in , , , ,

Μοντέρνες Τάσεις Μόδας που Ήρθε η Ώρα να Αποχαιρετήσετε για ΠΑΝΤΑ

ντεμοντέ μοντέρνες τάσεις μόδας,ξεπερασμένες τάσεις μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,lifestyle,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
ντεμοντέ μοντέρνες τάσεις μόδας,ξεπερασμένες τάσεις μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,lifestyle,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι κάθε κύκλος μόδας διαρκεί κατά μέσο όρο 15 χρόνια. Οι άνθρωποι χρειάζονται περίπου 2 χρόνια για να παρατηρήσουν την τάση, μετά από αυτό θα αποκτήσει δυναμική για τα επόμενα 5 χρόνια και αφού γίνει δημοφιλής θα κορυφωθεί για τα επόμενα 5 χρόνια. Τέλος, η δημοτικότητά της θα αρχίσει να μειώνεται για 3 χρόνια και θα σβήσει. Όμως, όσο περνάει ο καιρός, η τάση μπορεί να επανέλθει. Υπάρχουν πολλές μοντέρνες τάσεις μόδας που δεν είναι πλέον δημοφιλείς και τις οποίες πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε για να έχετε την τέλεια εμφάνιση.

12 Τάσεις Μόδας που Είναι Πλέον Παρελθόν

Πληθώρα δαχτυλιδιών

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Σύμφωνα με την εθιμοτυπία στα κοσμήματα, ο συνολικός αριθμός των δαχτυλιδιών στα χέρια μιας γυναίκας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 3, συμπεριλαμβανομένης της βέρας. Επιτρέπονται το πολύ 2 κοσμήματα από το ένα χέρι. Λάβετε υπόψη ότι συνιστάται να φοράτε κοσμήματα με διαμάντια, σμαράγδια και ρουμπίνια μετά τις 5 μ.μ.

Πουλόβερ και φορέματα από φτηνό πλεκτό ύφασμα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα κακής ποιότητας πλεκτά ξεχειλώνουν και σκίζονται εύκολα. Επιπλέον, το κακής ποιότητας υλικό μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση στο δέρμα. Η ιδανική αναλογία είναι 20-30% συνθετικές και 70-80% φυσικές ίνες.

Καφετί καλσόν

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Είναι καλύτερα να μην φοράτε καφετί καλσόν το καλοκαίρι γιατί δεν φαίνονται αισθητικά όμορφο. Λάβετε υπόψη έναν κανόνα – το nude καλσόν πρέπει να είναι περίπου ένα τόνο πιο σκούρο από το δέρμα σας. Τα πιο γεμάτα κορίτσια θα πρέπει να επιλέξουν μαύρο καλσόν – θα κάνει τα πόδια τους να φαίνονται πιο λεπτά.

Είναι δυνατό να φορέσετε καλσόν με καλοκαιρινά παπούτσια αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό χρώμα και υφή. Αλλά να θυμάστε, ποτέ δεν είναι εντάξει να φοράτε οποιοδήποτε καλσόν με ανοιχτά καλοκαιρινά παπούτσια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δαντελένια εσώρουχα με στενές μπλούζες

brightside

Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι το να φοράνε δαντελωτά εσώρουχα κάτω από στενά ρούχα είναι σέξι. Αλλά αυτό είναι λάθος. Τα διακριτικά εσώρουχα σε nude χρώμα είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή. Επίσης, μην φοράτε τιράντες από σιλικόνη με ανοιχτά φορέματα ώμου και προτιμήστε σουτιέν χωρίς τιράντες.

Δείτε ακόμη 12 Τάσεις Μόδας που Ήταν Δημοφιλείς στη Δεκαετία του 2000 Αλλά Φαίνονται Αστείες Τώρα

Έλλειψη αξεσουάρ

© Depositphotos.com

Τα αξεσουάρ μπορούν να συμπληρώσουν την εμφάνισή σας και να της δώσουν μια μοναδική γοητεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καπέλα, κασκόλ, ζώνες, ρολόγια ή απομιμήσεις κοσμημάτων. Τα αξεσουάρ μπορεί να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα σας ή να κάνουν αντίθεση με αυτά. Όμως θυμηθείτε τον χρυσό κανόνα: πρέπει να φοράτε αξεσουάρ που ταιριάζουν με το σώμα σας. Προτιμήστε μεγάλα αντικείμενα αν έχετε αγαλματένιο σώμα, ενώ οι μικροκαμωμένες κυρίες θα πρέπει να επιλέξουν μίνι αξεσουάρ.

Ρούχα σε στυλ πιτζάμα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το στυλ πιτζάμας που ήταν δημοφιλές πριν από αρκετά χρόνια στους λάτρεις της μόδας είναι πλέον ντεμοντέ. Αφήστε τα για 15χρονα κορίτσια.

Τζιν μέσα σε ψηλοτάκουνα μποτάκια

© Depositphotos.com, © pxhere.com

Είναι εντάξει να φοράτε τζιν μέσα σε μπότες, όπως καουμπόικες μπότες ή μπότες Hessian, αν δεν είναι ψηλοτάκουνες. Ένας άλλος καλός συνδυασμός είναι τα μποτάκια και τα στενά τζιν. Τα τζιν μπορούν ακόμη και να τυλιχτούν πάνω από τις μπότες σας για να τα αναδείξετε.

Γυαλιά ηλίου με διακοσμητικούς κρυστάλλους

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Επιλέξτε γυαλιά ηλίου με μη τυποποιημένο ή κλασικό σχήμα χωρίς κρυστάλλινα στολίδια. Αυτό το «κόσμημα» μπορεί να κάνει την εικόνα σας να φαίνεται φθηνή. Όταν επιλέγετε γυαλιά ηλίου, θυμηθείτε τον τύπο του προσώπου σας. Εάν έχετε τετράγωνο τύπο προσώπου, επιλέξτε γυαλιά ηλίου πεταλούδα, ο οβάλ τύπος προσώπου θα φαίνεται υπέροχος με γυαλιά ηλίου aviator και ένα στρογγυλό πρόσωπο φαίνεται καλό με οποιοδήποτε σχήμα.

Μακριά αιχμηρά νύχια

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Προσοχή και στο μανικιούρ σας. Τα μακριά αιχμηρά νύχια με έντονα μοτίβα είναι τάση του παρελθόντος, στις μέρες μας το οβάλ σχήμα νυχιών και τα χωρίς μύτη είναι trendy. Όταν επιλέγετε το χρώμα, επιλέξτε λευκό, μαύρο, κόκκινο ή διάφανο βερνίκι νυχιών – αυτά τα χρώματα φαίνονται πάντα μοντέρνα.

Δείτε επίσης 13 Τάσεις Μόδας που Επανέρχονται Αλλά Δεν τις Θέλουμε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 113

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επικοινωνία ανδρών γυναικών,χρήσιμα,περίεργα,

Τέλος στο Στερεότυπο ότι οι Γυναίκες Μιλούν Περισσότερο: Γιατί οι Άνδρες Δυσκολεύονται να Ακούσουν τις Γυναίκες

προβλήματα ομορφιάς προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Πώς να Αντιμετωπίσετε τα Σημαντικότερα Προβλήματα Ομορφιάς στο Πρόσωπό σας