in , , , ,

12 Αποτελεσματικές Συμβουλές Κατά της Γήρανσης από τις Κορεάτισες

αντιγήρανση,συμβουλές αντιγήρανσης,φροντίδα δέρματος,κορεάτικες συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
αντιγήρανση,συμβουλές αντιγήρανσης,φροντίδα δέρματος,κορεάτικες συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Πολλές Κορεάτισσες έχουν λαμπερό, μονίμως νεανικό δέρμα που είναι τόσο αξιοθαύμαστο. Αυτό οφείλεται όχι μόνο σε μια μεγάλη ποικιλία καλλυντικών αλλά και σε πολλά αποτελεσματικά κόλπα ομορφιάς. Πώς να Επιβραδύνετε τη Γήρανση και να Παραμείνετε Νεότερες Περισσότερο

Λάδι στο μέικ-απ

12 Αποτελεσματικές Συμβουλές Κατά της Γήρανσης από τις Κορεάτισες

Προσθέστε μια σταγόνα από σέρουμ ή λάδι προσώπου που προτιμάτε στο μέικ-απ σας. Έτσι μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα της ξηροδερμίας με απλό και οικονομικό τρόπο.

Lip Blush

Σήμερα, το Lip Blush των χειλιών είναι τόσο δημοφιλές στη Κορέα που είναι δύσκολο να βρεις μια Κορεάτισα καλλονή που δεν το χρησιμοποιεί. Οι λόγοι για αυτή τη δημοτικότητα είναι η ευκολία εφαρμογής και το χρώμα που διαρκεί. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες κλίσεις.

Αντηλιακό και ιαματικό νερό (thermal water)

Το αντηλιακό είναι ένα προϊόν που κάθε σύγχρονη Κορεάτισσα κουβαλάει στην τσάντα της. Άρχισαν να το χρησιμοποιούν σε πολύ νεαρή ηλικία. Ένα άλλο προϊόν που χρησιμοποιείται συνήθως λίγο αργότερα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας είναι το ιαματικό νερό. Ενώ το αντηλιακό βοηθά στην προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο, το ιαματικό νερό το ενυδατώνει και διατηρεί τη φρεσκάδα του μακιγιάζ σας.

Τεντώματα στόματος

Οι Κορεάτισες πιστεύουν ότι το να λέτε υπερβολικά πολλές φορές την ημέρα «A-E-I-O-U» μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος, να μειώσετε τις ρυτίδες και ακόμη και να έχετε πιο φωτεινό τόνο δέρματος.

Μασάζ προσώπου

Το μασάζ είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για τη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους είναι να τρίψετε το πρόσωπό σας με μια ζεστή πετσέτα με κυκλικές κινήσεις. Αυτό μπορεί να διατηρήσει το δέρμα ελαστικό ακόμα και σε ακραία γεράματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λάδι καθαρισμού

Το μικκυλιακό νερό δεν μπορεί να αφαιρέσει πολλούς ρύπους, αλλά τα έλαια καθαρισμού μπορούν. Χρησιμοποιήστε το λάδι 2 ή 3 φορές την εβδομάδα για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη Νερό Καρύδας και 7 Βραζιλιάνικα Μυστικά Ομορφιάς που Αναστρέφουν τη Γήρανση

Ρυζόνερο

Το πλύσιμο του προσώπου σας με ρυζόνερο πιστεύεται ότι αναζωογονεί, αιματώνει το δέρμα σας και ενισχύει την άμυνά του ενάντια στην επιβλαβή ακτινοβολία του ήλιου.

Σύστημα 4-2-4

Σύμφωνα με το σύστημα 4-2-4, πρέπει να πλύνετε το πρόσωπό σας για 10 λεπτά. Αρχικά, αφαιρέστε το υπόλοιπο μακιγιάζ με λάδι καθαρισμού για τέσσερα λεπτά και πλύνετε το πρόσωπό σας με ένα καθαριστικό για τα επόμενα δύο λεπτά. Στη συνέχεια, κάντε ένα ντους αντίθεσης για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού σας για τα τελευταία τέσσερα λεπτά.

Μάσκες ρυζιού

Στην Κορέα, οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει πολλούς τύπους μάσκες ρυζιού που μερικές φορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ολόκληρο το σώμα.

Τόνερ

Μπορείτε να εμποτίσετε βαμβακερά επιθέματα σε τόνερ προσώπου και να τα χρησιμοποιήσετε στη θέση των μάσκες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη τους.

Κρύα προϊόντα ομορφιάς

Οι Κορεάτισες τοποθετούν μάσκες και κρέμες στο ψυγείο για λίγο πριν τις απλώσουν για να καθυστερήσουν την εμφάνιση των ρυτίδων και να δροσίσουν το δέρμα.

Βλέννα σαλιγκαριού

Οι Κορεάτισες πίστευαν πολύ στη βλέννα του σαλιγκαριού, συχνά γνωστή ως βλεννίνη. Αυτή η ουσία θεωρείται ότι ενισχύει τον τόνο του δέρματος, καταπολεμά τη μελάγχρωση και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 7 Θεραπείες Ομορφιάς που Επιβραδύνουν τη Γήρανση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ολλανδικές πόρτες,ιδέες για ολλανδικές πόρτες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Ολλανδικές Πόρτες: 35 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Μην Πετάς τα Παλιά Σκισμένα Ρούχα και Υφάσματα: 22 Μοναδικές Κατασκευές Κήπου

Μην Πετάς τα Παλιά Σκισμένα Ρούχα και Υφάσματα: 22 Μοναδικές Κατασκευές Κήπου