in , , ,

12 Αξεσουάρ Μπάνιου που Μπορούν να σας Λύσουν Μικρά Αλλά Ενοχλητικά Προβλήματα

αξεσουάρ μπάνιου,συμβουλές για το μπάνιο,χρήσιμα,
αξεσουάρ μπάνιου,συμβουλές για το μπάνιο,χρήσιμα,

Όλοι έχουμε κουρτίνες, βρύσες, καθρέφτες, καλάθια ρούχων και άλλα αξεσουάρ στα μπάνια μας. Αλλά αυτά μπορούν να βελτιωθούν ή να αντικατασταθούν με καλύτερες εναλλακτικές και να λύσουν μικρά αλλά ενοχλητικά προβλήματα. Ανακαίνιση μπάνιου 45ετίας με κόστος ΚΑΤΩ από 100 ευρώ – Βίντεο με τα βήματα και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν

Αξεσουάρ κουρτίνας μπάνιου που αποτρέπουν τα πιτσιλίσματα

© Andrea Davis / Pexels, © OXO Store / Amazon

Δυστυχώς, οι κουρτίνες μπάνιου δεν μπορούν να εμποδίσουν όλο το νερό να πιτσιλάει γύρω από το μπάνιο. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα αξεσουάρ, όπως κουμπώματα και προστατευτικά. Διατηρούν την κουρτίνα στη θέση της που εμποδίζοντας τη διαρροή του νερού.

Καθρέφτες που δεν θολώνουν

© Fos***e / Reddit

Είναι πολύ βολικό για τις γυναίκες που εφαρμόζουν μάσκες μετά το ντους και για τους άνδρες που ξυρίζονται όταν το δέρμα τους είναι ακόμα ζεστό. Υπάρχουν καθρέφτες που δεν θολώνουν στο ντους και στερεώνονται στον τοίχο.

Μαξιλάρια για το μπάνιο των παιδιών

© whowannadoit / Reddit

Εκατομμύρια χέρια και γόνατα γονέων υποφέρουν όταν κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους. Τα παιδιά αγαπούν να βρίσκονται στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν μπορείτε να τα αφήσετε μόνα τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε ένα ειδικό μαξιλάρι για χρήση.

Βάζα αποθήκευσης για μπατονέτες και δίσκους ντεμακιγιάζ

© New Africa / Shutterstock.com

Τα όμοια βάζα αποθήκευσης κάνουν όλο το μέρος να φαίνεται πιο μοντέρνο. Θα φαίνονται υπέροχα σε κάθε ανοιχτό χώρο, όχι μόνο μέσα σε ένα συρτάρι και δεν θα φαίνεται ακατάστατο το μπάνιο σας.

Μεταξωτά γάντια

© alyrv / Ebay

Ένα άλλο πράγμα που αξίζει την προσοχή σας είναι ένα μεταξωτό γάντι μπάνιου. Είναι ταυτόχρονα σφουγγάρι και εργαλείο απολέπισης. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε επιπλέον αφρόλουτρο ή σαπούνι – απλώς βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι ζεστό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα μεγάλο μαξιλάρι μπανιέρας

© Mia Gander / Shutterstock.com, © yon-bara / Ebay

Πολλοί άνθρωποι που αγαπούν να ξαπλώνουν στην μπανιέρα έχουν δοκιμάσει ειδικά μαξιλάρια κεφαλής. Υπάρχουν όμως ακόμα καλύτερες επιλογές όπως μαξιλάρια για όλο το σώμα.

Δείτε ακόμη Με 2 Υλικά: Φτιάξε το Δικό σου Τζελ Καθαρισμού Μπάνιου με Ξύδι και θα γυαλίσει Βρύσες, Πόρτες Ντους, Τοίχους και κάθετες επιφάνειες

Πτυσσόμενα καλάθια ρούχων

© FTSHM / Amazon

Δεν έχουν όλα τα μπάνια αρκετό χώρο για ένα καλάθι ρούχων. Σίγουρα όμως έχετε χώρο για ένα πτυσσόμενο. Όταν δεν το χρειάζεστε, μπορείτε να το διπλώσετε και να το κλείσετε.

Αρωματικές πέτρες

© Butenko Victoria / Shutterstock.com, © Import Nomad Unbound / Amazon

Τα αρωματικά προϊόντα δεν είναι πολύ ασφαλή για την υγεία μας. Αλλά πολλοί άνθρωποι θέλουν τα μπάνια τους να μυρίζουν όμορφα.

Υπάρχει μια εναλλακτική λύση – οι αρωματικές πέτρες. Διανέμουν αιθέρια έλαια στον αέρα γεμίζοντας την περιοχή με ένα φυσικό, χαλαρωτικό άρωμα. Είναι κατασκευασμένες με εφυαλωμένο πηλό και μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Ένας έξυπνος κάδος σκουπιδιών

© shop987654654 Store / AliExpress

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο είναι ένας κάδος απορριμμάτων με έναν αισθητήρα που ανοίγει το καπάκι όταν το χέρι σας είναι κοντά. Δεν χρειάζεται να το αγγίξετε, αλλά θα πρέπει να αλλάξετε τη σακούλα μέσα.

Ένα ακροφύσιο βρύσης

© wisnu-store / Ebay

Μερικές φορές, δεν είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιήσετε τη βρύση επειδή είναι πολύ μικρή. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε ένα ακροφύσιο που μπορεί να μετακινήσει το νερό εκεί που το χρειάζεστε.

Ένας αφυγραντήρας

© Factory Outlet 52 Store / AliExpress

Εάν το μπάνιο σας είναι πολύ υγρό, ένας αφυγραντήρας μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Θα αφαιρέσει την υπερβολική υγρασία και θα σας προστατεύσει από τη μούχλα και ορισμένα έντομα που ευδοκιμούν σε αυτό.

Θήκη οδοντόβουρτσας

© PublicDomainPictures / Pixabay, © mDesign Store / Amazon

Το κύριο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι οδοντόβουρτσες που αποθηκεύονται στο μπάνιο είναι πιτσιλίσματα νερού από την τουαλέτα ή σταγόνες νερού μετά το πλύσιμο των βρώμικων χεριών. Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν καλύπτοντας τις οδοντοβούρτσες με μια ειδική θήκη με καπάκι που δεν εμποδίζει την κυκλοφορία του αέρα και βρίσκονται σε κάθετη θέση.

πηγή

Δείτε επίσης 13 Πράγματα που Κάνουν το Μπάνιο σας να Φαίνεται Ακατάστατο και Βρώμικό χωρίς να είναι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μύθοι γυναικείας προσωπικής υγιεινής,γυναικεία προσωπική υγιεινή,περίοδος,συμβουλές υγείας,υγεία,

8 Μύθοι για την Γυναικεία Προσωπική Υγιεινή που Δεν Έχουν Καμία Σχέση με την Πραγματικότητα

μικροσκοπικές μερίδες,συμβουλές για πολυτελή εστιατόρια,χρήσιμα,

Μεγάλα Πιάτα, Μικρές Μερίδες: 7 Λόγοι που τα Πολυτελή Εστιατόρια Σερβίρουν Τόσο Μικροσκοπικές Μερίδες