in , , , , , , ,

47 Ιδέες για Δερμάτινους Καναπέδες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

δερμάτινοι καναπέδες,πλεονεκτήματα δερμάτινων καναπέδων,μειονεκτήματα δερμάτινων καναπέδων,διακόσμηση σαλονιού,διακόσμηση
δερμάτινοι καναπέδες,πλεονεκτήματα δερμάτινων καναπέδων,μειονεκτήματα δερμάτινων καναπέδων,διακόσμηση σαλονιού,διακόσμηση

Το δέρμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καλύμματα για έπιπλα και προσφέρει αμέτρητες υφές, χρώματα και φινιρίσματα. Ένας καναπές είναι συνήθως το πρώτο έπιπλο που αγοράζετε σε ένα σπίτι και ένας δερμάτινος είναι πάντα μια έξυπνη επιλογή για καλύτερη αντοχή και εμφάνιση. Ένας δερμάτινος καναπές είναι ένα έπιπλο που προσφέρει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, άνεση και στυλ και είναι ένα διαχρονικό κομμάτι για το σπίτι σας. 81 Κομψοί Mid-Century Modern Καναπέδες για το Σαλόνι σας

47 Ιδέες για Δερμάτινους Καναπέδες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα των δερμάτινων καναπέδων

Όταν τα έπιπλα με υφασμάτινη ταπετσαρία παλιώνουν, συχνά ξεθωριάζουν και χάνουν το σχήμα τους. Αυτό δημιουργεί μια φθαρμένη εμφάνιση. Ωστόσο, με τις μοναδικές του ιδιότητες, το δέρμα δεν ξεθωριάζει, γίνεται πιο απαλό με την ηλικία και πιο εύκαμπτο.

Όταν το δέρμα είναι βαμμένο, το χρώμα απορροφάται στο δέρμα και δεν θα ξεθωριάσει. Ακόμα και οι γρατσουνιές και η φθορά δεν φαίνονται. Το παλαιωμένο δέρμα φαίνεται ακόμα πιο πολυτελές.

Σε αντίθεση με πολλά συνθετικά δερμάτινα υλικά, το δέρμα αναπνέει. Διανέμει τη ζεστασιά ή το κρύο γρήγορα και εύκολα, καθιστώντας το πολύ ευχάριστο να καθίσετε ή να ξαπλώσετε. Το δέρμα απορροφά επίσης την υγρασία και στη συνέχεια την απελευθερώνει για να μην σας κολλάει ή να κρυώνετε.

Τα έπιπλα που καλύπτονται με δερμάτινο υλικό πωλούνται συνήθως σε ουδέτερα χρώματα, εγγενή στο δέρμα. Τα ουδέτερα χρώματα συνήθως ταιριάζουν με τις αλλαγές που κάνετε στη διακόσμησή σας, όπως η μετάβαση από ανοιχτόχρωμους τοίχους σε πιο σκούρα, πιο πλούσια χρώματα.

Τα δερμάτινα έπιπλα συνήθως δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν. Μαξιλάρια και κουβέρτες καναπέ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δέσουν σε νέα χρώματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το δέρμα δεν συγκρατεί σκόνη και αλλεργιογόνα και δεν έχει ίνες όπου μπορούν να κρυφτούν μικροσκοπικά ακάρεα ή ζωύφια. Δεν συγκρατεί τις οσμές ούτε απορροφά τα περισσότερα χυμένα υγρά, καθιστώντας το εύκολο να διατηρηθεί καθαρό. Το δέρμα είναι υποαλλεργικό που απωθεί το τρίχωμα των κατοικίδιων.

Τα δερμάτινα έπιπλα διευκολύνουν τον καθαρισμό. Τα χυμένα υγρά μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί για να τα απορροφήσει. Οι πιο κολλώδεις λεκέδες μπορούν να καθαριστούν προσθέτοντας λίγο ήπιο σαπούνι στο πανί και στη συνέχεια σκουπίζοντας με ένα στεγνό πανί όταν είναι καθαρό.

Δείτε ακόμη 35 Χαμηλοί Καναπέδες για Σύγχρονο Καθιστικό

Μειονεκτήματα των δερμάτινων καναπέδων

Το δέρμα είναι δαπανηρό, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι αξίζει την τιμή του. Το γνήσιο δέρμα χαμηλότερης ποιότητας μπορεί εύκολα να γρατσουνιστεί ή να φθαρεί, αλλά το υψηλής ποιότητας δερμάτινο ύφασμα για καναπέδες είναι πιο ανθεκτικό στη φθορά.

Οι ελαφριές γρατσουνιές μπορεί να συνδυάζονται με τη φυσική πατίνα του παλαιωμένου δέρματος, αλλά οι μεγαλύτερες, βαθύτερες γρατσουνιές μπορεί να είναι ορατές. Αυτές μπορούν να κρυφτούν με βερνίκι ή κοντίσιονερ δέρματος ασορτί χρώματος.

Αν και το δέρμα αναπνέει και παρέχει έναν τρόπο για να απορροφήσει την υγρασία, η πρώτη επαφή με το γυμνό δέρμα σας μπορεί να σοκάρει εάν ο καναπές βρίσκεται σε κρύο δωμάτιο ή κοντά σε τζάκι που εκπέμπει υψηλή θερμότητα.

Μόλις καθίσετε σε δερμάτινα έπιπλα, το γυμνό δέρμα θα γίνει άνετο. Ωστόσο, το να κάθεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο δέρμα μπορεί να απορροφήσει τη θερμότητα του σώματος και να σας κάνει να αισθάνεστε ζέστη.

Το ψεύτικο δέρμα θα μοιάζει περισσότερο με πλαστικό ή βινύλιο και θα είναι κρύο, αλλά το πραγματικό δέρμα θα έχει μια ελαφρά κοκκώδη αίσθηση και θα είναι ζεστό στην αφή. Μυρίστε το δέρμα για την ξεχωριστή δρυς μυρωδιά του πραγματικού δέρματος και αναζητήστε πόρους στην επιφάνεια.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Διακόσμηση: 25 Διαχρονικά Κομψοί Καναπέδες Chesterfield

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τάσεις μόδας άνοιξη 2023,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

10 Τάσεις Μόδας που θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2023

Μουστάρδα: 17 τρόποι να την χρησιμοποιήσεις εκτός από το φαγητό που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Μουστάρδα: 17 τρόποι να την χρησιμοποιήσεις εκτός από το φαγητό που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό