in , , ,

8 Λάθη Ανακαίνισης που οδηγούν σε απώλεια Χρήματων

λάθη ανακαίνισης,φθηνή ανακαίνιση,συμβουλές ανακαίνισης
8 Λάθη Εξοικονόμησης Χρήματων σε Ανακαίνιση

Λάθη Ανακαίνισης: Οι ανακαινίσεις είναι χρονοβόρες και δαπανηρές. Θέλετε να κάνετε τα πάντα όσο το δυνατόν καλύτερα και όσο πιο φθηνά γίνεται. Παρόλο που μπορείτε να βρείτε υλικά σήμερα σε καλή τιμή, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε οικονομία. Εάν αγοράζετε φθηνά και κακής ποιότητας υλικά είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να πληρώσετε δύο φορές για να διορθώσετε τα λάθη σας. Δεν είναι όμως μόνο τα χρήματα. Γνωρίζατε ότι τα παράθυρα χαμηλής ποιότητας από PVC μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο αλλεργιών και άσθματος; Για να σας αποτρέψουμε από αυτά τα λάθη, θα σας δείξουμε ποια μέρη της ανακαίνισης σπιτιού αξίζουν πραγματικά τα χρήματα. 15 Λάθη Ανακαίνισης που Προκαλούν Περιττά Έξοδα

Λάθη Ανακαίνισης

Δάπεδα

© depositphotos, © depositphotos

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε δάπεδο υψηλής ποιότητας είναι ότι η αντικατάσταση των φθηνότερων επιλογών θα είναι πολύ δύσκολη. Πριν το επιλέξετε, βεβαιωθείτε πού ακριβώς θα το τοποθετήσετε.

Για την κουζίνα ή στο μπάνιο, είναι προτιμότερο να επιλέξετε πλακάκια, γιατί αν διαρρεύσει νερό στο laminate, θα πρέπει να το αντικαταστήσετε. Όπως και για άλλα δωμάτια, το κανονικό laminate και το λινέλαιο υψηλής ποιότητας είναι εξίσου καλά.

Ταπετσαρία ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια τοίχου

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Ακόμη και όταν πρόκειται για τις φθηνότερες ανακαινίσεις, οι σχεδιαστές προτείνουν την αγορά ταπετσαριών ή χρώματα τοίχων υψηλής ποιότητας. Το καλό χρώμα εφαρμόζεται πιο εύκολα στον τοίχο και θα χρειαστείτε λιγότερη από αυτό, σε σύγκριση με φθηνότερες επιλογές. Και οι ακριβές ταπετσαρίες είναι πιο δύσκολο να καταστραφούν.

Επίσης, το καλό χρώμα είναι πιο ανθεκτικό. Δεν λευκαίνει τόσο πολύ από τον ήλιο, έτσι οι τοίχοι θα παραμείνουν φωτεινοί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επίσης δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Καλοριφέρ

© depositphotos, © depositphotos

Εάν κάνετε ανακαίνιση το χειμώνα, είναι πολύ πιο εύκολο: μπορείτε να ελέγξετε εάν τα τρέχοντα καλοριφέρ κάνουν τη δουλειά σωστά. Εάν η ανακαίνιση γίνεται το καλοκαίρι, καλύτερα να αγοράσετε αμέσως καλά καλοριφέρ, γιατί η αλλαγή τους αργότερα θα απαιτήσει νέους σωλήνες, που χρειαζπνται πολύ εργασία και τεράστιο χάος για να τοποθετηθούν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τα καλά καλοριφέρ διαθέτουν θερμοστάτη για να ρυθμίσετε τη σωστή θερμοκρασία και να αισθάνεστε άνετα.

