in , ,

13 Πράγματα που Κάνουν το Μπάνιο σας να Φαίνεται Ακατάστατο και Βρώμικό χωρίς να είναι

ακατάστατο μπάνιο,οργάνωση μπάνιου,συμβουλές οργάνωσης,χρήσιμα,
13 Πράγματα που Κάνουν το Μπάνιο σας να Φαίνεται Ακατάστατο

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όλοι το πρωί είναι να πάμε στο μπάνιο. Αλλά δεν είναι όλα τα μπάνια ίδια. Ορισμένα μπάνια μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, επομένως θέλουμε να μείνουμε περισσότερο εκεί, ενώ άλλα μας κάνουν να θέλουμε να φύγουμε αμέσως από αυτά. Υπάρχουν μέρικα πράγματα που μπορούν να κάνουν το μπάνιο μας να φαίνεται ακατάστατο και να καταστρέψουν τη διακόσμησή του. 7 Κόλπα για να Καθαρίσετε το Μπάνιο ώστε να μην Τρίβετε για Ώρες

Χρωμιωμένη γωνιακή θήκη ντους

brightside

Λόγω της χαμηλής τους τιμής, αυτές οι θήκες ντους βρίσκονται σε πολλά μπάνια. Αλλά γρήγορα καλύπτονται με σκουριά επειδή η επίστρωση χρωμίου φθείρεται με την πάροδο του χρόνου και το μέταλλο αρχίζει να διαβρώνεται. Είναι καλύτερο να επιλέξετε μια θήκη ντους από γυαλί, ανοξείδωτο ατσάλι ή ορείχαλκο. Θα φαίνεται ακριβή και κομψή.

Καλλυντικά προϊόντα και οικιακά καθαριστικά πάνω στο πλυντήριο

brightside

Προσπαθήστε να αφαιρέσετε όλα τα περιττά αντικείμενα που κρατάτε πάνω από το πλυντήριο και θα εκπλαγείτε με το πόσο πιο καθαρό θα φαίνεται το μπάνιο σας. Τα οικιακά καθαριστικά και τα καλλυντικά σε κοινή θέα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται ακατάστατο.

Ένα σφουγγάρι κουζίνας για θήκη σαπουνιού

© Anna Hoychuk / Shutterstock.com

Ένα σφουγγάρι κουζίνας δεν είναι σίγουρα η πιο όμορφη θήκη σαπουνιού. Το σαπούνι γίνεται υγρό και μαλακό πάνω του, ενώ το σφουγγάρι γίνεται τόσο πηχτό με σαπουνόνερο που μοιάζει περισσότερο με γλοιώδη ουσία.

Πολλά ανοιχτά ράφια και άλλες επιφάνειες

brightside

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στο μπάνιο και τόσο λίγος χώρος που δεν είναι περίεργο γιατί προσπαθούμε να χωρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα σε οποιαδήποτε διαθέσιμη επιφάνεια. Αλλά τα πολλά μπουκάλια και άλλα μικροπράγματα είναι πηγή οπτικού θορύβου και δημιουργούν την αίσθηση ακαταστασίας στο μπάνιο σας. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να εξοπλίσετε το μπάνιο σας με βολικούς χώρους αποθήκευσης και να απαλλαγείτε από περιττά πράγματα σε τακτική βάση.

Μπουρνούζια που κρέμονται στην πόρτα

brightside

Το μπάνιο είναι ένα μέρος με υψηλή υγρασία, οπότε αν κρατάτε τα μπουρνούζια σας κρεμασμένα στην πόρτα, είναι πιθανό να υγρανθούν, κάτι που είναι ιδανικό περιβάλλον για βακτήρια. Αρχίζουν επίσης να εκπέμπουν μια δυσάρεστη μυρωδιά. Τα μπουρνούζια καθώς και οι καθαρές πετσέτες πρέπει να φυλάσσονται σε άλλο σημείο του σπιτιού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χαρτί υγείας φυλαγμένο στη συσκευασία του

brightside

Το να έχετε το χαρτί υγείας στη συσκευασία του και να το αφήνετε σε κοινή θέα δεν θα κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται τακτοποιημένο και κομψό. Εάν δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος στο μπάνιο σας, τότε είναι καλύτερο να αφαιρέσετε το χαρτί από τη συσκευασία και να το αποθηκεύσετε σε δοχεία, καλάθια ή σε ειδικά ράφια. Αυτό θα φαίνεται ωραίο και κομψό.

Δείτε ακόμη Μυρίζει άσχημα το μπάνιο; 10 Πάμφθηνα και έξυπνα κόλπα για να μη μυρίζει που θα σας εντυπωσιάσουν

Κομμάτια υφάσματος που κρέμονται στο καλοριφέρ ή πάνω από έναν κουβά

brightside

Φυσικά, είναι απαραίτητο να αφήνετε τα πανιά καθαρισμού και τα κουρέλια να στεγνώσουν, αλλά δεν είναι η καλύτερη ιδέα να τα αποθηκεύετε με αυτόν τον τρόπο σε συνεχή βάση. Μόλις στεγνώσουν, αφαιρέστε τα από το καλοριφέρ και αποθηκεύστε τα σε ξεχωριστό ντουλάπι ή δοχείο.

