in , , , , ,

11 Συμβουλές Μόδας που θα Κάνουν Οποιονδήποτε να Θαυμάσει την Αίσθηση του Στυλ σας

μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Όταν προσπαθείτε να κάνετε το ντύσιμό σας να φαίνεται υπέροχο, συχνά τείνετε να θυμόσαστε μικρές λεπτομέρειες την τελευταία στιγμή ή δεν τους δίνετε καθόλου σημασία. Ωστόσο, αυτές δίνουν στην εμφάνισή σας πληρότητα και δείχνουν την τέλεια αίσθηση της μόδας ενός ατόμου. Ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές μόδας θα κάνετε οποιονδήποτε να θαυμάσει την αίσθηση του στυλ σας και να κερδίσετε τον θαυμασμό του κοινού. 15 Λάθη με Τζιν που Μπορούν να Καταστρέψουν και τις πιο Κομψές Εμφανίσεις

Μαργαριτάρια

© Elle Florence / Youtube, © standing_o_accessories / Instagram

Ένα κολιέ από μαργαριτάρια είναι ένα όμορφο αξεσουάρ που έχει ένα μειονέκτημα – σπάνια φαίνεται μοντέρνο και τείνει να κάνει αυτή που το φοράει να φαίνεται μεγαλύτερη. Γι’ αυτό μόνο οι αληθινοί λάτρεις της μόδας μπορούν να επιλέξουν και να συνδυάσουν σωστά αυτό το είδος αξεσουάρ.

Ωστόσο, οι σχεδιαστές αξεσουάρ συνεχίζουν να δημιουργούν όλο και πιο ενδιαφέρουσες και μοντέρνες επιλογές. Σήμερα πράγματα όπως τα ρετρό-μαργαριτάρια σε μη ιδανικά σφαιρικά σχήματα ή τα μαργαριτάρια μπαρόκ είναι ξανά στη και φαίνονται μοντέρνα. Εάν έχετε την επιθυμία να πειραματιστείτε μαζί τους, ξεκινήστε με σκουλαρίκια.

Ρολόγια

© inadia_aa / Instagram, © patigiemza / Instagram

Το ρολόι είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ. Ενισχύουν τον λεπτό γυναικείο καρπό και ολοκληρώνουν την εμφάνιση μιας γυναίκας. Σύμφωνα με τους ειδικούς στο Harper’s Bazaar, σήμερα είναι στη μόδα ρολόγια με διάφανη θήκη, όπου φαίνεται ο μηχανισμός, καθώς και ρολόγια με μακριά λουράκια που μπορούν να τυλιχτούν πολλές φορές γύρω από τον καρπό και ρολόγια ανδρικού στυλ.

Δεδομένης της ποικιλίας των στυλ και του αριθμού των επωνυμιών ρολογιών, αυτό το αξεσουάρ μπορεί να επιλεγεί για οποιοδήποτε ντύσιμο και σε μεγάλο εύρος τιμών. Αν ψάχνετε για ένα ρολόι για καθημερινή χρήση και θέλετε να ταιριάζει με τη βασική σας γκαρνταρόμπα, επιλέξτε ένα με ελάχιστη λεπτομέρεια και ένα λουράκι σε ουδέτερο χρώμα. Τα βραχιόλια-ρολόγια με πολύπλοκα σχέδια μπορούν να είναι ένα καλό αξεσουάρ σε μια βραδινή εμφάνιση και είναι τέλεια για ορισμένες βραδινές εκδηλώσεις.

Μεταξωτό φουλάρι

© billinishoes / Instagram, © dimodascarves / Instagram

Δεν είναι εύκολο να φοράτε ένα μεταξωτό μαντήλι και να δείχνετε νέες. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το αξεσουάρ δίνει φωτεινότητα και τραβάει την προσοχή σε ορισμένα σημεία του σώματος. Όπως λέει η Vogue, σήμερα είναι της μόδας να χρησιμοποιείτε ένα φουλάρι ως διακόσμηση για τη μέση, μια τσάντα, τα μαλλιά σας, ως τοπ ή ακόμα και ως βραχιόλι στον καρπό ή στον αστράγαλο. Αν προτιμάτε να δέσετε ένα φουλάρι στο λαιμό σας, επιλέξτε ένα χρώμα που θα τονίσει τον τόνο της επιδερμίδας του προσώπου σας και την απόχρωση των ματιών και των μαλλιών σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ρούχα με animal prints

© eusuntbabs / Instagram, © martitamgd / Instagram

Σύμφωνα με τη Vogue, το animal print είναι συχνό χαρακτηριστικό των συλλογών μόδας και είναι εξαιρετικά δημοφιλές . Χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση κυριολεκτικά των πάντων — από παλτό και φούστες μέχρι φορέματα και καλσόν. Ωστόσο, αυτό το μοτίβο μπορεί να είναι δύσκολο – μπορεί είτε να δημιουργήσει μια τολμηρή και παιχνιδιάρικη εμφάνιση είτε να χαλάσει τα πάντα.

