in , , , ,

Τέλεια Ανακαίνιση Κουζίνας: 6 Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ό,τι έχετε ονειρευτεί

Μια λειτουργική κουζίνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια ενός σπιτιού. Ανεξάρτητα από το αν είστε ελεύθεροι, ζευγάρι ή μεγάλη οικογένεια, το να έχετε μια φιλόξενη και πρακτική κουζίνα είναι απολύτως απαραίτητο. Ακόμα κι αν περιφρονείτε το μαγείρεμα, μια όμορφη ανακαίνιση κουζίνας μπορεί ξαφνικά να κάνει την ιδέα να ετοιμάσετε υγιεινά γεύματα για τον εαυτό σας πολύ πιο ελκυστική. Εξάλλου – αν δεν αντέχετε την εμφάνιση της κουζίνας σας, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα αποφύγετε να ξοδεύετε χρόνο εκεί μέσα. Με μερικές χρήσιμες συμβουλές θα διασφαλίσετε ότι η ανακαίνιση της κουζίνας θα αγγίξει την τελειότητα. Ανακαίνιση μπάνιου 45ετίας με κόστος ΚΑΤΩ από 100 ευρώ – Βίντεο με τα βήματα και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν

6 Συμβουλές για την Τέλεια Ανακαίνιση Κουζίνας

Ανακαίνιση Κουζίνας: Σκεφτείτε τον χώρο του ψυγείου

Πολλοί άνθρωποι κατά την ανακαίνιση θα ήθελαν να αλλάξουν το μέγεθος του ψυγείου τους, ειδικά αν προτιμάτε την ιδέα ενός μοντέλου με διπλή πόρτα παρά ενός μονό ψυγείου. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να σχεδιάσετε να αφήσετε χώρο για το ψυγείο σας από την αρχή, καθώς μόλις εγκατασταθούν τα νέα σας ντουλάπια, δεν θα μπορείτε να αυξήσετε τον χώρο του ψυγείου. Έτσι, αν θέλετε ένα τεράστιο ψυγείο, αφήστε έναν τεράστιο χώρο!

Σκεφτείτε τον νεροχύτη

Παρόμοια με τον χώρο που πρέπει να αφήσετε για το ψυγείο σας, πρέπει επίσης να σκεφτείτε τι είδους νεροχύτης είναι ιδανικό για εσάς πριν τοποθετήσετε ορισμένα ντουλάπια. Υπάρχουν πολλές επιλογές για νεροχύτες, τελικά, και είναι πιο σημαντικό αν αποφεύγετε το πλυντήριο πιάτων και θα πλένετε τα πιάτα στο χέρι. Ο νεροχύτης της κουζίνας σας θα πρέπει να περιλαμβάνει το μέγεθος και το βάθος που θα θέλατε (ή μπορεί να χωρέσει άνετα στον επιθυμητό πάγκο κουζινας ) καθώς και το είδος του σχεδιασμού της βρύσης που θα θέλατε. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε εάν θα θέλατε να εγκατασταθεί σκουπιδοφάγος κάτω από τον νεροχύτη σας.

Δείτε ακόμη 8 Λάθη Ανακαίνισης που οδηγούν σε απώλεια Χρήματων

Σκεφτείτε την προσθήκη μιας νησίδας κουζίνας

Πολλές ανακαινίσεις κουζίνας περιλαμβάνουν μια νησίδα κουζίνας, το οποίο μπορεί να είναι το τέλειο μέρος για μαγείρεμα και προετοιμασία, αλλά και να προσθέσει επιπλέον χώρο στην κουζίνα σας. Ωστόσο, καταλαμβάνουν πολύ πολύτιμο χώρο δαπέδου, οπότε αν η κουζίνα σας είναι μικρή, μπορεί να μην είναι κατάλληλη για εσάς. Εάν είστε μονοί, μια νησίδα μπορεί να μην αποτελεί εμπόδιο, αλλά εάν είστε μεγάλη οικογένεια με μικρή κουζίνα, τότε θα χρησιμεύσει ως εμπόδιο για να είναι η οικογένεια μαζί στην κουζίνα ταυτόχρονα.

Ωστόσο, οι νησίδες είναι ιδανικές για επιπλέον χώρο αποθήκευσης και μαγειρέματος, γι’ αυτό σταθμίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προτού επιλέξετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γίνετε δημιουργικοί με τον αποθηκευτικό χώρο σας

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι η τέλεια στιγμή για να εγκαταστήσετε όσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε όταν τοποθετείτε νέα ντουλάπια. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να εφαρμόσετε ιδέες όπως αποθήκευση κάτω από το ντουλάπι ή πτυσσόμενα ράφια, τα οποία μπορούν να προσθέσουν σημαντικό χώρο για ορισμένα αντικείμενα χωρίς συμβιβασμούς στον χώρο του δαπέδου σας. Αυτή είναι επίσης η τέλεια ιδέα για μια μικρή κουζίνα όπου ο χώρος μπορεί να είναι περιορισμένος.

Παραγγείλετε τους πάγκους σας μετά την εγκατάσταση των ντουλαπιών σας

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να παραγγείλετε τους πάγκους που έχετε επιλέξει την ίδια στιγμή που παραγγέλνετε τα ντουλάπια σας, αλλά οι διαστάσεις του ντουλαπιού μπορεί να διαφέρουν τόσο ελαφρώς μόλις εγκατασταθούν λόγω του σχήματος της κουζίνας σας (αν ένας τοίχος είναι απλώς λίγο εκτός κέντρου, για παράδειγμα). Είναι καλή ιδέα να περιμένετε έως ότου εγκατασταθούν τα ντουλάπια σας για να μετρήσετε ακριβώς τις διαστάσεις που χρειάζεστε για τους πάγκους σας για να αποκτήσετε το σωστό μέγεθος και εφαρμογή.

Ταιριάξτε όλες τις συσκευές σας

Εάν θέλετε μια συνεχή και ρέουσα εμφάνιση για τη νέα σας κουζίνα, θα θέλετε όλες οι συσκευές σας να ταιριάζουν. Εάν διαθέτετε τον σωστό προϋπολογισμό, τότε σκεφτείτε να εκσυγχρονίσετε παλιές συσκευές που δεν ταιριάζουν με τις καινούριες που σκοπεύετε να αγοράσετε – διαφορετικά περιμένετε μέχρι να μπορέσετε να αντέξετε οικονομικά ένα πλήρες σετ. Το να έχετε έναν κρεμ φούρνο μικροκυμάτων με ένα μπλε βραστήρα και μια κόκκινη τοστιέρα, για παράδειγμα, δεν προκαλεί συνοχή (εκτός και αν αυτό είναι το γούστο σας, φυσικά!).

πηγή φωτογραφίας / φώτο

Δείτε επίσης 7 Νέες Τάσεις Ανακαίνισης Σπιτιού και 60 Ιδέες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα,μυϊκές κράμπες,συμβουλές υγείας,υγεία,

Τι Μπορεί να Συμβεί αν Φοράτε το Ρολόι σας Όλη Μέρα

Σπιτικό Καθαριστικό Τοίχου Με Υλικά Που Έχεις Στην Κουζίνα Σου

Σπιτικό Καθαριστικό Τοίχου Με Υλικά Που Έχεις Στην Κουζίνα Σου