Τουαλέτες

© depositphotos, © depositphotos

Σε κακής ποιότητας τουαλέτες, το χρώμα στο κουμπί εξαφανίζεται σε λίγα χρόνια, θα αρχίσει να μην λειτουργεί επίσης και το φτηνό εσωτερικό στο καζανάκι μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί. Εάν σκοπεύετε να βάλετε το καζανάκι πίσω από τον τοίχο, βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε πολύ καλό εξοπλισμό, ώστε να μην χρειάζεται να το αλλάξετε αρκετά χρόνια αργότερα. Παρεμπιπτόντως, σε πιο ακριβά μοντέλα, οι τουαλέτες καλύπτονται με ειδικά αντιβακτηριακά στρώματα.

Δείτε ακόμη 9 Πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ στην Ανακαίνιση

Στεγανοποίηση και εξαερισμός

© depositphotos

Ο κίνδυνος να κάνετε οικονομία σε σωλήνες και παρόμοιο εξοπλισμό είναι ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά. Αγοράστε υλικά υψηλής ποιότητας και προσλάβετε τους πιο καταρτισμένους εργάτες. Με αυτόν τον τρόπο, θα μειώσετε τις πιθανότητες να πλημμυρίσετε το διαμέρισμα του γείτονα ή να καταστρέψετε το δικό σας. Δυστυχώς, η στεγανοποίηση είναι κάτι που πρέπει να κάνετε πολύ καλά και να είστε προσεκτικοί γιατί οι σύγχρονες πολυκατοικίες δεν έχουν κανένα από αυτά τα συστήματα ενσωματωμένο.

Επίσης, φροντίστε να έχετε ένα καλό σύστημα εξαερισμού στο μπάνιο για να αποτρέψετε το σχηματισμό μούχλας σε μια τόσο υγρή ατμόσφαιρα.

Ξύλο και ξύλινες κατασκευές

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Εκτός από το γεγονός ότι οι κατασκευές από ξύλο χαμηλής ποιότητας (όπως πόρτες ή έπιπλα) σπάνε πολύ γρήγορα, μπορεί επίσης να είναι αρκετά επικίνδυνες για την υγεία λόγω της φορμαλδεΰδης που περιέχουν.

Είναι καλύτερα να επιλέξετε έπιπλα από πεύκο: έχει απαλή υφή και περιορισμένη ποικιλία χρωμάτων, αλλά είναι πιο ηχομονωτικό και όχι τόσο ακριβό όσο φαίνεται.

Αξεσουάρ

© depositphotos

Εάν θέλετε τα συρτάρια σας να κινούνται ομαλά ή αν δεν σας αρέσει να κάνουν ήχους οι πόρτες των ντουλαπιών σας, επιλέξτε αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να βρείτε καλής ποιότητας αλλά θα πρέπει να αγοράσετε ανταλλακτικά εκ των προτέρων, σε περίπτωση που κάτι χαλάσει αρκετά χρόνια αργότερα. Έτσι θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε εύκολα χωρίς να αλλάξετε όλα τα αξεσουάρ, για να φαίνονται όλα ίδια.

Πρίζες

© depositphotos, © depositphotos

Δεν πρόκειται για την ποιότητα των πριζών (προφανώς, θα πρέπει να είναι πολύ υψηλή για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι πυρκαγιάς) αλλά για τον αριθμό.

Είναι καλύτερα να έχετε περισσότερες πρίζες παρά λιγότερες από αυτές που χρειάζεστε. Διαφορετικά, θα υπάρχουν μέτρα καλωδίων στο σπίτι σας. Επίσης, φροντίστε να προσλάβετε τους καλύτερους επαγγελματίες που ξέρουν πώς να εγκαθιστούν σωστά και επαγγελματικά πρίζες.

Δείτε επίσης 14 Λάθη Ανακαίνισης που Πρέπει να Αποφύγετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μοντέρνα χρώματα 2022,χρώματα διακόσμησης σπιτιού 2022,διακόσμηση σπιτιού 2022,ιδέες διακόσμησης σπιτιού 2022

4 Μοντέρνα Χρώματα Διακόσμησης Σπιτιού για το 2022 και 40 Ιδέες

10 τοξικές τροφές,διατροφή,συμβουλές διατροφής,συμβουλές υγείας,υγεία

10 Τοξικές Τροφές που Μπορούν να σας Βλάψουν