Πολύ συχνά, ένα κομψό και αρμονικό ντύσιμο μπορεί να δημιουργηθεί αν υπάρχει μόνο ένα αντικείμενο με animal print στην εμφάνιση. Επίσης, να θυμάστε ότι το ίδιο το μοτίβο είναι αρκετά προκλητικό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσετε επιπλέον να ενισχύσετε τη σιλουέτα σας με ένα εξαιρετικά στενό στυλ, με διαφανή ρούχα ή με μια μίνι φούστα. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να φαίνεστε χυδαίες αντί όμορφες.

Κιμονό

© ajisai_kimono / Instagram, © ajisai_kimono / Instagram

Τα στυλ κιμονό εξακολουθούν να είναι δημοφιλή. Φημίζονται για τον πλούτο των λαμπερών σχεδίων και την υφή των υφασμάτων τους. Αυτό το στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά μπορεί ακόμη και να κάνει μια πιο συντηρητική εμφάνιση φρέσκια. Οι ειδικοί της Vogue είναι σίγουροι ότι μπορείτε να κάνετε την εμφάνισή σας στιλάτη φορώντας ένα κιμονό αντί για φόρεμα ή μπορείτε να το προσθέσετε σε τζιν και ένα βασικό τοπ. Τέλος, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με πολλές λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη 13 Συμβουλές Ένδυσης που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Κομψή αλλά Όχι Κιτσαρία

Γυαλιά

© eaglevisioneesti / Instagram, © beezors / Instagram

Μερικές φορές φοράμε γυαλιά από ανάγκη, άλλες φορές – ως αξεσουάρ. Και στις δύο περιπτώσεις, η επιλογή ενός όμορφου σκελετού είναι πρόκληση. Ωστόσο, η προσπάθεια δεν θα είναι μάταιη, επειδή τα γυαλιά προσελκύουν την προσοχή στα μάτια, μπορούν να διορθώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και μπορούν να κάνουν μια δήλωση για την καλή αίσθηση του στυλ αυτής που τα φορά. «Σήμερα το τολμηρό μαύρο, η κλασική χελώνα, το ημιδιαφανές πλαστικό και τα «ενσύρματα» γεωμετρικά πλαίσια είναι μοντέρνα», γράφει ο Italo Pantano, ο fashion editor της ιταλικής Vogue. Είναι καιρός να αρχίσετε να πειραματίζεστε.

Καπέλα

© isabellaracco / Instagram, © s.nova_vintage / Instagram

Οι ειδικοί της Vogue τονίζουν ότι καπέλα με φαρδύ γείσο, καπέλα pillbox, γκάουτσο (όπως αυτά που φορούσε ο Zorro), Panamas, τουρμπάνια, κεπί, ανάγλυφοι μπερέδες και πολλά άλλα είναι πλέον της μόδας.

Το ψηλό κεπί θα προσθέσει περισσότερο ύψος, ένα Panama θα προσθέσει ιδιοτροπία, ενώ ένα τουρμπάνι θα κάνει την εμφάνισή σας πιο μυστηριώδη. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους κάπελων για να δείτε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να ταιριάζει με ολόκληρο το ντύσιμό σας καθώς και με το σχήμα του προσώπου σας. Για παράδειγμα, ένα καπέλο με φαρδύ γείσο δεν φαίνεται καλό σε γυναίκες με τριγωνικό πρόσωπο – διευρύνει το πρόσωπο, «κινώντας» οπτικά τα μάτια στο κέντρο. Ενισχύει επίσης το σχήμα της μύτης, που μπορεί να είναι ελαφρώς ατελές.

