in , , , ,

10 Τάσεις Μόδας που θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2023

τάσεις μόδας άνοιξη 2023,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
τάσεις μόδας άνοιξη 2023,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Μια νέα χρονιά σημαίνει νέες τάσεις της μόδας. Τι επιφυλάσσει λοιπόν για την άνοιξη 2023; Φέτος έχει να κάνει με απλό αλλά κομψό στυλ. Πιο απαλό, το παστέλ παίρνει κλασικά χρώματα όπως το ροζ, το πράσινο και το μπλε. Το μαύρο και οι πούλιες λικνίζονται επίσης στις πασαρέλες. 4 Κορυφαίες Τάσεις Μόδας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023: Θα τις Λατρέψετε

Διαφάνεια

Η άνοιξη του 2023 αφορά τα διαφανή υφάσματα. Από επικαλύψεις φορεμάτων μέχρι ριψοκίνδυνα κομμάτια εσωρούχων, μπορείτε να το δείτε σχεδόν σε κάθε ρούχο πασαρέλας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε μια απλή εμφάνιση σε σέξι.

10 Τάσεις Μόδας που θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2023

Μαύρο

Το μαύρο είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά χρώματα στην πασαρέλα. Φέτος η άνοιξη/καλοκαίρι θα έχει πολλά όμορφα μαύρα σύνολα. Για πιο απαλές εμφανίσεις, ενσωματώστε τα μαύρα κομμάτια σας με διακοσμητικά όπως κροσέ και δαντέλα.

Candyfloss ροζ

Φέτος εστιάζουμε σε μια πιο απαλή, πιο παστέλ, candyfloss απόχρωση του ροζ. Λιγότερο έντονο και πιο εκλεπτυσμένο. Μπορείτε να ντυθείτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε αυτήν την υπέροχη απόχρωση ή να φορέσετε μερικά αξεσουάρ. Και οι δύο επιλογές είναι καλές!

Χαμηλόμεσα

Η τάση των 90s επιστρέφει και φέρνει μαζί της τα χαμηλόμεσα. Από τζιν μέχρι φανταχτερά κοστούμια. Ήρθε η ώρα να φορέσετε τα αγαπημένα σας κροπ τοπ.

NEW YORK, NY – JULY 18: Model Bella Hadid is seen walking in Soho on July 18, 2017 in New York City. (Photo by Raymond Hall/GC Images)

Μοτίβα καρδιάς

Από τους γοφούς μέχρι τα πόδια, το στήθος μέχρι τους ποδόγυρους, τα μοτίβα καρδιάς είναι παντού στην πασαρέλα. Είναι η τέλεια εμφάνιση για ραντεβού αν θέλετε να φορέσετε την καρδιά σας στο μανίκι σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 11 Συμβουλές Μόδας που θα Κάνουν Οποιονδήποτε να Θαυμάσει την Αίσθηση του Στυλ σας

Φλοράλ μοτίβα

Εκτός από τις καρδιές, τα φλοράλ μοτίβα κάνουν επίσης μεγάλη επιστροφή φέτος. Η κλασική τάση παίρνει πολύ περισσότερο τρισδιάστατο ρόλο. Είναι πολύχρωμη και μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε εύκολα, οπότε γιατί όχι;

Πούλιες

Φέτος οι πούλιες θα αποκτήσουν μια πιο απαλή, πιο ανοιχτή χρωματική παλέτα με απαλά ροζ, γυμνά και παστέλ. Ποιος είπε ότι μια εκλεπτυσμένη κυρία δεν μπορεί να διασκεδάσει με την γκαρνταρόμπα της;

Όμπρε ηλιοβασίλεμα

Αυτή την άνοιξη/καλοκαίρι, το όμπρε ηλιοβασίλεμα είναι η ρομαντική χρωματική τάση που θα κυριαρχήσει στις πασαρέλες. Η απαλή ακτινοβολία των κόκκινων, πορτοκαλί, κίτρινων και λευκών είναι απλώς ο τέλειος συνδυασμός.

Απαλές αποχρώσεις tailoring

Το tailoring γίνεται πολύ πιο δημοφιλές χάρη στην τάση oversize. Φέτος θα έχει παστέλ στοιχεία σε αυτό το look. Τα παστέλ μπλουζ, πράσινα και γκρι θα βλέπονται παντού.

Τσάντες πάρτι

Τα αξεσουάρ της ανοιξης 2023 θα είναι τσάντες για πάρτι. Φέτος πρόκειται για άγριες, τολμηρές τσάντες που εξυπηρετούν περισσότερο αισθητικούς σκοπούς παρά αποθήκευση. Το να παίζετε με τα αξεσουάρ σας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανεβάσετε το επίπεδο της εμφάνισής σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Μοντέρνες Τάσεις Μόδας που Ήρθε η Ώρα να Αποχαιρετήσετε για ΠΑΝΤΑ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χαρτί υγείας με τοξικές χημικές ουσίες,PFAS,συμβουλές υγείας,υγεία,

Το Χαρτί Υγείας Περιέχει Τοξικές Χημικές Ουσίες που Σύμφωνα με μια Νέα Μελέτη θα Μπορούσαν να Καταλήξουν στο Φαγητό σας

δερμάτινοι καναπέδες,πλεονεκτήματα δερμάτινων καναπέδων,μειονεκτήματα δερμάτινων καναπέδων,διακόσμηση σαλονιού,διακόσμηση

47 Ιδέες για Δερμάτινους Καναπέδες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα