in ,

8 Λάθη Αξεσουάρ που Κρύβουν τη Φυσική σας Ομορφιά

8 Λάθη Αξεσουάρ που Κρύβουν τη Φυσική σας Ομορφιά
8 Λάθη Αξεσουάρ που Κρύβουν τη Φυσική σας Ομορφιά

Ένα αξεσουάρ μπορεί είτε να είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε ντύσιμο είτε το στοιχείο που το καταστρέφει. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα αξεσουάρ που δεν ταιριάζει με τα ρούχα σας ή ίσως να μην είναι το κατάλληλο για την περίσταση. Ευτυχώς, με μερικές χρήσιμες συμβουλές, μπορείτε εύκολα να αποφύγετε αυτά τα λάθη και να επισημάνετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. 10 Αξεσουάρ Μόδας που Πρέπει να Σκεφτείτε Δύο Φορές πριν τα Αγοράσετε

Δεν λαμβάνετε υπόψη τη λαιμόκοψη

Richard Shotwell / Invision / AP / East News, AFP / EAST NEWS

Αν ψάχνετε για το τέλειο κολιέ που ταιριάζει με το ντύσιμό σας, έχετε κατά νου τον τύπο της λαιμόκοψης. Η στρογγυλή ή βάρκα λαιμόκοψη ταιριάζουν τέλεια με κοντά κολιέ, ενώ η λαιμόκοψη σε V ταιριάζςι καλύτερα με πιο μακριά. Για στράπλες μπλουζάκια, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα τσόκερ. Όταν φοράτε ζιβάγκο, μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά στυλ και χρώματος στο ντύσιμό σας με μακριά κολιέ ή αλυσίδες XXL.

Από την άλλη, αν έχετε μεγάλο μπούστο, τα μακριά και ογκώδη κολιέ δεν είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αντ’ αυτού, επιλέξτε πιο κοντά, πιο απλά κολιέ σε συνδυασμό με φαρδιά λαιμόκοψη V ή στρογγυλή λαιμόκοψη για να αδυνατίσετε τον κορμό σας. Το κλειδί είναι να αποφύγετε να πέφτει το κολιέ ακριβώς στη μέση του μπούστου, κάτι που μπορεί να τραβήξει περισσότερη προσοχή σε αυτήν την περιοχή.

Δεν επιλέγετε σκουλαρίκια με βάση το σχήμα του προσώπου σας

© haileybieber / Instagram, © haileybieber / Instagram

Κάθε σχήμα προσώπου έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και μπορείτε να αναδείξετε την ομορφιά του με συγκεκριμένα σκουλαρίκια. Για πρόσωπα σε σχήμα οβάλ, τα κρεμαστά σκουλαρίκια είναι μια καλή επιλογή. Σκουλαρίκια με μακριές, ίσιες γραμμές και αυτά με φούντες θα βοηθήσουν στην επιμήκυνση των στρογγυλών προσώπων.

Τα σκουλαρίκια με μεγάλες πέτρες είναι τέλεια για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, ενώ οι πέρλες και οι στρογγυλές πέτρες απαλύνουν τα τετράγωνα πρόσωπα. Όσο για το πρόσωπο σε σχήμα ρόμβου, τα ντελικάτα σκουλαρίκια με απαλές καμπύλες είναι ιδανικά, ειδικά αυτά με λεπτομέρειες στο κάτω μέρος.

Δεν προσθέτετε καπέλα στην εμφάνισή σας

Τα καπέλα του μπέιζμπολ είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να κάνει οποιοδήποτε ντύσιμο να φαίνεται νεανικό ενώ, ταυτόχρονα, προστατεύει το δέρμα σας από τον ήλιο. Αποτελούν επίσης μια εναλλακτική για εκείνες τις μέρες που θέλετε να δείχνετε ωραία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιλέξτε το σωστό λαμβάνοντας υπόψη ότι πρέπει να είναι άνετο και ότι δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό. Όσο για τους συνδυασμούς, κυμαίνονται από κομψά φορέματα μέχρι ρούχα παραλίας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δεν λαμβάνετε υπόψη το σχήμα των χεριών σας όταν επιλέγετε δαχτυλίδια

brightside

Η επιλογή του ιδανικού δαχτυλιδιού εξαρτάται από το σχήμα του χεριού και των δακτύλων σας. Εάν έχετε μακριά δάχτυλα, οποιοδήποτε δαχτυλίδι θα σας ταιριάζει. Από την άλλη, εάν τα δάχτυλά σας είναι κοντά, είναι καλύτερο να επιλέξετε δαχτυλίδια με μακρύ, κάθετο σχέδιο και να αποφύγετε τους φαρδιούς κρίκους ή αυτούς με πολύ εντυπωσιακό σχέδιο. Δαχτυλίδια σε σχήμα μαρκησίας μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία της ψευδαίσθησης του μήκους.

Τα μικρά χέρια δεν φαίνονται καλά με μεγάλα, φανταχτερά δαχτυλίδια, επομένως είναι καλύτερο να επιλέξετε πέτρες σε σχήμα καρδιάς, οβάλ, στρογγυλές ή τετράγωνες που δεν είναι πολύ μεγάλες. Στα μεγάλα χέρια ταιριάζουν φανταχτερά, μεγάλα, ογκώδη δαχτυλίδια που τα κάνουν να φαίνονται μικρότερα.

Δείτε ακόμη Απαραίτητα Είδη και Αξεσουάρ Μόδας για τα Οποία Πρέπει να Ξοδέψετε Περισσότερα

Φοβάστε να πειραματιστείτε με τα σκουλαρίκια σας

Το να τρυπήσετε τα αυτιά σας είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εκφράσετε το στυλ και την προσωπικότητά σας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείτε να δοκιμάσετε την «ασύμμετρη συμμετρία», που σημαίνει να συνδυάσετε ορισμένα σκουλαρίκια και όχι άλλα. Δημιουργήστε λίγη ισορροπία αφήνοντας αρκετό χώρο και τακτοποιώντας τα σκουλαρίκια, ώστε τα μικρότερα να πάνε στα πάνω τρυπήματα. Αν και μπορεί να τρυπηθεί οποιοδήποτε μέρος του αυτιού, βεβαιωθείτε ότι ο τύπος του κοσμήματος μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτήν την περιοχή.

Επιλέγετε αξεσουάρ που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες

imagepressagency / Depositphotos, everett225 / Depositphotos

Ορισμένα κοινά λάθη όταν φοράτε κοσμήματα μπορούν να προσθέσουν χρόνια στην εμφάνισή σας. Για παράδειγμα, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα βαριά σκουλαρίκια και να επιλέξετε μινιμαλιστικά σχέδια ή κρίκους. Επίσης, ξεχάστε τις μεγάλες τσάντες, που μπορεί να είναι βαρετές. Αντίθετα, προτιμήστε μια μικρότερη επιλογή που θα δώσει μια νεανική και πρακτική πινελιά στο ντύσιμό σας.

Τέλος, τα πολύχρωμα και διασκεδαστικά γυαλιά ηλίου είναι μια εξαιρετική επιλογή που αναδεικνύει τέλεια το σχήμα του προσώπου.

Δεν επιλέγετε γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν με το ντύσιμό σας

© ellefanning / Instagram, Palace Lee, PacificCoastNews / EAST NEWS

Τα γυαλιά είναι ένα βασικό αξεσουάρ που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα ρούχα σας, αλλά έχετε υπόψη σας τη χρωματική παλέτα τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι γυαλιά σε παστέλ αποχρώσεις και να τα συνδυάσετε με ένα φόρεμα ή μια μπλούζα στην ίδια απόχρωση. Για πιο κλασική εμφάνιση συνδύασε μαύρο ή λευκό με σακάκι ή μπλούζα στο ίδιο χρώμα.

Φοράτε ζώνες με όλα τα είδη τζιν

Rachpoot / Associated Press / East News, Invision / Invision / East News

Εάν το τζιν σας είναι πολύ στενό και τονίζει την περιοχή της κάτω κοιλιάς, μια ζώνη θα το κάνει μόνο χειρότερο. Τα χαμηλά τζιν χωρίς θηλιές για ζώνη δεν συνδυάζονται με ζώνη που γλιστράει συνεχώς προς τα κάτω. Εξάλλου, αν επιλέξετε το σωστό μέγεθος παντελονιού, δεν πρέπει να πέφτει.

Η ζώνη είναι στην πραγματικότητα μια καλή επιλογή όταν φοράτε ψηλόμεσο ή ίσιο τζιν, καθώς η ζώνη θα σας βοηθήσει να τονίσετε τις καμπύλες σας. Εάν φοράτε φαρδιά τζιν, η ζώνη θα καθορίσει τη μέση σας και θα ισορροπήσει την εμφάνιση. Επίσης, σε ένα μινιμαλιστικό ντύσιμο, η ζώνη συμπληρώνει την απλότητα της εμφάνισης και προσθέτει μια πινελιά χρώματος.

πηγή

Δείτε επίσης 9 Βασικοί Κανόνες για την Επιλογή Αξεσουάρ Ένδυσης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ημερομηνία λήξης καλλυντικών,σύμβολα PAO,συμβουλές για καλλυντικά,χρήσιμα,

Πότε τα Ανοιχτά Καλλυντικά Είναι Ασφαλή στη Χρήση και Πότε Πρέπει να τα Πετάξετε Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

11 Συμβουλές Μόδας που θα Κάνουν Οποιονδήποτε να Θαυμάσει την Αίσθηση του Στυλ σας