Bralette

© senisilva / Instagram, © baddestt._b / Instagram

Εάν bralette είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας που δεν ξεφεύγει από τη μόδα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο ελκυστικές όσο και τολμηρές εμφανίσεις με τη βοήθειά του. Μπορείτε να προσθέσετε ένα bralette σε μια φούστα, ένα τζιν ή ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Μπορείτε επίσης να φορέσετε μια μπλούζα ή πουλόβερ, με ένα δερμάτινο τζάκετ, ένα σακάκι ή μια ζακέτα από πάνω και θα δείτε πώς μπορούν να αλλάξουν τα συνηθισμένα ρούχα.

Αν καταφέρετε να συνδυάσετε προκλητικότητα και τρυφερότητα, ένα bralette θα γίνει το αγαπημένο σας ρούχο γιατί θα είστε το επίκεντρο της προσοχής παντού.

Ρούχα ανδρικού στυλ

© lenaterlutter / Instagram, © alexandralapp_ / Instagram

Η ανεπανάληπτη Coco Chanel απέδειξε στον κόσμο της μόδας ότι τα ρούχα ανδρικού στυλ μπορούν να είναι κατάλληλα για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι αυτό το πουκάμισο ή το σακάκι θα κρύψει τη σιλουέτα σας, αλλά στην πραγματικότητα, μπορεί να ενισχύσει την ελκυστικότητα μιας γυναίκας αρκετά αποτελεσματικά.

Επιλέξτε ρούχα ανάλογα με το μέγεθός σας για να δημιουργήσετε όμορφες εμφανίσεις. Και συνδυάστε ρούχα με ανδρικές και θηλυκές λεπτομέρειες παίζοντας στην αντίθεση της ψυχρότητας και της ζεστασιάς. Φωτεινό μακιγιάζ, φανταχτερά αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια με ψηλό τακούνι μπορούν να βελτιώσουν τέλεια την εμφάνιση των ανδρικών ενδυμάτων.

Ασύμμετρα ρούχα

© gittabanko / Instagram, © martitamgd / Instagram

Δεν θα ήταν κάθε γυναίκα πρόθυμη να δοκιμάσει μια εμφάνιση με ασύμμετρες λεπτομέρειες γιατί μπορούν να αλλάξουν σημαντικά τις αναλογίες του σώματός της. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να είναι ωφέλιμο, επειδή αυτή η ανομοιομορφία εφιστά την προσοχή στα απαραίτητα σημεία, απομακρύνοντας την εστίαση σε πράγματα που είναι δυσανάλογα ή άλλες ατέλειες. Για παράδειγμα, μια ασύμμετρη φούστα δίνει έμφαση στα πόδια, ενώ μια ασύμμετρη λαιμόκοψη τραβά την προσοχή στην κλείδα, το λαιμό και το στήθος.

Τα ασύμμετρα τοπ με γραβάτες (τσόκερ) στο λαιμό και φορέματα με έναν ώμο είναι δημοφιλή. Ως επιλογή για ρούχα γραφείου, συνιστάτε να φοράτε ένα τοπ που μοιάζει με πουκάμισο που ταιριάζει πολύ με φαρδιά παντελόνια ή πλισέ μίντι φούστες.

Ψηλοτάκουνα

© fashionsnag.typepad.com, © wendyslookbook.com

Συχνά πιστεύεται λανθασμένα ότι τα παπούτσια με υψηλή πλατφόρμα φαίνονται κομψά και πολυτελή. Ωστόσο, είναι καλύτερο να προτιμάτε άλλους τύπους παπουτσιών, όπως αυτά με χαμηλή πλατφόρμα ή καθόλου πλατφόρμα. Και όλα αυτά επειδή τα παπούτσια με ψηλή πλατφόρμα έχουν την τάση να κάνουν όλο το σώμα να φαίνεται δυσανάλογο και να κάνουν τα πόδια να μοιάζουν με «οπλές».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα ψηλοτάκουνα είναι πάντα μοντέρνα — φαίνονται κομψά, ωραία και χαριτωμένα. Μπορούν να βελτιώσουν κάθε εμφάνιση και να σας κάνουν το κέντρο της προσοχής όλων.

πηγή

Δείτε επίσης 11 Βασικοί Κανόνες Μόδας για να Ντύνεστε Πάντα με Στυλ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Λάθη Αξεσουάρ που Κρύβουν τη Φυσική σας Ομορφιά

8 Λάθη Αξεσουάρ που Κρύβουν τη Φυσική σας Ομορφιά

Υπόθεση Μπιντές:Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε με Σωστό Τρόπο

Υπόθεση Μπιντές:Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε με Σωστό Τρόπο