in , , ,

Διακόσμηση: 25 Διαχρονικά Κομψοί Καναπέδες Chesterfield

Τι είναι ένας καναπές Chesterfield; Πρόκειται για έναν καναπέ με συγκεκριμένο σχεδιασμό: είναι αρκετά μεγάλο με μπράτσα που έχουν περίπου το ίδιο ύψος με την πλάτη του καθίσματος. Οι καναπέδες Chesterfield συνήθως φτιάχνονται με πολυτελή ταπετσαρία, η οποία είναι κυρίως δερμάτινη ή βελούδο. Οι σύγχρονοι καναπέδες Chesterfield έχουν ψηλότερα πόδια και μπράτσα με διαφορετικό ύψος σε σύγκριση με την πλάτη.

Ενώ η δημοτικότητα του ξεκινά γύρω στο 1800, πιστεύεται ότι η ιστορία του πηγαίνει πιο πίσω, όταν ο τέταρτος κόμης του Chesterfield (Λόρδος Philip Stanhope) ανέθεσε να του φτιάξουν έναν καναπέ στον οποίο ένας άντρας να μπορούσε να καθίσει χωρίς να τσαλακώσει το κοστούμι του.

Μπορεί εύκολα να ταιριάξει σε επιβλητικά ντεκόρ, ειδικά αν προτιμάτε να έχετε τεράστια έπιπλα και λατρευετε τις λεπτομέρειες οι οποίες κοσμούν τα πολυτελή κομμάτια. Εάν επιλέξετε έναν καναπε Chesterfield που είναι κατασκευασμένο από δέρμα ή δέρματινη καθαρίζεται πολύ εύκολα. Δεδομένου ότι το υλικό είναι αδιάβροχο, μπορείτε απλά να σκουπίσετε το σαλόνι με ένα καθαρό ή υγρό πανί. Οι καναπέδες που κατασκευάζονται με υφασμάτινη ταπετσαρία είναι συνήθως διαθέσιμοι σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, γεγονός που σας διευκολύνει να βρείτε έναν που ταιριάζει με το συνδυασμό χρωμάτων του δωματίου στο οποίο πρόκειται να το τοποθετήσετε.

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φυσικοί Τρόποι Βαφής Μαλλιών

Τι Μπορεί να Συμβεί εάν Χρησιμοποιείτε Αιθέρια Έλαια Πολύ Συχνά