in , , , ,

Ολλανδικές Πόρτες: 35 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

ολλανδικές πόρτες,ιδέες για ολλανδικές πόρτες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
ολλανδικές πόρτες,ιδέες για ολλανδικές πόρτες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Οι παλιομοδίτικες και κομψές ολλανδικές πόρτες κάνουν τεράστια επιστροφή, κυρίως ως εξωτερικές. Πριν τις επιλέξετε, δείτε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για να καταλάβετε αν θέλετε να τις δοκιμάσετε ή όχι. 26 Ιδέες με Γυάλινες Πόρτες Γκαράζ για το Σπίτι

35 Ιδέες για Ολλανδικές Πόρτες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Τι είναι οι ολλανδικές πόρτες

Με καταγωγή από τις γεωργικές εκτάσεις της Ολλανδίας, αυτές οι διαιρεμένες πόρτες βρήκαν το δρόμο τους προς τους ολλανδικούς οικισμούς στις πρώτες αμερικανικές αποικίες. Είναι γνωστές και ως πόρτες στάβλων, πόρτες, σπαστές πόρτες και μισές πόρτες. Ο γοητευτικός σχεδιασμός επιτρέπει στο επάνω μισό της πόρτας να ανοίγει ενώ το κάτω μισό παραμένει κλειστό. Οι ολλανδικές πόρτες διατίθενται σε μονό και διπλό στυλ.

Ποιος είναι ο σκοπός των ολλανδικών πορτών

Η ολλανδική πόρτα σχεδιάστηκε αρχικά για να κρατά τα παιδιά μέσα, τα ζώα έξω, ενώ επιτρέπει στον αέρα και το φως να περνάει μέσα στο σπίτι. Φυσικά, με τον μοντέρνο τρόπο ζωής μας (εκτός αν έχετε ζώα φάρμας) τείνουμε να θέλουμε να κρατάμε και τα ζώα μέσα και να ανάβουμε το κλιματιστικό. Είναι ωραίο, ωστόσο, να περνάει ένα φυσικό αεράκι μέσα από το σπίτι σας περιστασιακά.

Δείτε ακόμη 30 Ιδέες για Πτυσσόμενες Πόρτες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα των ολλανδικών θυρών

Μια ρουστίκ ολλανδική πόρτα δημιουργεί μια έντονη εξοχική εμφάνιση και αίσθηση, χρησιμεύοντας ως κεντρικό σημείο σε κουζίνες εξοχικού στιλ και προσθέτοντας μια τελευταία πινελιά στις εισόδους σε εξοχικές κατοικίες.

Εάν έχετε νήπια ή κατοικίδια, κρατώντας το κάτω μισό της πόρτας κλειστό θα εξασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν με ασφάλεια μέσα ενώ εσείς είστε έξω.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ομοίως, μια εσωτερική ολλανδική πόρτα μπορεί να λειτουργήσει ως πύλη για μωρά, κρατώντας τα βρέφη που σέρνονται με ασφάλεια στα βρεφικά δωμάτια.

Μειονεκτήματα των ολλανδικών πορτών

Εάν ζείτε σε μια περιοχή με πολλά έντομα, μια ανοιχτή πόρτα στη φύση είναι μια πρόσκληση σε αυτά.

Οι ολλανδικές πόρτες είναι πιο ακριβές από τις κανονικές πόρτες και απαιτούν επίσης περισσότερο εξοπλισμό, όπως μεντεσέδες, πόμολα και κλειδαριές. Οι εξατομικευμένες ολλανδικές πόρτες από είναι ακόμη πιο ακριβές επειδή έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ταιριάζουν σε ένα συγκεκριμένο άνοιγμα.

Κατά την εγκατάσταση του πλαισίου της πόρτας είναι απαραίτητο να ευθυγραμμιστούν τέλεια και τα δύο μισά για να σφραγισούν σωστά. Η επαγγελματική εγκατάσταση μπορεί να αυξήσει το κόστος.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 28 Ιδέες για Εσωτερικές Γυάλινες Πόρτες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 τρόποι για να ξεχωρίσετε τις αυθεντικές τσάντες από τις απομιμήσεις

7 τρόποι για να ξεχωρίσετε τις αυθεντικές τσάντες από τις απομιμήσεις

αντιγήρανση,συμβουλές αντιγήρανσης,φροντίδα δέρματος,κορεάτικες συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

12 Αποτελεσματικές Συμβουλές Κατά της Γήρανσης από τις Κορεάτισες