφέρει παρόμοια εμφάνιση με αυτήν του μάρμαρου, αλλά γενικά κοστίζει πολύ λιγότερο και απαιτεί λιγότερη συντήρηση. Η αλλαγή αυτή θα σας εξοικονομήσει χρόνο, προσπάθεια και χρήματα μακροπρόθεσμα.

Αποφύγετε ντουλάπια από μασίφ ξύλο και κατά παραγγελία ντουλάπια όποτε είναι δυνατόν

Αν και τα ντουλάπια από μασίφ ξύλο είναι ανθεκτικά, τείνουν να είναι αρκετά ακριβά.

Τα ντουλάπια από ξύλινο καπλαμά είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο. Παρέχουν μια ζεστή, φυσική εμφάνιση παρόμοια με αυτή που παίρνετε από μασίφ ξύλο σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Επιπλέον, αποφύγετε τα κατά παραγγελία ντουλάπια όποτε είναι δυνατόν. Ανεβάζουν το κόστος και θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος από τον κατασκευαστή για να τα φτιάξει στην κουζίνα σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 7 Οικονομικοί Τρόποι για να Αυξήσετε την Αξία του Σπιτιού σας Χωρίς Ανακαίνιση

Αντί να επικεντρώνεστε σε φανταχτερές συσκευές, εστιάστε σε έξυπνες λεπτομέρειες

Shutterstock

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μετατρέψετε την κουζίνα σας σε μια από τις ημιεπαγγελματικές που βλέπετε στην τηλεόραση, αλλά πολλές από αυτές τις φανταχτερές συσκευές συνήθως δεν έχουν νόημα για τους οικιακούς μάγειρες και θα ανεβάσουν το κόστος μιας ανακαίνισης.

Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγη από αυτήν την αίσθηση του «σεφ» στην κουζίνα σας, επενδύστε σε έξυπνα αξεσουάρ όπως μια μαγνητική θήκη για μαχαίρι, μια σχάρα για να κρεμάσετε γλάστρες ή ένα πτυσσόμενο ντουλάπι μπαχαρικών.

Αυτά τα αντικείμενα είναι ένας σχετικά οικονομικός τρόπος για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας και μπορούν επίσης να είναι πρακτικά και να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε.

Χρησιμοποιήστε πλάτη κουζίνας (backsplash) στη θέση πλακιδίων

Μια κουζίνα δεν είναι πλήρης χωρίς μια ωραία πλάτη (backsplash). Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ένα συναρπαστικό στοιχείο τονικής και υφής στο χώρο σας και συνήθως δεν θα σας κοστίσει αρκετά χρήματα.

Αποφύγετε την αλλαγή της διάταξης ενός δωματίου

Η μεγαλύτερη συμβουλή για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να διατηρήσουν το κόστος χαμηλά είναι ότι θα πρέπει να αποφύγουν να κάνουν σημαντικές αλλαγές στη διάταξη της κουζίνας.

Κάθε φορά που αλλάζετε τα υδραυλικά σας, αλλάζετε την ηλεκτρική διάταξη ή γκρεμίζετε έναν τοίχο, το κόστος σας θα αυξάνεται.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητες. Μπορείτε να επιτύχετε τους λειτουργικούς και αισθητικούς σας στόχους παίζοντας με τις αναλογίες, τα υλικά και τους χρωματικούς συνδυασμούς.

πηγή

Δείτε επίσης Ανακαίνιση μπάνιου 45ετίας με κόστος ΚΑΤΩ από 100 ευρώ – Βίντεο με τα βήματα και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 13

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σκόρπιες Πέτρες Στον Κήπο: 34 Υπέροχες και Εύκολες Ιδέες

Σκόρπιες Πέτρες Στον Κήπο: 34 Υπέροχες και Εύκολες Ιδέες

άσκηση ενδυνάμωσης 3 δευτερολέπτων,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Μια Νέα Μελέτη Προτείνει ότι Μπορείτε να Γίνετε πιο Δυνατοί σε Μόνο 3 Δευτερόλεπτα την Ημέρα