Ένας τεράστιος θερμοσίφωνας στον τοίχο

© epicurus001 / Shutterstock.com, © flywish / Shutterstock.com

Ένας τεράστιος θερμοσίφωνας στερεωμένος στον τοίχο δεν θα βοηθήσει το μπάνιο σας να φαίνεται πιο τακτοποιημένο. Χωρίς αμφιβολία, αυτή η συσκευή είναι χρήσιμη, αλλά σίγουρα απαιτεί κάλυψη. Γεμίζει το χώρο και επίσης σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα τεχνικό δωμάτιο, όχι σε ένα μπάνιο. Μπορείτε να τον κρύψετε με τη βοήθεια περσίδων, μιας εσοχής, ενός ντουλαπιού τοίχου ή άλλων κατασκευών.

Ένα κιτρινισμένο ή αποχρωματισμένο καλοριφέρ

© AlexSviridov / Shutterstock.com

Ένα συνηθισμένο καλοριφέρ βαμμένο λευκό απαιτεί τακτική συντήρηση. Σκουπίστε το για να απαλλαγείτε από τη σκόνη και ανανεώνετε την επίστρωση από καιρό σε καιρό γιατί το λευκό χρώμα αποκτά μια κιτρινωπή απόχρωση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών με την πάροδο του χρόνου.

Υγρό σαπούνι στην αρχική του συσκευασία

© Miljan Zivkovic / Shutterstock.com, © bfishadow / Flickr, © CC BY 2.0

Η αφθονία των πολύχρωμων μπουκαλιών στο νιπτήρα είναι πηγή οπτικού θορύβου. Συνιστούμε να ρίχνετε τα υγρά σαπούνια σε ειδικά δοχεία που ταιριάζουν στο σχέδιο του μπάνιου. Μπορείτε επίσης να δώσετε προσοχή στους αυτόματους διανομείς σαπουνιού. Είναι οικονομικά και δείχνουν πολύ κομψά.

Σφουγγαρά που κρέμονται στη βρύση

brightside

Είναι καλύτερο να κρατάτε τις λούφες και τα σφουγγάρια κάπου δίπλα στο ντους ή την μπανιέρα. Για παράδειγμα, κρεμάστε τα σε γάντζους ή βάλτε τα σε ένα πλαστικό δοχείο και κρατήστε τα σε ένα ράφι.

Χαλιά μικροϊνών με μακρύ πέλος

© Seth Sawyers / Flickr, © CC BY 2.0

Φαίνονται φθηνά και μαζεύουν βρωμιά και τρίχες. Τα χαλιά από μικροΐνες δεν αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες, επομένως δεν μπορείτε να τα στεγνώσετε σε καλοριφέρ ή να τα διατηρήσετε σε θερμαινόμενο δάπεδο. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το υλικό φθείρεται, σταματά να απορροφά την υγρασία και δεν φαίνεται ωραίο γενικά.

Κύπελλο οδοντόβουρτσας

© Axel Naud / Flickr, © CC BY 2.0, © bigjom jom / Shutterstock.com

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει μαύρες κηλίδες στη λαβή της οδοντόβουρτσας σας περισσότερες από μία φορές. Πρόκειται για μούχλα που σχηματίζεται στο κάτω μέρος του κυπέλου λόγω της υγρασίας και της βλέννας που έχει συσσωρευτεί σε αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να το πλένετε και να το απολυμαίνετε συχνά. Άλλωστε αφήνει σημάδια στο νιπτήρα που πρέπει επίσης να καθαρίσετε. Δεν συνιστάται να αποθηκεύετε τις οδοντόβουρτσες όλων των μελών της οικογένειας στο ίδιο κύπελλο για να αποφύγετε τη διασταυρούμενη μόλυνση.

Δείτε επίσης 6 Συμβουλές για Καθαρό και Οργανωμένο Μπάνιο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 29

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κορυφαία χρώματα τζελ νυχιών,τάσεις τζελ νυχιών,τζελ νυχιών 2022,μανικιούρ,φροντίδα νυχιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Τα 4 Κορυφαία Μοντέρνα Χρώματα Τζελ Νυχιών

Τάσεις Νύχια Φθινόπωρο 2022: 25 Nude Σχέδια Νυχιών που Σίγουρα θα Κλέψουν την Καρδιά σας

Τάσεις Νύχια Φθινόπωρο 2022: 25 Nude Σχέδια Νυχιών που Σίγουρα θα Κλέψουν την Καρδιά σας